- 30 Aralık 2011
- 5.328
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayinvalideye koptumm tebrikler canimm
yuru beeeecanım asıl ben 95 kiloydum arkadasla bir alışveriş merkezinde gezerken pantolonum cartttttttttttttttt yırtıldı.öle böle değil ama baya yırtıldı cokkkk mahcuppp oldumondan sonra kendi çabalarımla dengesiz bir şeklde yeri geldi 1 ay oruc tuttum yeri geldi hiç yemedim 10 kilo verdim.85e düştüm.sonra ipleri kaçırdım tekrar yemeğe başladım hele bir arkadasla hergün ya bende ya ondaydık en az 5 çeşit hamur işi yapardık yanınada 1 demlik çay baktım yine 88 89 oluyorum.tayinimiz cıktı gecen sene haziran ayında orduya geldik.tabi arkadas yok komsu yok ben yine basladım diyete bu sefer 7 kilo verdim.arkasından buranın bir ilçesine taşınmamız gerekti lojman gelen giden bitmiyor gelsin yemekler gitsin yemekler ben oldum 85 küsür
eşim polis memuru sınavlara girecekti 1 ay rapor aldı ünyedeki evimize geldik bir gün uyandım sabah bir anda eşime beni doktora götür dedimmmm aynı seyleri giymekten bir yere gittiğimde beğendiğim hiç bir seyin bana uymamasından bıkmıstım.suratım kıpkırmızı oluyordu düşün bişey denerken bile kabin içinden cıkmaz eşime burdan bakmasını söylerdim:2::2:tak etti canıma benim zayıf olanlardan neyim eksik ben neden yapamayım dedim.diyetisyenim bana kararlıysan bu iş olur kafanda bitirmen lazım dedi bende siz ne derseniz onu yapıcam dedim ondan sonra kilo vermeye basladım
zaten kilo vermeye baslayınca insan kendini daha güzel hissediyor daha bi asılıyor şimdi hiç bir kıyafetim üstüme olmuyor iç çamasırlarım bile ama almıyorum biraz daha bekliyorum 65 olana kadar
ama hiç bir zaman bu kadar asılmamıstım misafirliklerde bile ağzıma bir lokma koymuyorum normalde ne yiyorsam ara öğün olarak onu yiyorum.etrafımdaki herkes cok saskın benim gibi yemeye ve yedirmeye bu kadar düşkün br insan nasıl oluyorda börekler sarmalar dolmalar varken grisini ve ayran yiyor öle işte azm ettim hedefime de Allahın izniyle cok az kaldı.
bu arada doğru beslenmeyi öğrendim şimdi istesemde midem o yağlı börekleri serbetli tatlıları almıyor 1 dilimi bile suan bitiremem
aaayyyy ne kadar dolmusum bak can evimden vurdun beni
kayinvalideye koptumm tebrikler canimm[B]Selam canlarımmmm:80:
ben geldimmmmm:119:
evet 2 haftalık tatili 1 kilo almış olarak tamamladım
amacım sabit kalmaktı ama olmadı tabi
hatta okadar çooookkkk yedim ki resmen diyetten önceki düzene döndüm..
1 kilo almak buyüzden beni pek üzmedi..
tatilde de sürekli tartılmaya devam ettim, bu biraz kontrolün elimde olmasını sağladı
2 haftalık ara iyi geldi bana..
belki de bu tatil durumu olmasaydı sıkılmış bırakmış olacaktım diyeti..
ama 2 hafta boyunca dilediğimi yedim içtim
şuanda sanki yeniden diyete başlayacakmış gibi hevesli ve istekliyim
evet yeni hedefim temmuz ayına kadar 55 olmak daha azı olursa da hayır demem tabi
2 ayım var bakalımm neler olacak..
tepkilere gelince herkesin ağzı açık kaldı resmen
okadar güzel bir duygu ki..iltifatlar, kıskanç bakışlar
çok güzeldiiiii
kilo aldığım zaman yorum yapıp, zayıflayınca gözüyle süzüp yorum yapmayan kayınvalidem bile
tepkisiz kalamadı yorumu aynen şuydu 'sen yemeyip maşallah oğluma yedirmişsin' dediiii
umarım sizler de iyisinizdir..keyifler yerindedir..
çok özlemişim topiği
iyi geceler sekeriyi geceler kızlar
beni grip fena vurdu misafirde vardı
yatayım dinleneyim en iyisi
yarın elektirkler olmayacakmış
bakım varmış pazar pazar
akşama gelirim ancak
öpüldünüz şekerler
hosgeldinnnnnherkese iyi geceler benide aranıza alırmısınız :26:
şuan 72 kiloyum hedefim 60 olmak
ben de kaçıyorum beybiler
iyi gecelerrrr
teşekürler canım.ben emziriyorumya bide onuda avantaj sayıyorum kendime.sabaha kadar emiyor sıpa.bölelikle güzel kilo verdiğimi düşünüyorum.Woooow süper kilo gitmiş valla. Tebrikler
teşekür ederim suzicim.valla ne yalan sölim bu hafta başlarda biyerde olacağımı düşünüyordumda listeye birinci olarak gireceğimi tahmin etmemiştim.çok mutlu oldum.ellerine saglik dilegim ay gecen hafta ilk 10a girecem demisdim cikdi 8inciyim haftaya hedefim ilk 5 :111:
birincimiz oyaz_08 tebrik ediyorum
hoşgeldin aramıza.eğer topiği düzenli olarak takip edersen faydasını görürsün inş...herkese iyi geceler benide aranıza alırmısınız :26:
tebrikler canimkııızzzlaarrr çoook muttluyum tartıldım bugünn tam 2.5 kilo vermişimmmm
daha güzel sonuclar aliriz hepberaber insallah5. Olmusum oyy oyy Allah eksiltsin 1 e kadar yolu var
biraz gaz gelsin diye dedim canim yoksa fark etmiyor benim icinde 1incilikde gözüm yok gözüm yükseklerde deyil gerci 1senede 1kere 1inci olmusdum güzel bir duygudun be aslim ah bende 6lara geleyim baska birsey istemiyorum simdilik
6 lara gelimde suzim
varsın birinci olmayım
inş bol eksili bi liste olur haftaya bu ara topik pek bi salmış
gavursalatasina benimde gözüm takildi acaba buralardan mi gelme o salata diyeslm fıstıklar neredesiniz ayol kimseler yok. neyse ben geçem yemek yapmaya bari. menüde mantarlı et , gavurdağ salata ve yoğurt var.
gece 2-3 gibi yatacağım için geç oldu akşam :) idare edin artık
yola devam canimMerhaba kızlar,
Biliyorsunuz çok zor kilo veriyorum diye ağlıyorum sürekli bu topikte
Geçen hafta 67.9 dum sonra kaçamak yapıp durdum, hatırlıyorsanız 69.4 e çıkıvermiştim.
İşte 1 haftadır kastım kendimi, sıfır kaçamak, bugün tartıldım 67.7
Gaza gelmiş durumdayım tekrar
cok gecmis olsun minem cabuk gecer isallahselam kızlar
dün öğlenden beri giremiyorum
geçmişi okuyayım dedim ama misafirim gelcek
temizlik, pasta börek derken bayaaa yoruldum
bide bademcikler kötüü
hiiç iyi durumda değilim aslında ama
öyle işte kızlar
gece okurum umarım geçmişi, okumayınca çok şey kaçırmışım gibi geliyor
canim ben bikac kere sana yazdim atasim suzan falan diye senden cevap gelmeyince birakdim insallah istiyorsan positiv olur hamis olursun canimsızı takıp edıyorum ben ama sız benı etmıyorsunuz lısteye bılene eklememıssınız yaaaa ,,,bense merakla acıyorum her zaman pc yı kuscem artıkhaberınızolsun gelmeyecegım buralaraaaa,
aksam 17:00:1 dılım tometeslı borek yarımbardak azsekerlı yesıl cay-1 salatalık-20 sarıleblebı-1hurmabu kadar ve yarım lt su daha
nasıl?????????
yarın tartılır yazarım ınsl....regl olmadım daaha oyusden yarın gebelık testı yapacagım sonrad atartı kısmettt dua edınde hamıs oluyummm bariiiii yaptıgım dıet de ıse yarasın yaa
amin insallah bende artik biktim nasilda zayiflamissin diyenlerden derim insallah:44: cok karisik yazdimGeri sarınca rahatsız oluyorum en büyük etkenim bu sanırım.:26:
Tekrar kilo alıcam korkusu var bende.
Bi gün yersem bile ertesi gün muhakkak bol sebzeyle geçiştiriyorum.
Yememezlik kesinlikle yapmıyorum.
Şunu yaşıyarak çok iyi öğrendim ki yemezsek kilo veremiyoruz kaybımız sadece sudan oluyor.
İrade, istikrar, zayıf olmanın hayalini kurmak ne biliyim hepsi denilebilir aslında.
Eskiden zayıfladığımı insanlar söylesin diye gözlerinin içine bakardım.
Şimdi bazen sıkıldığım bile oluyor o derece
Allah herkese o günleri yaşatsın canım.
affiyet olsun canim etkisini görürsün insallahcanım kusura bakma ben çıktıktan sonra yazmışsın anca gördüm
şu ayranlı çorbayı yaptım bugün onu deniyorum bakalım nolcak
ama cidden çok tok tutuyor o kesin
oh tebrikler canimKIZLARRRRRRRRR
BUGÜN TARTILDIM TAM 67.4 KİLO OLMUŞUMMMMMMMM:119:
9 haftaya yakın sürede 9.6 KİLO VERMİŞ OLDUM
ÇOK MUTLUYUMMMMM
Kaç gündür moralim bozuktu valla yerine geldi tartıldıktan sonra koşu bandında hiç durmadan 20 dk ya yakın koştum
hedeflediğim kiloya ulaşına kadarda hiçbişey durduramaz beni
Ödül olarak mini magnum aldım
tebrikler sekerselamunaleyküm
dilekkkkkk
doktorun tartısında 67.9 u gördüm
ben unuttum yatakodasina daldigini diyorum nesli nerde diye hata bugünde yazacakdim merak ettim seni tatlimselam kkızlar ben geldim
ay parmaklarım bile tutmuyor şişmişler
çok yoruldum bu oda deiştirmek mahfetti beni
yatak odası evin can damarı demekmiş
yatak yorgan kılık kıyafet derken perşembeden bu yana mahfoldum
neyseki hallettim hala devam ediyorum temizliğe bitmedi
pc anca bugün kurduk
bildirimde yapamadım
dilekcim perşembe sabahı -400 düm demiştimya
cuma sabahı tartıldım +500düm inanamadım ogün yorgunluktan heralde eşya taşı indir kaldır
yemek bile yemeye fırsatım olmadı ama sabah +500düm
bugün gene 63 olmuşum
63'den bi aşağı inemedim
bu hafta bitsinde temizlik felan bide cuma günü kuran okutucam anneme
ondan sonra inşallah tekrar devam sıkı yönetime
eeee kızlar sizde ne var neyok çenem düştü benim
ayyy ayyy cok sagol bebegim insallah yola devamannaaaaaaaa bildirimlerede baktım bu hafta herkes dökülmüş yaffffffff
ufuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mineeeee +
black +
neskuik +
ama ama ama ama gözlerime inanamıyommmmmsuzimmmmm -1000 vermiş
maşalllahhhhhhhhhhhhbeybim kim tutar seniiii yürü beeeeeeeeee arkandayızzzzzzzz
hayran kaldim azmine canim yacanım asıl ben 95 kiloydum arkadasla bir alışveriş merkezinde gezerken pantolonum cartttttttttttttttt yırtıldı.öle böle değil ama baya yırtıldı cokkkk mahcuppp oldumondan sonra kendi çabalarımla dengesiz bir şeklde yeri geldi 1 ay oruc tuttum yeri geldi hiç yemedim 10 kilo verdim.85e düştüm.sonra ipleri kaçırdım tekrar yemeğe başladım hele bir arkadasla hergün ya bende ya ondaydık en az 5 çeşit hamur işi yapardık yanınada 1 demlik çay baktım yine 88 89 oluyorum.tayinimiz cıktı gecen sene haziran ayında orduya geldik.tabi arkadas yok komsu yok ben yine basladım diyete bu sefer 7 kilo verdim.arkasından buranın bir ilçesine taşınmamız gerekti lojman gelen giden bitmiyor gelsin yemekler gitsin yemekler ben oldum 85 küsür
eşim polis memuru sınavlara girecekti 1 ay rapor aldı ünyedeki evimize geldik bir gün uyandım sabah bir anda eşime beni doktora götür dedimmmm aynı seyleri giymekten bir yere gittiğimde beğendiğim hiç bir seyin bana uymamasından bıkmıstım.suratım kıpkırmızı oluyordu düşün bişey denerken bile kabin içinden cıkmaz eşime burdan bakmasını söylerdim:2::2:tak etti canıma benim zayıf olanlardan neyim eksik ben neden yapamayım dedim.diyetisyenim bana kararlıysan bu iş olur kafanda bitirmen lazım dedi bende siz ne derseniz onu yapıcam dedim ondan sonra kilo vermeye basladım
zaten kilo vermeye baslayınca insan kendini daha güzel hissediyor daha bi asılıyor şimdi hiç bir kıyafetim üstüme olmuyor iç çamasırlarım bile ama almıyorum biraz daha bekliyorum 65 olana kadar
ama hiç bir zaman bu kadar asılmamıstım misafirliklerde bile ağzıma bir lokma koymuyorum normalde ne yiyorsam ara öğün olarak onu yiyorum.etrafımdaki herkes cok saskın benim gibi yemeye ve yedirmeye bu kadar düşkün br insan nasıl oluyorda börekler sarmalar dolmalar varken grisini ve ayran yiyor öle işte azm ettim hedefime de Allahın izniyle cok az kaldı.
bu arada doğru beslenmeyi öğrendim şimdi istesemde midem o yağlı börekleri serbetli tatlıları almıyor 1 dilimi bile suan bitiremem
aaayyyy ne kadar dolmusum bak can evimden vurdun beni
nerelerdesin sen canim yaselam cicişler....
beni hatırladınızmı.
amanen monam da gelmis hosgelmis 1kilo ne ki tatil icin hemen gider insallah ve o iltifatlar bizede nasip olur insallah[B]Selam canlarımmmm:80:
ben geldimmmmm:119:
evet 2 haftalık tatili 1 kilo almış olarak tamamladım
amacım sabit kalmaktı ama olmadı tabi
hatta okadar çooookkkk yedim ki resmen diyetten önceki düzene döndüm..
1 kilo almak buyüzden beni pek üzmedi..
tatilde de sürekli tartılmaya devam ettim, bu biraz kontrolün elimde olmasını sağladı
2 haftalık ara iyi geldi bana..
belki de bu tatil durumu olmasaydı sıkılmış bırakmış olacaktım diyeti..
ama 2 hafta boyunca dilediğimi yedim içtim
şuanda sanki yeniden diyete başlayacakmış gibi hevesli ve istekliyim
evet yeni hedefim temmuz ayına kadar 55 olmak daha azı olursa da hayır demem tabi
2 ayım var bakalımm neler olacak..
tepkilere gelince herkesin ağzı açık kaldı resmen
okadar güzel bir duygu ki..iltifatlar, kıskanç bakışlar
çok güzeldiiiii
kilo aldığım zaman yorum yapıp, zayıflayınca gözüyle süzüp yorum yapmayan kayınvalidem bile
tepkisiz kalamadı yorumu aynen şuydu 'sen yemeyip maşallah oğluma yedirmişsin' dediiii
umarım sizler de iyisinizdir..keyifler yerindedir..
çok özlemişim topiği
bende ya birde üzüldüm cok azimliydinyeni bir hayat programında hakan elendi çok şaşırdım
görüsüürüz minecim tekrar gecmis olsun tatlimiyi geceler kızlar
beni grip fena vurdu misafirde vardı
yatayım dinleneyim en iyisi
yarın elektirkler olmayacakmış
bakım varmış pazar pazar
akşama gelirim ancak
öpüldünüz şekerler
hosgeldin canim aramizaherkese iyi geceler benide aranıza alırmısınız :26:
yarin yeniden saglikli beslenmeye devam edelim canim cis yemiyelimarkadaslar valla yuzum yok yazmaya yarım saat once gırdım eve .piknik eglence derken bugun haftanın 1 gunu nu yedım.yazmakla anlatmakla bıtmez.pişmanım ama ıcımdede ınanılmaz bır mutluluk var.ınsanlar aaaa nekadar cok zayıflamıssın dedıkce havalara gırdım yedıkce yedım...neyse artık bugun bıttı.cuma tartı gunune kadar halledıcem yedıklerımı.allah hepinize rahatlık versın..bugunde benım nazar boncugum olsun.....(şişman tesellisi yapım azcık...)
canim benim nice güzel sonuclara insallah hepberaberteşekürler canım.ben emziriyorumya bide onuda avantaj sayıyorum kendime.sabaha kadar emiyor sıpa.bölelikle güzel kilo verdiğimi düşünüyorum.
teşekür ederim suzicim.valla ne yalan sölim bu hafta başlarda biyerde olacağımı düşünüyordumda listeye birinci olarak gireceğimi tahmin etmemiştim.çok mutlu oldum.
suziiiiiiiiiiii gece gece ne ediyon bakim buralarda
icimi döküyordum yakalandim sana pisim
yok acim ac ama yemiycem bu saatde esim simdi acikdim dedi iskence gibi gittim ona ekmek arasi yaptim yutuyor suan arkami döndüm ona sana yaziyorum bakmiyorum ona isir dedi yok dedimdök dök ne yedin bakim? 2 kase çekirdekle doydun mu kız
bizde zayifliyalim artik canim ya esim bile dalga geciyor benlen sen zayiflayamazsin diye hayal görüyorsun sen demek istiyorsuziiiiiiiiiiiiiiii bizim zayıflamamız lazım suziiiiiiiiiii ne etcez biz ikimiz millet inceliyo bizde tık yok
yok acim ac ama yemiycem bu saatde esim simdi acikdim dedi iskence gibi gittim ona ekmek arasi yaptim yutuyor suan arkami döndüm ona sana yaziyorum bakmiyorum ona isir dedi yok dedim
bizde zayifliyalim artik canim ya esim bile dalga geciyor benlen sen zayiflayamazsin diye hayal görüyorsun sen demek istiyor
benimkide arada laf çarpıyo ya hani spor yapıyodun ne oldu diye. ya gerçekten ne yapacağız. 2 gün diet yapsa 3 gün dayanamayıp bozuyorum. hiç iradem yok ya.
denemediğim diet kalmadı hep pes ediyorum. bir yol suzi ne olacak bu hal. her öneriye açığım. denemediğim şey kalmadı zayıflamam lazım artık yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bebegim benim denemedigim birsey kalmadi 1 gün ac bile kaldim oda olmadi sende denedin dukani olmadi lahanaymis patatesmis öyle tek yönlü yiyceklerle de yapamiyorum ben
ama ben bu hafta carsamba sabah börek yedim ertesi günü sabah 2 tane muffin yedim gerisini dilegin dedigi gibi yaptim yinede 1 kilo verdim canim
yani illa börek yemek istiyorsam artik sabah kahvaltida yerim diyorum bakalim bu seferde yapamazsam gercekden agliycam okadar bozuldum kendime ve kendime cok kiziyorum
ana pisim yaaa yarin annemin dogum günü ne edcem ben pasta var yine yaa yemezsemde annem gücenir
canım bende dileğe uyuyorum inan. poça börek çok nadiren genelde haftasonu yiyorum oda kahvaltıda. ama ben 1 hafta boğazımı tutsam 1 gün cıs yapsam hemen yok oluyor emeklerim. hiç cıs yapmamam lazım ama kendime engel olamıyorum çok iradesizim.hep bahane hep bahane
iyidir tabii ben bir zamanlar yemekten nerede ise hiç kısmadan günd 2 saat yürüyerek bir ayda 4 kilo vermiştim. ama şimdi öyle vakit ayıramıyorum işte. bende tekrar şu michellin günde 20 dk lık cd sşne başlamak istiyorum. ama her hafta niyetleniyorum her hafta bir engel oluyor başlasam gelecek devamıda ahhhhhhhh ahhhh başlamak en zoru.birde bende ne var pisim biliyormusun dün mesela yedigim seylerin hatti hesapi yok yani kacamak yaptimmi nasil olsa bozdum diye kizip daha cok yükleniyorum dolapda nevarsa artik dolapda deyil migdemde oluyor
bende kilo almaya cok meyiliyim herhalde hemencecik arti oluyor affetmiyor tarti beni
benim kizarkadas fitnesse yazilmisdin öbürüde yarin yazilmaya gidiyor bende gelcem sizlen diye atladim hemen yarin oraya yazilacam bakalim haftada 2 kere gidebilsem yine iyidir herhalde dimi :26:
iyidir tabii ben bir zamanlar yemekten nerede ise hiç kısmadan günd 2 saat yürüyerek bir ayda 4 kilo vermiştim. ama şimdi öyle vakit ayıramıyorum işte. bende tekrar şu michellin günde 20 dk lık cd sşne başlamak istiyorum. ama her hafta niyetleniyorum her hafta bir engel oluyor başlasam gelecek devamıda ahhhhhhhh ahhhh başlamak en zoru.