70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben bi türlü bu lesslie indiremedim bana link atabilirmisiniz ?????

bugünkü menüm

uyanır uyanmaz:
2 kuru erik
1 büyük bardak su

sabah:
1 activita yoğurt 5 kaşık nesfit

ara:
yarım muz
1 ad. kepekli galeta

öğle
6 kaşık kepekli makarna
1 kase light yoğurt

ara
elma

akşam
sebze çorba 1 dilim uno denge ekmek

ara:
1 activita yoğurt
7-8 ad. çilek

canım google'da lesslie sansone indir tek link yaz,orda açılan ilk sayfaya tıkla,ordaki adresi kopyalayıp indir
fazla zaman alıyo yüklemesi ama bence en ideali 3 mil olanı
48 dk sürüyo ama çok etkili
dilersen ilk bikaç gün alışana kadar 500 adım olanını yapabilirsin

banada atın şu leslie sporunuu
önümüzdeki hafta spora başlıcam inşallah
buqün yan,qöbek faln çalıştım ama sadece ısınma haraketi gibi..
oğluş uyudu kalkıp yarım saat qöbüş atcam :KK76:

Bende ailemle yaşıyorum ayrıca anneannem bizde kalıyor, hergün evde birileri oluyor, ben zaten çalışıyorum, odamda da tv pc fln yok bana imkansız o ama mayıs başında platese gitme gibi bi planım var :KK23:

ben de çalışıyorum,kızım akşamlar ilgi bekliyo ama spordu,banyoydu derken 9 oluyo saat
annem güzel güzel yemekler pişiriyo gel de yeme...
bi de eşim bizden ayrı,ancak cuma günleri gelebiliyo ve haftaiçi dışarıdan yediği için haftasonu ona yemek pişiriyorum,bu da kilo vermemi engelliyo
5 gün diyet,2 gün fire olunca da düzensiz besleniyorum

kızlar ben bi türlü bu lesslie indiremedim bana link atabilirmisiniz ?????

bugünkü menüm

uyanır uyanmaz:
2 kuru erik
1 büyük bardak su

sabah:
1 activita yoğurt 5 kaşık nesfit

ara:
yarım muz
1 ad. kepekli galeta

öğle
6 kaşık kepekli makarna
1 kase light yoğurt

ara
elma

akşam
sebze çorba 1 dilim uno denge ekmek

ara:
1 activita yoğurt
7-8 ad. çilek

70 olmamak için çabalıycan böyle aferim:KK34:

bugünki menüm

sabah
1 dilim t.t ekmek
1 dilim köy peyniri
1/2 salatalık
1/2 kırmızı biber
ara
6/7 fındık
öglen
mercimek çorbası
ızgara tavuk
2 yeşil biber
1/2 domates
ara
fındık yada elma
akşam
yumurtalı ıspanak
zero
diye düşünüyorum

Çok duygulandım be orti.

canım google'da lesslie sansone indir tek link yaz,orda açılan ilk sayfaya tıkla,ordaki adresi kopyalayıp indir
fazla zaman alıyo yüklemesi ama bence en ideali 3 mil olanı
48 dk sürüyo ama çok etkili
dilersen ilk bikaç gün alışana kadar 500 adım olanını yapabilirsin

tşk ederim cnm
bende 2 gündür jillian michaels le çalışıyordum akşamları ama yeterli olmuyor tabi
sabahları uyandığımdada bişeler yapım diyorum

slm arkadaslar 1-2 gündür moralım sıfır.şoktayım yanı :KK50::KK50::KK50:
ev sahıbı pat dıe evlenmeye karar verdı, hemde 2 ay ıcınde ev bulup tasınmam lazım :KK43::KK43::KK43:
bunu bıze yenı söylüyor,ki bız evı tutarken en az 3 sene oturcaktık evlenmeyı falan düşünmüyordu.
sözüne güvendık kontrat ımzalamaadık.tanıdıktı bırıydı aynı zamanda.ama saman altında su yürütmüşlerr
her ay soruyor esım evlenme durumun varmı dıe,yok abı nerdeee cvbı alıyordu herzaman
daha 2 hafta önce altkatım boşaltı orayı tutardım,hem tasınma telaşımda cok az olurdu.
sırf bır ıkı ay daha kırayı alanbılmek ıcın yalan söledıler.
neyss Allah a havale edıyorum.
burası kucuk bı ilçe.kalorıferlı evler sınırlı sayıda.olanlarda cok uçuk fıyat falan
bu sıtenın ortalama fıyatları ıyıydı ama hıc boş ev yok
napıcaz bılmem moralım cok bozukkk
Allah yardfım etsın inşallah

kafanızı sısırdim kusura bakmayın arkadaslar.sinirden yemege vermesem kendımı iyi :KK14::KK14::KK14::KK14:
Bi ay bi aydir kiradan olmayalim demislerdir...
Dugunumuz var deyip depozitin ustune yatmasinlar da..
Bahar geldi ev bulursun cnm ya uzulme
Güzel canım:KK9:

:KK34::KK34:

Bana da 21:00 da dondurma veya badem veya kuru çekirdekli üzüm veya elma vermişti.:KK34:

Geçmiş olsun canım.

kepek ekmeği kansızlık yapıyo + çabuk acıktırıyo canım tahıllı ekmeklerden tüket.
Yeşillikte yiyebilirsin sabahları:KK34:

Kepek ekmeği için dediğim şeyi gene yazıyorum kanszlık yapıyor.
Ve az değil mi yediklerin:26:
Doyduysan ne ala tabi.:KK16:

Akşam ne bulursan yeme de:KK4:

Tok karnına tartıldıgın için farketmesi gayet normal canım:KK34:
Di mi oyledir d mi:KK5:

Merhaba arkadaşlaar:KK3:
Merhabaaaa.

selam arkadaşlar..ben de aranıza katılmak istiyorum,78-79 arası gidip geliyorum..
geçen yıl 87'den 74'e kadar düşmüştüm ama elimde olmayan nedenlerden ötürü kilo aldım ve 82'yi gördüm
kısa süreli şok bir protein diyetiyle şu anda 78-79 arasındayım..
motivasyonum düşük,aslında metabolizmam çok hızlı,bikaç gün yediklerime dikkat edince hemen fark ediyorum ama başlama gücünü bulamıyorum kendimde
yöntemim belli,eski yöntemimi uygulayacam ama motivasyona ihtiyacım var,lütfen yardım edin..
Hoşgeldin, takıl bize hayatını yaşa:KK16:

Selam kızlarrrr..
nabıyonuss..o senromdan bende de mevcut..biri istese versemde kurtulsam keşke:KK37:
geçmişi okudumda geldim.ve yoluldum uyumak istiyorum.:KK53:
dilekk naf dan naber yine gelemiyor artıkın:KK14::KK14:bildirim yaptımı bu hafta..
İyiyiiz canım, senden ne haber?

öğle öğünümü yiorummm
2 kepçe ezogelin çorbası
yarım kepçe kadar yğurt
5 adet form büsküvi :KK53:
Afiyet oslun da, o form bisküvi aranda herhalde değil mi?

anladım cnm..

kızlar sabah doktorum programına baktımda yediklerinize dikkat edin diyor.sağlığımızı korumak için yediğimiz sebze ve meyvelerde hormon bulunduğunu mümkün olduğonca organik pazarlardan alışveriş yapmamız gerektiğini vurguladılar.yediğimiz tavukta bile hormon varmiş..ne yiycez biz ya....hazır süt ve yoığurt almayın kendiniz yapın diyorlar...bunlara dikkat eden varmı acaba..ben elimden geldiğince yoğurdumu yapıyorum ama meyvelerin en güzelini alayım diye hormonlu olanları alıyormuşum meğerse:KK50:
Maalesef dikkat edemiyoruz, hangi organik pazara güvenicez ki acaba? Ortalık sahtekar dolu.

biri bana çiko bulsun mutsuzum ya sıkıldımda :KK17:
:KK20::KK20::KK20::KK4::KK4:

napiosunuzz off ben patrona gıcık oluyorum yaa

siz de gıcık oluyonuz muu resminin bulundugu bi dart yaptırıp asıcam duvara

gidip geldıce atıcam oklarıı ohhh :KK70: gecen gun boğazlıyodum nerdeyse sorunlu yauu adam

insnalar böle böle psikopat oluyosa demekkii :KK47:
Patrona gıcık olmayan var mı ki???

selam kısçelerim;
Kalın çıbıklarım ince çıbıklarım herkse selammmmmmmm
nabarsınız abeeee
bugün salmazsam iyi gidiyorum ki salmam artıkın
hafta sonuna doğruda regl olurum belki erkende olur
heryerim şiş gene
tipik regl depresyonuna da girdim :KK14::KK14:
bu hafta sonuna en azında aynı kalsam şuan artılardayım
Selam canım, tut kendini salma.

uykum var,karnım ağrıyo ve şiş,yarın pikniğe gitmek istemiyorum,oğlumda uyumadı zaten
ne gıcık bir günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK19:
:KK8::KK8::KK8::KK24::KK24::KK24:
:KK64::KK64:
:KK64:
:KK64:Ne oluyonuz kızzzz, kendinize gelin bakem, çıtır olcez bizzzzzz, pozitifi olun bakayım:KK16::KK54::KK54:

kızlar bişe sorucam size bugün dışardaydım
bi arkadışım herkes içinde kilom hakkında konuştu :KK47: sinir oldum sizinde böyle bişe başınıza geliyormu

arkadaşlar size lesslie ile yürüyüşü öneriyorum
aletli spora göre çok eğlenceli ve keyifli
cidden sıkılaştırıyo vücudu ve acayip terletiyo,çalışmayan yeriniz yok yani
Jillian var, leslieden kesinlikle daha yorucu ve terletici,ama onu 30 gün düzenli olarak yapmak gerekiyor. Tavsiye ederim herkese.
ah ah bilmem mi iyice sapıttım öğlen aerobik akşam üstü yürüyüş gece hareketler sanırım sıyırdım ben:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Canım, bence fazla abartma, vücut o düzene alıştı mı, bırakınca hemen kilo alırsın. Her gün yapabileceğin bir spor veya yürüyüş yap. Süreklilik önemli olan, 1-2 ay yapıp bıraktıktan sonra anlamı olmaz.

ben de çalışıyorum,kızım akşamlar ilgi bekliyo ama spordu,banyoydu derken 9 oluyo saat
annem güzel güzel yemekler pişiriyo gel de yeme...
bi de eşim bizden ayrı,ancak cuma günleri gelebiliyo ve haftaiçi dışarıdan yediği için haftasonu ona yemek pişiriyorum,bu da kilo vermemi engelliyo
5 gün diyet,2 gün fire olunca da düzensiz besleniyorum
Biz de genelde 5 gün diet, 2 gün serbest oluyor canım. Sonuçta hafta içi düzenli beslenirsen, 2 günde abartmamak koşuluyla istediğin şeylerden yiyebilirsin. Haftanın 7 günü de diyet, zaten uzun süreli olmaz, ama 5 gün sıkıp, 2 gün biraz serbest olursan, devamını getirebiliyosun.

kızlar bişe sorucam size bugün dışardaydım
bi arkadışım herkes içinde kilom hakkında konuştu :KK47: sinir oldum sizinde böyle bişe başınıza geliyormu
Ben de bir keresinde, şirketçek yemeğe gitmiştik. Kızın birisi, tanımadığı biri ona bakıyormuş, bu kimki bana bakıp duruyor dedi. Biraz benziyoruz birbirimize, ben de belki ben sanmıştır seni dedim, direk bana ne dedi biliyonuz mu: BEN O KADAR ŞİŞMAN MIYIM? düşünün benim halimi, milletin içinde, ne diyeceğimi şaşırdım:KK19::KK19:

Sabah 1 yumurta bi hiyar

Ara oglumla beraber yedik.. Yarim sayilirlar.. Elma portakal havuc

Bi tabak salata marul maydanoz roka 2 kk peynir elma dirkesi
1 brdk light kola
1 kurabiye:KK17:

Aksam da salata ywrm

Jillian var, leslieden kesinlikle daha yorucu ve terletici,ama onu 30 gün düzenli olarak yapmak gerekiyor. Tavsiye ederim herkese.
Canım, bence fazla abartma, vücut o düzene alıştı mı, bırakınca hemen kilo alırsın. Her gün yapabileceğin bir spor veya yürüyüş yap. Süreklilik önemli olan, 1-2 ay yapıp bıraktıktan sonra anlamı olmaz.

Biz de genelde 5 gün diet, 2 gün serbest oluyor canım. Sonuçta hafta içi düzenli beslenirsen, 2 günde abartmamak koşuluyla istediğin şeylerden yiyebilirsin. Haftanın 7 günü de diyet, zaten uzun süreli olmaz, ama 5 gün sıkıp, 2 gün biraz serbest olursan, devamını getirebiliyosun.

Ben de bir keresinde, şirketçek yemeğe gitmiştik. Kızın birisi, tanımadığı biri ona bakıyormuş, bu kimki bana bakıp duruyor dedi. Biraz benziyoruz birbirimize, ben de belki ben sanmıştır seni dedim, direk bana ne dedi biliyonuz mu: BEN O KADAR ŞİŞMAN MIYIM? düşünün benim halimi, milletin içinde, ne diyeceğimi şaşırdım:KK19::KK19:

banada aynı milletin içinde dedi direk şok oldum :KK53: bişe diyemedim tabiki

İki gündür kollarımda seğirme vardı ve internete şöyle yazıyor

kaslarda seğrime, gevşeme ve erime belirtisidir.
asla hareketlerini bırakma egzersiz ve hareket erimeyi
yavaşlatır tek çaresi hareket ve egzersiz bıraktığın anda ilerliyor.
çok geçmiş olsun ...

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bu arada yaştan konuşuluyorken bende söliyim
89 doğumluğum yıl olarak 23 oluyorum ama henüz ay olarak yaşıma qirmedim
yani 22 yaşındayım 4,5 yıllık evliyimm:KK16:
2 yaşında bi oğlum var bu kadar :KK53:
allah bağışlasın oğlunu canım,bende seni büyük sanıyodum,niye baştan tanıtmadın bakiim kendini,şok etkisi yarattı bende,:KK53::KK52::KK9:
bu arada bende 4.5 yıllık evliyim ne güzel aynıyız,fakat tek fark var ben 4.5yıla 2tane gebelik 2tane doğum ve 2tane çocuk sığdırdım:KK23::KK60::KK60:herkez çok hızlısın,daha çok gençsiniz siz hangi ara dere yaptınız 2çocuğu demiyolarmı :KK9:yazık geçen kadın utana bozara ben 15yıllık evliliğe 1tane çocuk anca sığdırdım dedi kafasını öne eğerek:KK5::KK9::KK9:
benim eşimle 2yaş var aramızda,eygamberimiz diyomuşki,eşinizle aranızda 1 en fazla 2yaş aranız olması geerkiyor,fazlası veya azı günah:KK31:bende yeni öğrendim,ama neyseki gocuncak bişeyim yok 2yaş sınırdayız yani ben tam denkimi bulmuşum:KK9:

Günaydıın canım ya , ben seni daha büyük yaşta sanıyordum aynıyız seninle :21:

Bir an önce kahvaltı et , boş miğdeye yeşil çay indirirsin miğden bulanır tabi gıcık:KK19::KK19:

İşkence etme miğdeye :KK20:
bende seni daha büyük sanıyodum ne tesadüf,hemen hemen aynıymışız 3ümüzdee:KK53::KK9::KK9::KK60::KK60:
kız çakal beni gizli gizli biyerlerden takip etmeyim bırak:KK4:benim verdiğim kilolar senin verceğin kiloları döver:KK23::KK53::KK53::KK9:(ciddiye alma emi şaka yaptım)

dermişiiiiiimmm:KK60::KK60::KK60:
:KK19: saol canım,yasal hakkımız var tabı 6 ay önce bıze haber vermek zorundalar
ama kımseyle yuzgöz olmak ıstemıyıorum.salonu bıle tutmuslar temmuz 8 :KK53:
ama ev bulamazsam hıcde zorlayamam kendımı,ınsan 2 ay öncedenmı haber verır
ne para göz ınsanlar var
kıracı olmak zor gercekten 6 senedır ılkkez anladım bunu.daha bu eve tasınalı 1 yıl olmustu hemde :KK5:
neyse Rabbım yardım eder ınsallah
ah canımyaa,çok kötü olmuş,allah yardımcın olsun,,bizde 1yıl dolmadı bile bu eve geleli,bu aralar evarama telaşındayız,evin üstü taras katı tarsında çat varmış avin tavanına sıza sıza ıslattı iyice canımız sıkıldı artık kurtulmak istiyoruz biran evvel,taşınmak çok zor ben çok iyi bilirim ,inanırmısın 4yıllık evliliğimiz boyunca 6ev taşıdık bu ev 6.cıydı şimdi 7.ciye çıkıcaz rekora bak rekora:KK43:ya ben evtaşıyıp yerleşip 2ay sonra tekrardan taşındığımı biliyorum çok koymuştu,dedik bu evde 6-7yıl duralım artık ama yok nasip değilmiş bıktım:KK25::KK43:allahım istediğimiz güzel evler nasip etsin,hatta bigün kendi evimizi almayı nasip etsinde,böyle insanlarla evlerle uğraşmak zorunda bırakmasın rabbim:KK16:

anladım cnm..

kızlar sabah doktorum programına baktımda yediklerinize dikkat edin diyor.sağlığımızı korumak için yediğimiz sebze ve meyvelerde hormon bulunduğunu mümkün olduğonca organik pazarlardan alışveriş yapmamız gerektiğini vurguladılar.yediğimiz tavukta bile hormon varmiş..ne yiycez biz ya....hazır süt ve yoığurt almayın kendiniz yapın diyorlar...bunlara dikkat eden varmı acaba..ben elimden geldiğince yoğurdumu yapıyorum ama meyvelerin en güzelini alayım diye hormonlu olanları alıyormuşum meğerse:KK50:

ben pazardan alışveriş yapıyorum valla,organiktir büyük ihtimal,çünkü marketlerdekinlere bakıyorumda ne o öyle kusursuz meyve sebzemi olurmuş,organik:KK19:neyin kötüsü varsa ondan alcan pazarda:KK23::KK9:onlar organik oluyoo:KK16:

Son düzenleme:
tuğba saçını başını yolarım :KK52::KK52:

Seni takip etmicem de kimi takip etcem :KK23:

Dilomla senin izinden yürüyorum ben ki kere :21::21:

allah bağışlasın oğlunu canım,bende seni büyük sanıyodum,niye baştan tanıtmadın bakiim kendini,şok etkisi yarattı bende,:KK53::KK52::KK9:
bu arada bende 4.5 yıllık evliyim ne güzel aynıyız,fakat tek fark var ben 4.5yıla 2tane gebelik 2tane doğum ve 2tane çocuk sığdırdım:KK23::KK60::KK60:herkez çok hızlısın,daha çok gençsiniz siz hangi ara dere yaptınız 2çocuğu demiyolarmı :KK9:yazık geçen kadın utana bozara ben 15yıllık evliliğe 1tane çocuk anca sığdırdım dedi kafasını öne eğerek:KK5::KK9::KK9:
benim eşimle 2yaş var aramızda,eygamberimiz diyomuşki,eşinizle aranızda 1 en fazla 2yaş aranız olması geerkiyor,fazlası veya azı günah:KK31:bende yeni öğrendim,ama neyseki gocuncak bişeyim yok 2yaş sınırdayız yani ben tam denkimi bulmuşum:KK9:

Tuğbacım mişli muşlu hurafelere inanma canım, peygamberimizin de eşleri arasında da en fazla 2 yaş fark olurdu o zaman..

Kur'an ile peygamberin hayatı ters düşmez, yok öyle birşey :KK23:

oha çüş falan oldum,ciddimisin:KK53::KK19:ya ben hayatta diyemem herkez içinde bi insanı aşağılamaktır bu,ne sinir bi durum,:KK47:inşallah bigün sen zayıf olupta o şişman olarda sende ona çarpıtırsın bi laf,ödeştik dersin,hayat bu olmıycak şey yok valla:KK23::KK54:
tuğba saçını başını yolarım :KK52::KK52:

Seni takip etmicem de kimi takip etcem :KK23:

Dilomla senin izinden yürüyorum ben ki kere :21::21:

gel yavrum gel yüzlerce insanı kuyruk gibi peşimdeme takmaya yeterim evelallah,ya bütün bu topiktekiler gelecekte zapzayıf olunca nolucakki diyaloglarımız çok merak ediyorum:KK31::KK1:,en kısa zamanda hepiniz isteiğiniz vücuda kilolara kavuşursunuz inşallah:KK34::KK54::KK16:

X