- 12 Nisan 2012
- 164
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlaar
selam arkadaşlar..ben de aranıza katılmak istiyorum,78-79 arası gidip geliyorum..
geçen yıl 87'den 74'e kadar düşmüştüm ama elimde olmayan nedenlerden ötürü kilo aldım ve 82'yi gördüm
kısa süreli şok bir protein diyetiyle şu anda 78-79 arasındayım..
motivasyonum düşük,aslında metabolizmam çok hızlı,bikaç gün yediklerime dikkat edince hemen fark ediyorum ama başlama gücünü bulamıyorum kendimde
yöntemim belli,eski yöntemimi uygulayacam ama motivasyona ihtiyacım var,lütfen yardım edin..
Ben bakmıyorum bile artık çünkü biliyorum saat hiçbir zaman 6 olmayacak ve biz ömür boyu ofiste kalcaz :82:
ya ay sonu qörümcemin kızının nişanı var
elbise diktircem kendime ama bi türlü cesaret edemiorum
kilo verip öyle diktirmek istiorum
:26:
Selam kızlarrrr..
nabıyonuss..o senromdan bende de mevcut..biri istese versemde kurtulsam keşke
geçmişi okudumda geldim.ve yoluldum uyumak istiyorum.
dilekk naf dan naber yine gelemiyor artıkınbildirim yaptımı bu hafta..
bi de bişey sormak istiyorum,hangi günler tartılıyosunuz??
yeni olduğum için sistemle ilgili pek bi bilgim yok,kısa bi özet geçebilir misiniz??
bi de bişey sormak istiyorum,hangi günler tartılıyosunuz??
yeni olduğum için sistemle ilgili pek bi bilgim yok,kısa bi özet geçebilir misiniz??
offfffffffff çok sıkıldım ya
offfffffffff çok sıkıldım ya
anladım cnm..Selam şeker
Bildirim yapmıştı listede de var.
Netlerinde bir sorun var o yzden gelemiyor maalesef.
kuzu sen pozitif olki etrafındakilerede öyle yansısın.içimi kararttın beazaten dertliyim..sigarada içemiyorum..bişeyde yiyemiyorum.offfffffffffffOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFF
miii tuuu mii tuuuu
== bu derece yani
napiosunuzz off ben patrona gıcık oluyorum yaa
siz de gıcık oluyonuz muu resminin bulundugu bi dart yaptırıp asıcam duvara
gidip geldıce atıcam oklarıı ohhh gecen gun boğazlıyodum nerdeyse sorunlu yauu adam
insnalar böle böle psikopat oluyosa demekkii
Her Cuma sabah aç karnına tartılıyoruz gelip buraya bildirim yapıyoruz.
Listeyi ben hazırlıyorum bu sabah paylaşmıştım geçen haftanın listesini bakabilirsin
siz baya bi kilo vermişsiniz,tebrik ederim..ne kadar zamanda verdiniz peki?
ben vücudumu tanıyorum,daha önce de sporsuz çok rahat zayıflamıştım,şimdi spor da yapıyorum vereceğimden eminim ama keyfim yok
bi başlasam devamı gelecek..hedefim temmuza kadar 60-63 olabilmek
gıcık olmak ne demek türlü türlü işkence yöntemleri düşünüyorum
örnek ( rus işkencesi -havluyu bir köşesinden çaprazındaki köşeye doğru yuvarlayıp rulo yapılır. sonra bir insanın boğazından aşağıya doğru sarkıtılır bir ucundan. bir süre sonra mide sindirim yapmaya başlayınca salgılanan asitle havlunun bir kısmı mideye yapışır. havluyu çekersiniz ve tüm organları mide başta olmak üzere dışarı çıkar.)
böykkkk