70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba arkadaşlaar:KK3:

Selam hoşgeldin:KK3:

selam arkadaşlar..ben de aranıza katılmak istiyorum,78-79 arası gidip geliyorum..
geçen yıl 87'den 74'e kadar düşmüştüm ama elimde olmayan nedenlerden ötürü kilo aldım ve 82'yi gördüm
kısa süreli şok bir protein diyetiyle şu anda 78-79 arasındayım..
motivasyonum düşük,aslında metabolizmam çok hızlı,bikaç gün yediklerime dikkat edince hemen fark ediyorum ama başlama gücünü bulamıyorum kendimde
yöntemim belli,eski yöntemimi uygulayacam ama motivasyona ihtiyacım var,lütfen yardım edin..

Hoşgeldin aramıza:KK3:
Burda yeteri kadar motivasyon var bugün p.tesi dolayısıyla biraz sessiziz o kadan.:KK31:

Ben bakmıyorum bile artık çünkü biliyorum saat hiçbir zaman 6 olmayacak ve biz ömür boyu ofiste kalcaz :KK31::82:

Bekliyorummmm bekliyorummmm saat 6 olsunn diye:KK24::KK24::KK24:

ya ay sonu qörümcemin kızının nişanı var
elbise diktircem kendime ama bi türlü cesaret edemiorum
kilo verip öyle diktirmek istiorum
:26:

Nasıl bi elbise diktirmeyi düşünüyorsun ki?
Kaldı ki kilon normal yani.
Çok dar üstten pörtlemeyeccek şekilde elbiseni diktiririrsen güzel olur bence.
Sonuçta hazır değil diktirceksin ona göre hafif kusurları örtebilirsin.:KK34:
Vücut tipini bilmiyorum basenin çok varsa çokta dar olmazsa güzel olur herhalde:KK34:

Selam kızlarrrr..
nabıyonuss..o senromdan bende de mevcut..biri istese versemde kurtulsam keşke:KK37:
geçmişi okudumda geldim.ve yoluldum uyumak istiyorum.:KK53:
dilekk naf dan naber yine gelemiyor artıkın:KK14::KK14:bildirim yaptımı bu hafta..

öğle öğünümü yiorummm
2 kepçe ezogelin çorbası
yarım kepçe kadar yğurt
5 adet form büsküvi :KK53:

bi de bişey sormak istiyorum,hangi günler tartılıyosunuz??
yeni olduğum için sistemle ilgili pek bi bilgim yok,kısa bi özet geçebilir misiniz??

yeni olduğum için sistemle ilgili pek bi bilgim yok,kısa bi özet geçebilir misiniz??

Cuma günler sabah aç karnına tartılıyoruz hep beraber sitede buluşup sonucu yazıyoruz canım :KK31:

Cuma günleri çok eğlenceli oluyo :KK23:

Her Cuma sabah aç karnına tartılıyoruz gelip buraya bildirim yapıyoruz.
Listeyi ben hazırlıyorum bu sabah paylaşmıştım geçen haftanın listesini bakabilirsin:KK34:

offfffffffff çok sıkıldım ya

Aynen ortim yaa:KK31::KK31:
Çıldırıciiimmmmmmmmm.

Selam şeker:KK3:
Bildirim yapmıştı listede de var.
Netlerinde bir sorun var o yzden gelemiyor maalesef.:KK34:
anladım cnm..

kızlar sabah doktorum programına baktımda yediklerinize dikkat edin diyor.sağlığımızı korumak için yediğimiz sebze ve meyvelerde hormon bulunduğunu mümkün olduğonca organik pazarlardan alışveriş yapmamız gerektiğini vurguladılar.yediğimiz tavukta bile hormon varmiş..ne yiycez biz ya....hazır süt ve yoığurt almayın kendiniz yapın diyorlar...bunlara dikkat eden varmı acaba..ben elimden geldiğince yoğurdumu yapıyorum ama meyvelerin en güzelini alayım diye hormonlu olanları alıyormuşum meğerse:KK50:

napiosunuzz off ben patrona gıcık oluyorum yaa

siz de gıcık oluyonuz muu resminin bulundugu bi dart yaptırıp asıcam duvara

gidip geldıce atıcam oklarıı ohhh :KK70: gecen gun boğazlıyodum nerdeyse sorunlu yauu adam

insnalar böle böle psikopat oluyosa demekkii :KK47:

napiosunuzz off ben patrona gıcık oluyorum yaa

siz de gıcık oluyonuz muu resminin bulundugu bi dart yaptırıp asıcam duvara

gidip geldıce atıcam oklarıı ohhh :KK70: gecen gun boğazlıyodum nerdeyse sorunlu yauu adam

insnalar böle böle psikopat oluyosa demekkii :KK47:

gıcık olmak ne demek türlü türlü işkence yöntemleri düşünüyorum

örnek ( rus işkencesi -havluyu bir köşesinden çaprazındaki köşeye doğru yuvarlayıp rulo yapılır. sonra bir insanın boğazından aşağıya doğru sarkıtılır bir ucundan. bir süre sonra mide sindirim yapmaya başlayınca salgılanan asitle havlunun bir kısmı mideye yapışır. havluyu çekersiniz ve tüm organları mide başta olmak üzere dışarı çıkar.)
böykkkk

Her Cuma sabah aç karnına tartılıyoruz gelip buraya bildirim yapıyoruz.
Listeyi ben hazırlıyorum bu sabah paylaşmıştım geçen haftanın listesini bakabilirsin:KK34:

siz baya bi kilo vermişsiniz,tebrik ederim..ne kadar zamanda verdiniz peki?
ben vücudumu tanıyorum,daha önce de sporsuz çok rahat zayıflamıştım,şimdi spor da yapıyorum vereceğimden eminim ama keyfim yok
bi başlasam devamı gelecek..hedefim temmuza kadar 60-63 olabilmek

selam kısçelerim;
Kalın çıbıklarım ince çıbıklarım herkse selammmmmmmm
nabarsınız abeeee
bugün salmazsam iyi gidiyorum ki salmam artıkın
hafta sonuna doğruda regl olurum belki erkende olur
heryerim şiş gene
tipik regl depresyonuna da girdim :KK14::KK14:
bu hafta sonuna en azında aynı kalsam şuan artılardayım

gıcık olmak ne demek türlü türlü işkence yöntemleri düşünüyorum

örnek ( rus işkencesi -havluyu bir köşesinden çaprazındaki köşeye doğru yuvarlayıp rulo yapılır. sonra bir insanın boğazından aşağıya doğru sarkıtılır bir ucundan. bir süre sonra mide sindirim yapmaya başlayınca salgılanan asitle havlunun bir kısmı mideye yapışır. havluyu çekersiniz ve tüm organları mide başta olmak üzere dışarı çıkar.)
böykkkk

Rabbiiiiiiimmmmmmmmm :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

bunu yazdığın iyi oldu bundan sonra dikkat edeyimde senle aram bozulmasın ehehe :KK53: :KK9:

uykum var,karnım ağrıyo ve şiş,yarın pikniğe gitmek istemiyorum,oğlumda uyumadı zaten
ne gıcık bir günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK19:

X