- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
bu hafta günler falan çok üztüste geldiinan bana bu hafta önümden pideler pudingler dondurmalara geçti... ama yok yemedim...
ve hep cuma gününe yoğunlaşıyorum çünkü, bugün gördüğü sonuç bütün haftayı etkiliyor...
55 fln şu an kafamda kurduğum bişi değil...
mesela bak sadece 7 günümüz var cuma gününe
bu hiçbirşey.. en az 1 kiloyu hedeflemeli herkes 7 gün içinde...
her zaman bu olmayacaktır tabi ki, ama elinden geleni yapmanın gururu oluyor o zaman
bu hafta 1 lokma bile cıss yok tamam mı beybi
ayrıcaaa 900 gram vermişsin bu süper bişi, ben 60 lara yaklaştığımda 500 gram versem kalkar halay çekerim
yarında günüm var ondan sonra söz dikkat edeceğim
bozarsam menümde bişey görürsem çek saçımı sürü bide yerde tamammı
azimli kısçeleri görünce bende azimleniyorum ama hırsım bugünde sınırlı kalıyor malesef
evet yaaa öyle öyle kaloriler tavan yapıyortatlım teşekkür ederim bende seni tebrik ediyorum
aslında iyi olur kalori hesaplamak, işte azcık şundan azcık burdan yiyeyim derken alıyoz kalorileri :26:
az kaldı canım ya wercez gidicek yani inşallah
yemeyelim oldumuuu
annemede yedirtmiyom çok götürdüğü zaman gözünün içine içine bakıyom anlıyo garibim
azımsamıyorum canımda ben geçen hafta +dım yaaBence 55 e geldiğinde falan yavaş yavaş koruma programına geçebilirsin.
Neden 900 gr.azımsıyorsun kızzz, onu veremeyenler var. Senin bünye 1-2 hafta ileriden gidiyor, yani tartı sonra belli ediyor gibime geliyor. O yüzden sen pes ediyorsun, öbür hafta bi bakmışın gitmiş. Demek ki böyle böyle gidecek, moral bozmak yok. Benim de yavaşladı metabolizma, 300 gr. 300 gr. gidiyor, ne yapalım, sabretcez başka yolu yok.
ancak o gitmiş diye
yoksa azımsamam tabii
başka zaman bende 300-400e razı oluyorum artı çıkmaktansa yavaş yavaş hedefe yaklaşmak iyidir
tebriklerselammm şekerlerrrrr:80::80:
bennnnn çok mutluyummmmmm:119::119::119:
belki başka zaman tartıda bu rakamı görsem sevinmezdim pehhh ne az gitmiş derdim
ama bu sefer sabit kalsam bile sevinecektim çünkü regl olcam + çoooookkk kaçırdım bu hafta:86:
kilo veren herkesi de tebrik ederim
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:60.8
bu hafta:60
giden:800
toplam giden:13
ve bugün diyete başlayalı tam 4 ay olduuuuuu
dün demiştim
tarçınlı ballı suya devammı ?
rakiplerini yerlebir ettinRAKİP ARIYORUM kızlar bu hafta için duyurulur
bence sen puccayla ol rakip
azminiz ve kazancınız yakın
nekadar az kalmış 1 ay bile değilİnşaallahh ah bi gelse son 26 gün kaldı.
Bu süre içinde daha da gider inşallahh bide üstüme uygun kıyafetler bulursam tamamdır.
allah kavuştursun dışarıdan kolay geliyor ama
o süre bile zor geçiyordur sana
benimde avuç avuç dökülüyor saçlarımbana doktr kansızsın demedı sasrdım bende
kaynwaldem hemsre o gozlerınden bellı kansızsın dıodu doktormu bılemedı acep
saclarım dokuluo dıe aglıcam gelıyo hep
mevsimseldir diycem ama senelerdir hep öyle
saçsız kalcam diye korkuyordum ama allahtan gür saçlarım
geçen eşime diyorum çektikçe geliyor diye
çekme ozaman diyor
çekmezsem yere dökülecek, bende yerde saç görmeye hiç dayanamam
bizde merak ederiz ama burayada yaz ablacım yaahayirli cumalar dilerim hepinize.kilo verenleri tebrik ederim.dilek msj geldimi.gelmediyse buraya yazayim