• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada vazgeçtimm kurabiye yapmaktan..yemeyiversin eşim...bi aksilik olmazsa yarın yapayım inşaallah... dk sonra yürümeye gidiyorum arkadaşlar 40 dk yürüycem bantta...dünde nöbette oldugum için yapamadım yürüyüş...bugün bari yüriyimkaydirigubbakcemile5

26-02 Şubat Diyet Yarışında Olanlar

:lepi:

adasu..................................73

guleysa...............................72,6

muhasebe22........................71,8

inci478................................71

aysana...............................70

bhk....................................74

misis.................................76

aappllee............................71,5

karakedibu........................73,3

ozgekrd.............................74

dodo.................................77,7

xxgizemxx..........................73

else....................................72,5

u2rem.................................75

sevilcan...............................72

kuusuum..............................74.3

madamxl..............................74,7

nesli.....................................78

lilyum...................................72,4

frezya...................................71

yellowdaisy..........................74,7

hoşşum................................71

*toprak*................................76

yagmurtasi............................76,5

whitehall..............................72

siarfim.................................73

plazmiq...............................77,2

Yarışmada Olan herkeze Başarılar Dilerim...:hooray:

Yarışmamız başlamıştırkaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
arzucum haftalık verilen kilolara göre mi yapılıyor yarış öyleyse verilenleri de eklesen daha güzel olur cnm...

Arkadaşlar bi sorum olcak yaaa . Ben sabah aç karnına tartıldığım kilom ile öğleden sonra tartıldığım kilo arasında nerdeyse 1 kilo fark oluyor ..Böyle bişey olabilirmi ??? Yoksa ben çok mu yiyorum :utangac: Peki hangisi gerçek kilom sabahki kiloyu tercih ediyorum ama kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar bi sorum olcak yaaa . Ben sabah aç karnına tartıldığım kilom ile öğleden sonra tartıldığım kilo arasında nerdeyse 1 kilo fark oluyor ..Böyle bişey olabilirmi ??? Yoksa ben çok mu yiyorum :utangac: Peki hangisi gerçek kilom sabahki kiloyu tercih ediyorum ama kaydirigubbakcemile3

benim bildigim kadariyla sabah ac karina tartildigin dogru. gun icinde yedik ictiklerimizden 1-1.5 kilo farkedebilir. benimki bazen 2 kilo oluyor durmadan su iciyorum da ondan

40 dakika yürüyüp geldim arkadaşlarr...umarım faydasını görürüm yürüyüşlerimin
bu arada ben de sabah aç karnına ve wc ye gidip geldikten sonra tartıldıgımız kilonun esas alınması gerektiğini biliyorum...zira benim de gün içinde çok değişken oluyor kilom..hele şu digital tartılar çıkalı iyice değişkenleşti...

arzucum haftalık verilen kilolara göre mi yapılıyor yarış öyleyse verilenleri de eklesen daha güzel olur cnm...

canım ileriki sayfalarda senin dedigin liste var zaten eski kilo vermiş oldugu kilo diye karşılaştırmalı gecen haftanın birinciside muhasebe22 oldu :hooray:

adasu canım 69 kiloya inince 60-69 grubundan mı devam edicess yazışmalarımıza...hepimiz birden 70 in altına düşşsek de grup halinde gitsek keşkee..:emir_bebek:umarım en yakın zamanda 69 oluruss

bendee katılmakk istiyorummm lütfeeen 77.2 kiloyum...benide katın aranızaa

Ekledim senide canım hadi bakalım iyi şanslaryerimseniben

adasu canım 69 kiloya inince 60-69 grubundan mı devam edicess yazışmalarımıza...hepimiz birden 70 in altına düşşsek de grup halinde gitsek keşkee..:emir_bebek:umarım en yakın zamanda 69 oluruss

ay nerde bacım keşke:Saruboceq: ama 70 altına inince tabi 60 69lular grubuna gidicez :lepi:

En kısa zamanda hepimiz inş.:Saruboceq::dance:

güleysacım ilgin için tesekkür ederim arastırdım ama bence fikrim sırf yan bacak kaslarını calıstırıyo şimdi garfurdan geldım ayyy anam ne pahalı şeylermiş bu sipor aletleri bi indirimdelermiş bişey begendim içime sindimişti ama 400 tl çektiler bizimkide razı gelmedi zaten artık netten uzay yürüyüşünü almayı düşünüyorum bakalım akşamki yediklerim 200 gram kadar et yedim biraz beyaz ekmek birazda yogurt çok yemişim demi neyse kızlar yine ugrarım bye

herkese iyi akşamlar, bugün çok işim vardı birde bu soğuk algınlığından giremedim. eşim ve oğlum da hasta birde onlarla uğraşıyorum. yazdıklarınızı bile okuyamadım daha. hastalıktan yürüyüş bile yapamıyorum, yemek bile zor yiyorum

arkadaşlar hepinize merhaba...sizleri hep takip ediyorum ve aranıza katılmak istiyorum.boyum 170 ,kilo 71...65 olmam lazım.bu arada 2 gündür lahana çorbası içiyorum.gelişmeleri yazarım.umarım hepimizin kiloları su gibi gider.

* MadamxL: Hep beraber tatliş

* yellowdaisy: Tatlım, neler yaptığımı daha önce yazmıştım. İşte linki http://www.kadinlarkulubu.com/4996131-mesaj345.html ve evet 15 kilo vermek vücudumu, değiştirdi, kendi gözüme daha güzel gelmeye başladım sositososito ama bence en önemli enerjik olmaya başlamam oldu. Yerimde duramıyorum yellowdaisy :teytey:
* yellowdaisy: İçimde kanayan bir yaraya barnah basmışsın daisyciğim. O hamile misin lafından bana da gına gelmişti. Ben de "yoo şişmanım" deyiveriyordum inadına. Karşımdaki de dumur bir vaziyette bakakalıyordu. Eskidendi çooooook eskiden delikafadulden

* yağmurtasi: Menün güzel, iyi düşünülmüş gözüküyor. Ağır falan da değil, için rahat olsun.

*
bhk: Bu hafta fazlası gidecek gibi gözüküyor güzelim.

* siarfim: Bebişin bu dünyaya sen aramıza hoşgeldiniz canım a.s.

* * kuusuum: Ben de çam balı seviyorum, iyi aklıma getirdin alayım bari.
Kilo çizelgesi ekleme: http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html Bu linkte anlatılıyor canım. Yine olmazsa haber ver, bakalım çaresine.

* sevilcan: Bir günden bişeycik olmaz tatlım, sen moralini yüksek tut emi? :teselli:

*
melisa: Hoşgeldin güzelim a.s.

* aappllee: Bilgisayarının masaüstüne paint ile kocaman bir 70 rakamı hazırlayarak yerleştirsene. Güzel motive oluyor böyle şeyler.

* *toprak*: Azimliyim, azimlisin, azimliyiz.. Hiçbir yağ hücresi elimizden kurtulamaz delikafadulden

* plazmiq: Hoşgeldin güzelim, hepberaber a.s.

*
u2rem: Regl dönemimde kilo vermeyi bırak 2 kilo fazla çıkarım hep tartıda ama bitince gidiyor hepsi merak etme. Su tutuyoruz heralde o dönemde. Bilimsel izahını bilen biri açıklasa keşke. :uhm:

*
* FREZYA: Benim de mekik çekmeye başlamam lazım. Sen hep yaz böyle çektim diye de ben sana özenip başlarım umuyorum. Ayrıca günaydın mesajına bayıldımmm.

* xxgizemxx: Ailecek geçmiş olsun tatlım. Çabucak iyileşin inşallah :1hug:

* lsce: Hoşgeldin tatlım :)

Kızlar deli gibi, herkese yazdığım cevabın önüne alıntısı ekledim. * işaretine tıklarsanız "ben ne yazmışımda bu çatlak bana bu cevabı vermiş" merakınızı giderebilirsiniz.

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz? ben de bugun yediklerimi yazayim sabahtan pirinc lapasi yaptim, sabah ve aksam az yagli yogurtla yedim, yaninda da yesil cay ve form cay,arada 2 portakal, 2 kibrit kutusu kadar kek yedim.karnim acikti simdi pirinc lapasindan az yesem mi?
evde spor yapamiyorum, bugun ebru sallinin programini kesvettim pilates yapayim dedim ama kizim rahat birakmadi.zaten 2 yasindaki kizimin hizina yetisecegim diye kosturmak bana yetiyor.

Isce,
bana; boyunu, diyete başladığın kiloyu, şimdiki kilonu ve hedeflediğin kilonu yazar mısın? Sana yardımcı olmaya çalışacağım.

ay ben denedim ama bakalım dodocum çok sağol canım ...bakalım şimdide çıkmazsa ..diğer arkdaşalrımada ayrıca teşekkür ediyorum...

oleybe:teytey::teytey:ay çok sevindim bunu bi arkdaşaım yazmış bütün işlemleri yaptıktan sonra kaydetmen gereken link varya bi kutucukta iki sıra onun ikinci sırasını kaydet diye evet arkadaşlar ikinci sırayı kaydetmeniz gerekiyo ...öpüyorum...

Back