70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarr yokrumuzfalan canım kızına geçmiş olsun kızınada kendinede dikkat et yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz kızlar benim annemde diyette aramızda 10 kilo vardı ama ben verdim 3 kilo bana hep diyo ekmek yeme diye ne zaman anneme gitsem ekmeği kaldırıyordu önüm den ama artık ben yemiyom zaten sadece kahvaltıda kızlar ben ilkokulda tombiştim önlüğüm bile dar geliyordu ama lisede ne yesem almıyordum evlenince birde üstüne çocuk olunca birde depresyon ilaçları sonuç burdayım ama iyiki varsınız sayenizde kilo veriyom sizlere karşı kendimi hep sorumlu hissediyorum bu da bna cesaret veriyo yaza çıtır olucaz çatlasın kaynanalar görümceler eltiler kocalar hahahahah

:Saruboceq:
süpersin tatlım yahihoyyyt
bende yaza eşimin memleketine gitçem,akrabalarıyla tanışçam
kayınvalidem geldiğinde görümceme bişeyler almıştı türkiyeden hediye
hepsini bana denetmişti bana dar gelenler almıştı görümcem benden zayıf diyekötükedihüso
yaza kadar zayıflamak istiyorum görümcemden şişman olmayayım
akrabaları beni zayıf tanısın:Saruboceq:

maşallah canım annene.
benimkisi durmadan söyleniyor kilo aldın diye.seninkide aynısını yapıyodur heralde senden daha zayıf olunca
neyse inşallah zayıflıcaz

annem hiç hamur işi yemiyo 3 aydır öyle istikralıki düzenli sporunu yapıyo kendine çok bakıyo tam örnek alınacak insan ama kadının ruhunda var napıyım bende oenerji yok canım annem benim çok özledim ben gurbetteyim kızlar annemden uzaktayım:çok üzgünüm:::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Sizin anneleriniz yeme diyo ne güzel! ben yedikçe annem mutlu oluyo zaten bu kiloların büyük oranda sebebi de canım annemdir. Biz de farklı şehirlerde oturuyoruz bu yüzden rahat rahat yapabilirim diyetimikaydirigubbakcemile3

kızlar ne güsel sohbet etmişiniz yaaa
yokrumuzfalan geçmiş olsun bu arada
benim annemde benden uzun ve çok az yemek eyr metobolizması çok yavaş ne yese sofradan kalkıp wc ye gider hep ona özenmişim kalçalarımı ondan almışın birazda teyzemden o da bana ye ye die tutturuo küçüklükten kalma bişi sanırım hiç yemezmşim çok zayıfmışım onun yüzünden böle oldum galiba hehehecokacimcoook

sorma magrenta küçükken çok zayıfmışım annem zorla yedire yedire bu hale geldik
şimdi de zayıflayın deyip duruyor kardeşimle ikimize

heheh iyi sneinki zayıfla diyo benimki yesene dio ben az yemeğe çalışıom kendimle savaş içerisindeyim oda ye diyo heheh bakalım ne olcak :)))

kızlar anneler hep böyle bnm kide bana hem zayıfla der hemde yemeyince aaa hiç bişey yemeden olurmu ölücen açlıktan der....bende küçükken çok zayıfmışım babam burnumu tutar annem kaşığı tıkarmış ..ama şimdi ...

hossum dedigini yaptim bakalim bekliyorum
iki gecedir debeleniyorum sislikten yatamiyorum da
ayaklarima sicak su torbasi koydum, karanfil zencefil tarcin cayi ictim
maydonoz suyu ictim, detoks cayi ictim, isirgan otu ve devedikeni cayi ictim
dun neredeyse ac kaldim yogurt elma yedim sabah niyetine (gece uykusuz kalinca 12'de kalktim)
ogleden sonra komple 5'e kadar yuruyus ve aksam alisverisindeydim aksam da kabak brokoli firin turlusu yaptim yaninda yine yogurt
gece yine yatamadim yine sicak su torbalari yine bitkisel caylar yok yok
arkadaslar su anda saat 15.30 burada. biraz musli ile sut yedim biraz da tarhana corbasi ictim
aksama 7 gibi balik var..... allahim bu sislik gitsin. bildigim ve ben de ise yarayan her yontemi denedim
bazen tutuyor bende. bir defasinda kayinbiraderimin dugunu icin esimin memleketine gitmistik
10 gun cikamadim soylemesi ayip en sonunda esim eczaneden ilac almak zorunda kaldi
bu memlekette eczaneye gitsen recetesiz hic bir sey vermiyorlar kivrim kivrim kivraniyorum yaaaa

evet bende katıldım aranıza 75 kg ile :) yarın başlıyorum diyetime bakalım ne kadar sürecek sizlerden destek bekliyorum vermeliyim ya eski halime dönmeliyimnasıl gidiyor siizn diyetler verdinizmi kg

evet bende katıldım aranıza 75 kg ile :) yarın başlıyorum diyetime bakalım ne kadar sürecek sizlerden destek bekliyorum vermeliyim ya eski halime dönmeliyimnasıl gidiyor siizn diyetler verdinizmi kg

canım hoşgeldin kızın napıyor temmuz annesi kaydirigubbakcemile3

pazarteside yarışma var ona katılırsın dahada azim gelir yerimseniben

Bende ne yazıkki 72 kiloyum.beni de aranıza alırsanız mutlu olurum.a.s.

canımmm hoşbulduk iyi öyküm şimdi size yazdıktan sonra öle bir koştum mekik felan çektim gülmekten öldü zilli:)) senin fıstık nasıl hadi baklım kaç kilo oldun en son 80lerdeydin yanılmıyuosam şimcik ?? nasıl katılıyoruz yarışmaya bide haftalıkmı yani ne kadar sürüyo yarışma ? seni gördüğüme sevindim yanlız değiliz

Arkadaşlar ben bugün hiç düzenli yemek yiyemedim iş güç. Yarın daha sıkı tutmaya çalışcam. eee yavaş yavaş tabi di mi aniden diyet moduna giril miyor:mymeka:

Arkadaşlar ben bugün hiç düzenli yemek yiyemedim iş güç. Yarın daha sıkı tutmaya çalışcam. eee yavaş yavaş tabi di mi aniden diyet moduna giril miyor:mymeka:

sweety aniden olmaz zaten diyetteyim deyince ben daha çok yiyorum pisikolojik bişey sanırım daha az yemeye çalışıyorum bu hafta hep götürdüm sporuda az yapıyorum inşallah kilo almam :)))) senağlamakafamçokkarıştısenağlama:icecream::içelim:

bende bugun ne yedıklerımı yazayım sabah 1 yjmurta kırdım ekmekte cok azcık :) bıde oglende tın balıgı yedım o kadar bugun yedıklerım bu kadar hee bu arada bıde 2 tane lıght bıskuvi akşam yemek yok ama cok acım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…