slm kızlarr yokrumuzfalan canım kızına geçmiş olsun kızınada kendinede dikkat et yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz kızlar benim annemde diyette aramızda 10 kilo vardı ama ben verdim 3 kilo bana hep diyo ekmek yeme diye ne zaman anneme gitsem ekmeği kaldırıyordu önüm den ama artık ben yemiyom zaten sadece kahvaltıda kızlar ben ilkokulda tombiştim önlüğüm bile dar geliyordu ama lisede ne yesem almıyordum evlenince birde üstüne çocuk olunca birde depresyon ilaçları sonuç burdayım ama iyiki varsınız sayenizde kilo veriyom sizlere karşı kendimi hep sorumlu hissediyorum bu da bna cesaret veriyo yaza çıtır olucaz çatlasın kaynanalar görümceler eltiler kocalar hahahahah
maşallah canım annene.
benimkisi durmadan söyleniyor kilo aldın diye.seninkide aynısını yapıyodur heralde senden daha zayıf olunca
neyse inşallah zayıflıcaz
evet bende katıldım aranıza 75 kg ile :) yarın başlıyorum diyetime bakalım ne kadar sürecek sizlerden destek bekliyorum vermeliyim ya eski halime dönmeliyimnasıl gidiyor siizn diyetler verdinizmi kg
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Arkadaşlar ben bugün hiç düzenli yemek yiyemedim iş güç. Yarın daha sıkı tutmaya çalışcam. eee yavaş yavaş tabi di mi aniden diyet moduna giril miyor:mymeka:
günaydın herkes nerde?
herkese hayırlı cumalar kalorisiz günler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?