70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende aranıza katılmak istiyorum 85 kiloydum 1-2 ay içinde 7 kilo verdim şuan 78 kiloyum .8 kilo fazlam daha var ama veremiyorum kilo vermem durdu yardım edin bana

arkadaşlar kimse yok yine
ben akşam yemeğinde 1 kase çorba,1 dilim ekmek ve 1 dilim peynir yedim
biraz önce de portakal yedim

afiyet olsun else ben diziye daldım şimdi biraz yürücem geç oldu ama neyse napalım :)))
sonra görüşürüz

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
kilolarimizi pazartesiden pazartesiye bildiriyoruz. her hafta kac kilo verdigimizi de yaziyoruz.
Hafta ortasindan basladiginiz icin pazartesiye kadar dikkatli beslenin, pazartesiden sabahi bildirdiginiz kilo ile yeni yarismaya sizleri de dahil ediyoruz.
sevgiler

sizlerin yazdıklarınızı okudukça gaza geliyorum.ama bazen öle karamsarlaşıyorum ki.ve öle şaşırıyorum ki 10 ar 10 ar kiloları verenlere.nese umarım bu sefer başarırım.

selam kızlarrrrrrr ben geldim biraz geç oldu ama geldim pazartesiden bu yana girememmiştim pc çöktü bakımdaydı senağlama sizleri çok özledim hepsini okudum ama yeni gelen arkadaşlar olmuş ne güzel her geçen gün daha da büyüyoruz hoşgeldiniz arkadaşlar dodo sende hoşgeldin canım özletmiştin kendini yine çiçekler karşılamışsın bizleri bu hafta hepimiz aynıyız nolyu kızlar kilolar hemen hemen yerinde saymış bende dahil olmak üzere klava: şöyle bir sirkelenelim delikafadulden önümüzde 4 gün daha var biraz daha gayret hepinizi öpüyorum sabah görüşmek dileğiylea.s.

Arkadaslar
Diyete girdigim gunden beri bende bir siskinlik var iki haftadir gecmiyor, kabizlikta var.
yogurtla ve kirmizi elma ile basliyorum sabaha , iihh faydasiz.
Buna karsi cozum bulan arkadaslar var mi, bitkisel
Hergun yuruyuse cikiyorum arkadaslar. mumkun degil, olmamasi lazim acilen cozume ihtiyacim var.

Son düzenleme:
merci 74 arkaadaşım bana böyle durumlarda mantar çok iyi geliyo .mantar,,soğan,domatesi birlikte soteliyorum .Az bir yağla .İSTERSEN Bİ DENE HEM MANTARIN KALORİSİDE AZ

canım ben gecen gün de yazmıştım ama bir daha yazayım.
benim çözümün yulaf ezmesi.
sütle cornflakes gibi karıştırıp yiyorum sabahları.
hatta bu sabah içine 2 dilim elmayı minik minik doğrudım.
cidden nefis oldu tadı.
daha ilk günden faydasını gösteriyor.
ben 4 gündür yiyorum.
her gün tuvalate cıktım ayptır söylemesi-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar..
ben de güne erken başladım bugün.
6bucuktan beri ayaktayım.
hatta hamaratlığım üzerimde kurabiye bile yaptım sabah sabah.:jeyyar:

günaydın kızlar az kalorili günler
bhk maşallahın var sabah sabah hemde kurabiye aman dikkat et kendine valla ben dayanamam yerimmm :))))
sabah rutin kahvaltımı yaptım kepek ekmekli tost bir çay :))

günaydın arkadaşlar.henüz kahvaltı yapmadım ve işyerindeyim karnım aç ne yiycem ben yaaaaa.
tostmu yesemkine

günaydın arkadaşlar
bi yandan kahvaltı yapıyorum kepekli simit ve şekersiz çay
o şişkinlik problemi bende de var malesef
ama biraz önce tartıldım dünle bugün arasında 1 kilo var
akşam kocişte dedi sen kilo mu aldın sanki:1shok:

kadınların %80inde görülen bi sorunuş bu şişkinlik ve kabızlk arkadaşlar.diyetisyenim bana magnesie calsinee diye bişi vermişti toz su ile karıştırılıp içiliyo ve çok etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…