70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kusuum sana cokmtsk ederım böyle birşeyi bize hatırlattgın için inan herşeyden vazgeçmiştim kac gundur kk gırıyorum ama yorum bıle yapamıyorum çünkü utanıyordum o cesaretlı isteklı ben gıttı sankı yerıne hiçbirseyi gögüsleyemeyen aciz bi sevilcan geldi moralım cok bozuk arkadaslar burdan gıtmek bana yaramadı sımardımsırnaşık şey ve sankı verdıklerımı gerı aldım gıbı gelıyo nasıl sıyyrılıcam budurumdan kendımde o cesaretı bulamıyorum aksam yatarken bihevesle hayal edıyorum ama sabah olup kendımı yemege verıyorum sonra kendımı kızıyorum ama ertesı gun hiçbişey yapamıyorum hiçbirseyden zevk alamıyorum nasıl yenıcem bu pskolajıyı ben neyse kızlar cok dıkkat edın kesınlıkle kendınızı salmayın bıkere yapınca arkası hep gelıyo lütfen kızlar benım durumuma düşmeyen toparlanmak çok zor oluyor basınızı arıttım ama bırılerıne anlatmam belkı iyi gelir diye düsündüm bana bıraz cesaret verır dıye umut ediyorum işallah torlanırım :Saruboceq: bunu çok istiyorum hepinizi öpüyorum kızlarŞeniz

Mrb arkadaşlar 75 kiloyum ve 1.70 boyundayım.diyete bugun başlıyorum.herzamam paylaşımda bulunamayabilirim çünkü çalışıyorum.kahvaltıda biraz peynir,4 zeytin iki dilim ekmek ve domates yedim birde şekersiz çay.arada meyve yiycem.suyu da ihmal etmicem bu arada.hadibakalım inşallah başarırım bu defa.:)

kızlar bugün ilk haftaki kilomun altını gördüm nihayet
adetim bitti,şişkinlik gidiyor
inşallah bu haftaklava: görmücem
moralim yerine geldi,azim geldi yine valla

slmherkese yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz ben bgün 1 dilim çvdar ekmeği 1 dilim peynir 3 dilimde domates yedim

inşallah hep birlikte başarıcaz canım
bende çalışıyorum ve malesef otura otura genişliyorum
kalça bölgesi ve bacaklarımın kalınlığı çok rahatsız ediyor beni kızlar yaÇok üzgünüm çoook

benimde basenlerim çok geniş halalarımdan kaldı bana fiziğim halalarıma çok benziyo ofyaa keşke anneme benzeseydim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimde basenlerim çok geniş halalarımdan kaldı bana fiziğim halalarıma çok benziyo ofyaa keşke anneme benzeseydim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aynen bende öyle canım.halam 100 kilonun üzerinde özellikle basen bölgesi geniş biri
annem daha orantılıdır bu konuda
bende halam çekmişim malesef:çok üzgünüm:

off kızlar iki gündür kabızlık şişkinlik sorunu yaşıyorum tartıdada 1 kilo farkettiriyo bu durum cok sinirimi bozuyo

merhaba hanımlar.akşam misafir vardı foruma uğrayamadım. gece de kızım rahatsızlandı. saat 8 e kadar kustu.midesi bozulmuş. tabi sabaha kadar banyoya taşıdım sonrada kucağımda uyuttum.2 saatlik uykuyla duruyorum daha kahvaltı da yapmadım.yatağını tv karşısına hazırladım da çizgifilme kaptırdı kendini. uğrayayım bakiim hanımlar ne yapmış diye geldim ben de.hastalığımın 5. günü ,daha yeni artmaya başladı.3 gün daha böyle devam edecek.kısaca perişanım zorunlu diyet gibi oldu bu halim. fırsat bulursam bir tabak çorba için zorlayacağım kendimi. görüşürüz hanımlar. bye

benim ennem 45 yaşında incecik beli var ve o bel onun en büyük avantajı ne kadar kilo alırsa alsın istediğini giyinebiliyo benimde belim çok kalın

sevilcan kıyamam arkadaşım bu ne hal kendine gel biz güçlü varlıklarız bak yazıda bile öyle diyo ....öyleyiz ama bizdeki irade yeryüzündeki hiç bir canlıda yok ...canını sıkma ..herşeyi telafi edersin eminim...seni çok seviyoruz....azmin in sonucunu büyük bir merakla bekliyoruz ...sen tadını çıkar...çok öptüm seni..
.

hoşgeldin canım ..burada birbirimizi öyle bir motive ediyoruzki ...eminim başarırsın.

kızlar bugün ilk haftaki kilomun altını gördüm nihayet
adetim bitti,şişkinlik gidiyor
inşallah bu haftaklava: görmücem
moralim yerine geldi,azim geldi yine valla

zaten bizi olduğumuzdan fazla gösteren hep o şişlik ...

slmherkese yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz ben bgün 1 dilim çvdar ekmeği 1 dilim peynir 3 dilimde domates yedim
ya ben kaçgündür geç kalkıyorum ....şimdi kahvaltı yapıcam ..of ya zaten yeme düzeni kaçtımı ..hiç bişeyin önüne geçemiyosun ama kızım gece uyumuyo...şimdi kahvaltı yapıcam ...

bende tam tersi sadece göbek derdim var oda kötü oluyo ..bacak ve ya basen sorunum hiç olmadı ben daha önce 7 yıl kadar henbol oynadım ...onun da çok etkisini gördüm ama göbek ve bel kızmı o kadar kötü duruyoki neyse biraz gitti tabi ..ama geçensene herkes hamilemimsin diye sorardı ...deli olurdum ...

yaaa bende iyiki anneme benzememişim diyorum bnimde annem çok basenlidir ...ben dünde demiştim biz şansıs olanlardanız hayatımımz her döneminde dikkat edicez ...

canım çok geçmiş olsun ben çocuklara hiç kıyamıyorum ama çocuk hasta olunca anne daha çok çekiyo hem yorgunluk hemde çocuğunun hasta olması yıpratıyo insanı. ama birşeyler yemeğe çalış kendini sakın aç bırakmaki kilo vermen yavaşlamasın.

off kızlar iki gündür kabızlık şişkinlik sorunu yaşıyorum tartıdada 1 kilo farkettiriyo bu durum cok sinirimi bozuyo

adasu bende adet dönemimdeyim diye çok şişmiştim.dediğin gibi 1 kilo farkettiriyor.dünden bugüne sanki 1 kilodan fazla vermiş gibi oldum tartıya çıkınca sabah.

geçmiş olsun canım kızına da sanada.kendini aç bırakma,direncin düşmesin

benim ennem 45 yaşında incecik beli var ve o bel onun en büyük avantajı ne kadar kilo alırsa alsın istediğini giyinebiliyo benimde belim çok kalın

annen kaç kilo.benimkide 45 yaşında 85 kilo.bizim ailede zayıf insan yok malesef

teşekkür ederim Kuusuum.çok haklısın hayatımız boyunca ipin ucunu kaçırmamak için dikkat etmeliyiz.Metabolizma yavaş ne yaparsınmirmirmirmir

Peki metabolizmamızı hızlandırmak için neler yapmalıyız? Öncelikle ergenlik dönemindeki beslenme alışkanlıklarınıza devam ederseniz yaş faktörünün metabolizma hızını yavaşlatacağını gözden kaçırmış olacağınızdan bunun bilincine varmalı ve yaşınıza, metabolik hızınıza ve bireysel özelliklerinize uygun bir diyet uygulamalısınız. Bu diyetin yağ miktarı özellikle sınırlanmalıdır çünkü vücut kas oranının metabolizmayı hızlandırıcı etkisini artık biliyoruz. Yağ vücutta kaslara oranla daha az enerji harcadığı için bazal metabolik hız azalır ve vücut ağırlığını korumak için daha az enerjiye gereksinim duyulur. Alkol tüketimi de fazlasının vücutta yağa dönüştüğü düşünülürse mutlaka sınırlanması gereken bir durumdur. En önemli noktalardan biri de sık öğünlerdir, 6-7 öğünün en önemli nedeni; metabolizma hızının yavaşlamasını engellemektir. Ara öğünlerin diyete eklenmesiyle, ana öğünlere çok aç başlanmadan, az az sık sık beslenerek her öğünde besin tüketimini makul miktarlara indirmiş oluruz. Öğünler arası uzun açlıklar sonucunda bazal metabolizma hızının düşeceği unutulmamalıdır. Bu nedenle, diyet yaparken ara öğünlere meyve, küçük sandviçler, light yoğurt, ayran veya diyet bisküvilerin eklenmesi önerilir. Günlük 2-2,5lt sıvı tüketimi de vücutta metabolik işlemlerde de kullanılacağından daha önemli hale gelmektedir. Yaşam tarzı haline gelmesi gereken bir başka hareket de egzersizdir. Yürüyüş, yüzme, bisiklete binme gibi aktivitelerin günlük hayata sokulması metabolizma hızının yükseltilmesinde büyük önem taşır.

alıntıdır..

geçmiş olsun canım kızına da sanada.kendini aç bırakma,direncin düşmesin

teşekkür ederim hanımlar dikkat etmeye çalışıyorum bitki çaylarına yüklenicem artık bugün azıcık kendime gelmem lazım.

kızlar zaten bizim ilerde ne kadar
yağlı olucağımımz daha doğmadan belli oluyomuşçççsonrasında dikkat etmezsek zaten kaderimiz çizili demek ...sweety84...teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…