70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

magrenta ve elsecim boylarınız kaç?60 olmak yetterli ya daha altına inip ne yapacaz.cılız ve sıskada hoş değil ya

kilo verip hamile kalmak çok güzel tabiki fakat hamile kalmak kilo vermekten daha zor.bu yüzden yaşımın 28 olması itibariyle ve ilk bebişim olması nedeniyle bu halimlede hamile kalsam razıyım

boyum 1,65 canım
inşallah meleğine en kısa zamanda kavuşursun.sen bebek düşünüyosun sıkı diyet yapmıyosundur eminim bebeğin için vücudunun sağlıklı bir ortam olması gerekiyor sonuçta

keşkeeeeeeee bu ayın sonuna kadar 68 olsam ve süpriz olsada hamile kalsam ne kadar güzel olur anlatamammmmm.dua edin ne olur.bak kilo için iradeye ve azime ihtiyaç var.bebk için duaya ihtiyaç var elimizden bişe gelmiyor onun için.kısmat meselesi yanii şekerler

valla diyetimi düzgün yapıyorumda spor çok yoruyor beni helede bu ay.aldıgım ilaçların etkisiyle kasıklarım ve belim hep ağrıyor.bu yüzden bir gün var bir gün yok yapıyrm.ara öğünlerde fındık falan ihmal etmeden yiyorum

inşallah canım.dualarım bütün bebek isteyenlerle zaten
hamilelik belirtileri konusunda sabırsızlanıyorum topiğinde konuşuyoruz bunu
çok güzel arkadaşlıklarımız var orda da sen de katıl istersen

sabah 2 etimek peynir,zeytin ve çay.arada fındık karpuz çekirdeği 1 avuç,öğlen 2 küçük tavuk budu ve çorba arada elma yerim akşamada kıymalı kabak yemeğim var.hiç yağ koymadım kıymanın yağıyla pişirdim

bende öğlen yemekte menemen vardı.hiç sevmem yumurta o yüzden kepekli kumru yedim şekersiz çayla

canım ben oraya katılmayayım çünkü çok heveslenirim ve olmayınca çok üzülürüm.biz 1 yıldır istiyrz.her dakika canımı dinlerim aaa hamilemiyim derim :)).ben klomenle hamile kalanlara takılıyorum arada.ilaç kullandığım için

canım benim bebek düşüncem yok şuan ama ordayım
çok güzel destek olan arkadaşlarımız var
hamile olmayı bekleyenler,hamileler
bi gel istersen derim ben arada:1hug:

güleysacım bende 1.70 oyundayım ama basen fazla son kilo alıncada göbekte oldu çok rahatsız oluyorum artık

güleysacım bende 1.70 oyundayım ama basen fazla son kilo alıncada göbekte oldu çok rahatsız oluyorum artık

canım o kadarda abartma bende 171 boyundayım ama hiç 50 rakamlara düşmek istemiyrm.62-63 olayım gayet iyi benim için.seninde boyun uzun yanii 50 li olursan çok zayıf görünürsün bence güzelim

canım o kadarda abartma bende 171 boyundayım ama hiç 50 rakamlara düşmek istemiyrm.62-63 olayım gayet iyi benim için.seninde boyun uzun yanii 50 li olursan çok zayıf görünürsün bence güzelim

aman 50 kilo olmak gibi bir niyetim yok ama 60 da olmak istemiyorum 59-58-57 die düşünüom bekleyip görücez:dance::dance:

aman 50 kilo olmak gibi bir niyetim yok ama 60 da olmak istemiyorum 59-58-57 die düşünüom bekleyip görücez:dance::dance:

başında 5 rakamını görmek daha bi zayıf hissettircek di mi
59 la 60 arasında sanki çok fark var gibi oluyor
aynen 69 ve 70 gibi
6lı rakamlara geçsem daha bi azim gelcek sanki

selam kızlar nasılsınız muhabbet koyuymuş baya ...bende 1.72 boyundayım evlendiğimde 58 kiloydum ..60 la hamile kaldım..68 le doğum yaptım .doğumdan 6-7 ay sonra birden şimeye başladım ..bikaç ay içinde 82 yi gördüm ..feleğim kaydı tabi ...bu arada pko olduğunu öğrendim kilo vermeye çalıştıkça daha kötü oldum sonra ..kendime bir program hazırladım çok sıkı spor programı ...7 aşağı yukarı 7 ay gibi bi zamanda 69 a düştüm sonra rahatladım rahatlayınca yeniden 74 lere çıktım ...şimdi sizin sayenizde yine veriyorum ..ama bu sefer rahatlamak yok anlaşıldı ben sansız olanlardanım ..o yüzden sürekli dikkat etmek zorundayım ...

birde sezeryanla doğum yaptım ben oda garip bir göbek bırakıyo uzun bir süre taş gibi kalıyo .o göbek sanki bebek varmış gibi ..bünye olarak zayıf bir yapıya sahip değilsen yandın ki bnm çok zayıf arkadaşlarımda bile o top görüntü var ...

valla elsecim aynen öyle hehehe ben senden bekliom iyi zayıflıcan adet döneminden sonra ama ben bu ara fazla yayıldım bakalım hayırlısı zayıfladım die yemeye başladımkaydirigubbakcemile5

valla elsecim aynen öyle hehehe ben senden bekliom iyi zayıflıcan adet döneminden sonra ama ben bu ara fazla yayıldım bakalım hayırlısı zayıfladım die yemeye başladımkaydirigubbakcemile5

inşallah canım valla geçen hafta moralim bozuldu
hala aynı hissediyorum
bu şişlik,rahatsızlık hissi geçmedi

merhaba arkadaşlar.ben daha önce bi giriş yaptım gruba ancak yoğunluktan takip edemedim.şiştikçede şişiyorum.şuan dahil olabileceğim bir yarışma var mı acaba?

merhaba arkadaşlar.ben daha önce bi giriş yaptım gruba ancak yoğunluktan takip edemedim.şiştikçede şişiyorum.şuan dahil olabileceğim bir yarışma var mı acaba?

canım h.g. yarışma pazartesiden pazartesiye
kilonu söylersen merci74 arkadaşımız pazartesi seni de ekler

KADIN……

Tanrı 6.günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldür…

Bir melek yanına yaklaştı ve “Neden bu seferkine bu kadar zaman harcıyorsun “dedi..

Tanrı yanıtladı….

“O’nu nasıl yarattığımı öğrenmek ister misin?!
“O yıkanabilir,ama plastikten değil,200 den fazla oynar ekleme sahip ve her çeşit yemek yapabilir,kalbinde birden çok çocuğa yer verebilir.,incinmiş dizden,kırık bir kalbe kadar her şeyi sevgiyle iyileştirebilir….ver en önemlisi bütün bunları sadece iki eliyle yapabilir…”

MELEK ÇOK ETKİLENMİŞTİR..!
Sadece iki el….! Bu imkansız!...

Bu standart bir model mi?...

“Bir güne bu kadar emek…Yarına kadar dinlenin efendim.onu sonra tamamlarsınız!...

“Olmaz” dedi.Tanrı” eserimi tamamlamaya az kaldı,onun kalbimde ap ayrı bir yeri olacak “

“O hasta olduğunda kendi kendisini iyileştirebilir ve günde 18 saat çalışabilir..”

MELEK KADINA YAKLAŞTI VE ONA DOKUNDU

“Ama siz onu çok yumuşak yapmışsınız efendim”
“evet,öyle”dedi Tanrı..”ama ayrıca güçlüde yarattım.onun nelere dayanıp nelerin üstesinden gelebileceğini tahmin bile edemezsin”
“Peki düşünebiliyormu?....”
Diye sordu melek….

Tanrı yanıtladı;
“Düşünmekle kalmıyor,nedenini sorguluyor ve tartışıyor”
MELEK KADININ YANAĞINA DOKUNDU
“Tanrım bu su sızdırıyor galiba! Ona çok şey yüklemiş olmalısın..
“Su sızdırmıyor,o gözyaşı”diye düzeltti,Tanrı.
“NE İÇİN “diye sordu melek,
Tanrı yanıtladı;
“Gözyaşları onun üzüntüsünün,tasalarının,sevgisinin,yalnızlığının çektiği acıların,gurunun göstergesi”
B*u yanıt meleği çok etkiledi”Efendimiz siz bir dahisiniz.Herşeyi düşünmüşsünüz.Kadın gerçekten muhteşem..
“Evet öyle kadınların erkekleri şaşırtan güçleri var.sıkıntıyla başa çıkabilir ve çok ağır yükleri taşıyabilir.Mutluluğu,sevgiyi,ve zekayı elinde tutar…
Çığlık atacak hale geldiğinde gülümser,ağlayacak gibi olduğunda şarkı söyler,mutlu olduğunda ağlar ve korktuğunda kahkaha atar..inandığı şey uğruna savaşır..adaletsizliğin karşısındadır..Yeni çözüm önerilerine her zaman açıktır..Ailesi içim canını feda etmeye her zaman hazırdır..En kötü anınıda dostunun yanındadır..
*SEVGİSİ KOŞULA BAĞLI DEĞİLDİR…Çocuklarının başarılarıyla sevinç gözyaşı döker..Arkadaşlarının başarılarıyla gururlanır.Doğum ve evlilik haberleri onu dünyanın en mutlu insanı yapar.*Bir akrabası veya arkadaşı öldüğünde yüreği kan ağlar,fakat kendisinde hayatla mücadele edecek gücü bulur.Bir öpücüğün bir kucak açışın kırık kalpleri iyileştireceğini bilir…
Onun bir yanlışı vardır”

KENDİSİNİN PAHA BİÇİLEMEZ OLDUĞUNU UNUTUR!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…