- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
magrenta ve elsecim boylarınız kaç?60 olmak yetterli ya daha altına inip ne yapacaz.cılız ve sıskada hoş değil ya
kilo verip hamile kalmak çok güzel tabiki fakat hamile kalmak kilo vermekten daha zor.bu yüzden yaşımın 28 olması itibariyle ve ilk bebişim olması nedeniyle bu halimlede hamile kalsam razıyım
keşkeeeeeeee bu ayın sonuna kadar 68 olsam ve süpriz olsada hamile kalsam ne kadar güzel olur anlatamammmmm.dua edin ne olur.bak kilo için iradeye ve azime ihtiyaç var.bebk için duaya ihtiyaç var elimizden bişe gelmiyor onun için.kısmat meselesi yanii şekerler
canım ben oraya katılmayayım çünkü çok heveslenirim ve olmayınca çok üzülürüm.biz 1 yıldır istiyrz.her dakika canımı dinlerim aaa hamilemiyim derim :)).ben klomenle hamile kalanlara takılıyorum arada.ilaç kullandığım için
güleysacım bende 1.70 oyundayım ama basen fazla son kilo alıncada göbekte oldu çok rahatsız oluyorum artık
canım o kadarda abartma bende 171 boyundayım ama hiç 50 rakamlara düşmek istemiyrm.62-63 olayım gayet iyi benim için.seninde boyun uzun yanii 50 li olursan çok zayıf görünürsün bence güzelim
aman 50 kilo olmak gibi bir niyetim yok ama 60 da olmak istemiyorum 59-58-57 die düşünüom bekleyip görücez:dance::dance:
valla elsecim aynen öyle hehehe ben senden bekliom iyi zayıflıcan adet döneminden sonra ama ben bu ara fazla yayıldım bakalım hayırlısı zayıfladım die yemeye başladımkaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar.ben daha önce bi giriş yaptım gruba ancak yoğunluktan takip edemedim.şiştikçede şişiyorum.şuan dahil olabileceğim bir yarışma var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?