• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
öğle yemeğine gitmeden bir bakayım dedim
şu kilo çizelgesinde bende çok zorlandım sonunda oldu valla yapıştırırken biraz daha dikkatli ol tam almamışın sanırım

geçen yıl bu zamanlar 61 kilo idim.64le evlendim 7 ayda sonuç bu:(:(
kontrol hapı artıo davetler yemekler derken ipin ucu kaçtı sanırım.

geçen yıl bu zamanlar 61 kilo idim.64le evlendim 7 ayda sonuç bu:(:(
kontrol hapı artıo davetler yemekler derken ipin ucu kaçtı sanırım.

sen 7 ayda 7 kilo
ben 9 ayda 9 kilo
bu hızla gidersek 2 seneye 100 kilo
sende de bebiş yok tabi,bi de hamile olduğumuzu düşün
korkunç bi manzara geliyo gözümün önüne,ben hamileyim diye de boğazım durmaz

aman kızlar kesinlikle kilolu hamile kalmayın.
ben malesef 66 ile hamile kaldım.
ilk 5 ay feci mide bulantılarım oldu.
ve kullandığım vitaminden de sürekli midem kazınıyordu.
yedim de yedim.
sonuç kabus gib oldu tabi.
şimdi vereyim diye uğraşıyorum.
yarıca kilolardan dolayı hiç de güzel bir hamile değildim..

aman verin kiloları da öyle hamile kalın...

ufff kızlar ben evlenmicem galiba evlenmeden kilo alabiliyorum birde evlenirsem bilemiyorum artıkk :(

aman kızlar kesinlikle kilolu hamile kalmayın.
ben malesef 66 ile hamile kaldım.
ilk 5 ay feci mide bulantılarım oldu.
ve kullandığım vitaminden de sürekli midem kazınıyordu.
yedim de yedim.
sonuç kabus gib oldu tabi.
şimdi vereyim diye uğraşıyorum.
yarıca kilolardan dolayı hiç de güzel bir hamile değildim..

aman verin kiloları da öyle hamile kalın...

inşallah canım zayıf bi hamile olmak istiyorum
önce kilolarla vedalaşmam lazım

bendeeeee
tek çabam bu yüzden zaten
2-3 ay içinde vermem lazım kilo mutlaka
çok beklemek istemiyorum bebek için.
yaşım 28oldu çünkü

inşallah canım Allah gönlüne göre versin.benim acelem yok henüz bebek için ama olunca da bu kiloda olmak istemiyorum
şu 60ı bi görsek Allah'ın izniyle

60ı görmek yetmez ben altına inmek istiyorum 59 kiloyken ne kadar şişmanım diyordum şimdi ise 69 kiloyum offff yaaaww neyse vericez yılmak yok efsanur spor yapamıosan evde bol bol hareket yap balkon yıka cam sil sürekli hareketli ol dışarda yürü ben işten gelirken bi durak önce iniyorum eve 15 dk yürüyorum mesela sonra evde koşu bandında 30-45 dk arası yürüyorum faydasını görücez umarım

60ı görmek yetmez ben altına inmek istiyorum 59 kiloyken ne kadar şişmanım diyordum şimdi ise 69 kiloyum offff yaaaww neyse vericez yılmak yok efsanur spor yapamıosan evde bol bol hareket yap balkon yıka cam sil sürekli hareketli ol dışarda yürü ben işten gelirken bi durak önce iniyorum eve 15 dk yürüyorum mesela sonra evde koşu bandında 30-45 dk arası yürüyorum faydasını görücez umarım

canım bende 60ın altına inmek istiyorum da şimdilik daha 60lı rakamları göremediğim için 60 cazip geliyor
kaç yaşındaydın tatlım sen?

isteyince oluyor 2 yıl önce 11 kg vermiş biri olarak buna inanıyorum ben.sadece istemek yeterli.biraz uzun sürer ama netivceye ulaşırız kızlar.ben bikaçgün içinde metabolizma çayı var onu yapıcam inş.elmalı tarçınlı falan

ara ara dsa soğan suyu.soğan suyunu daha çok iltihaplardan arınmak için yapıcvam

kilo verip hamile kalmak çok güzel tabiki fakat hamile kalmak kilo vermekten daha zor.bu yüzden yaşımın 28 olması itibariyle ve ilk bebişim olması nedeniyle bu halimlede hamile kalsam razıyım

Back
X