• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım iyiyim ama uykusuzum benm tatlı meleğim yakışıklıu prensim ne olduysa 4-5 gecedir korkarak uyanıyo ve sabaha kadar uyumuyo sen nasılsın

canım iyiyim ama uykusuzum benm tatlı meleğim yakışıklıu prensim ne olduysa 4-5 gecedir korkarak uyanıyo ve sabaha kadar uyumuyo sen nasılsın

Allah Allah kaç yaşında?bişeyden mi korktu acaba?
ben iyiyim canım ama çıkmam lazım kociş gelcek şimdi
yarın görüşürüzŞeniz

yok canım psikoloğuna sordum siz babasıyla kavga etdiyseniz bağırarak ondan olmuş olbilir dedi ama bizde hiç kavga etmeyiz hele bağırarak asla bilmiyorum tedirginim 2 bucuk yasinda tamam canım allah iyilik versin iyigeceler yarın görüşürüz

sanırım ptesi yazılıyo benim kilomda bi değişiklik olmayacak iyi ce umudumu kaybetteim veremeyecem ben bu kiloları üstelik ne çocuk doğurdum ne bişi daha bide çocuk doğurma olayı da var o zaman nolcam ALLAH bilir

@magrenta
69 kilo olarak duzelttim . sevgiler
yesim svlkbr ve merispek arkadaslar sizlerde listedesiniz sayfa 220 hosgeldiniz
yarindan itibaren katilmak isteyen arkadaslari listeye alamiyorum ancak haftaboyunca dikkat ediyorlar
pazartesi gunu diger arkadaslar gibi kilolarini bildiriyorlar. yeni listeye dahil oluyorlar

günaydın hanımlar. benim günüm erken başlıyo. malum çocuklar ve kızım sabahçı olduğu için 6 da gün koşturmacasına başlıyorum.bir bardak şekersiz sıcak çayla başladım güne. sirkeli suyumu da içicem şimdi.şu soğan suyu bi anlasak ,yok mu yazan arkadaş.dün eşimin yiğeni saolsun çok güzel motive etti beni gün yaptığımız için toplandığımızda "kız ne zaman doğuruyosun" diye söyleyince. içte şalterler attı ama tabi espriyle geçiştirdim. ben o lafları yediririm ya bu hırsla. tabi geçen sene 64 kiloydum bir anda böyle şişince alay konusu oldum hepsine.
ama bu sinirle sigaraya başlayıp da irademi kaybetmeyeceğim.kilo verilir ama giden sağlık geri gelmez.
bugün de kolay gelsin hepimize. görüşürüz kızlar

günaydın kızlar iyi sabahlar
yokrumuzfalan sıkma canını bu kilolar gidecek inandık ve başarıcaz :)
birsam nie bu kadar umutsuzsun önce karar ver ve dediğine inan sonra gerisi gelir ben bile verdim inanamıyorum çünkü ben çok zor kilo verip çok kolay kilo alabiliyorum
merci74 teşekkürler gerçi ben 3 günde 70 olmuşumdur ama :))))

sanırım ptesi yazılıyo benim kilomda bi değişiklik olmayacak iyi ce umudumu kaybetteim veremeyecem ben bu kiloları üstelik ne çocuk doğurdum ne bişi daha bide çocuk doğurma olayı da var o zaman nolcam ALLAH bilir

günaydın canım ne çabuk pes etmişsin hemen.benimde çocuğum yok daha ve ben inanıyorum ki zayıf bir hamile ve anne olcam.bu kiloyla hamile kalmıcam

günaydın hanımlar. benim günüm erken başlıyo. malum çocuklar ve kızım sabahçı olduğu için 6 da gün koşturmacasına başlıyorum.bir bardak şekersiz sıcak çayla başladım güne. sirkeli suyumu da içicem şimdi.şu soğan suyu bi anlasak ,yok mu yazan arkadaş.dün eşimin yiğeni saolsun çok güzel motive etti beni gün yaptığımız için toplandığımızda "kız ne zaman doğuruyosun" diye söyleyince. içte şalterler attı ama tabi espriyle geçiştirdim. ben o lafları yediririm ya bu hırsla. tabi geçen sene 64 kiloydum bir anda böyle şişince alay konusu oldum hepsine.
ama bu sinirle sigaraya başlayıp da irademi kaybetmeyeceğim.kilo verilir ama giden sağlık geri gelmez.
bugün de kolay gelsin hepimize. görüşürüz kızlar

sanada günaydın tatlım.boşver sen milleti konuşsunlar.çıtır olduğumuzda ağızları bir karış açık kalıcak o zamanda biz gülcezkaydirigubbakcemile3 sigarayı falan unut,sağlıklı olmak adına zayıflıyoruz di mi?

günaydın kızlar iyi sabahlar
yokrumuzfalan sıkma canını bu kilolar gidecek inandık ve başarıcaz :)
birsam nie bu kadar umutsuzsun önce karar ver ve dediğine inan sonra gerisi gelir ben bile verdim inanamıyorum çünkü ben çok zor kilo verip çok kolay kilo alabiliyorum
merci74 teşekkürler gerçi ben 3 günde 70 olmuşumdur ama :))))

günaydın canım dediğin gibi birlikte başarıcaz.biz burda birbirimizi anlıyoruz,destek oluyoruz.valla eşim bile dalga geçiyor hani sen kilo vermiştin nerenden gitti diye.o yüzden artık ona kilomu söylemicem.o 90 kilo kalsın ben 58 olcam

günaydıın herkese.sabah 1 simit ve peynirle kahvaltı yaptım.1 simit çok geldi sanırım işlerim yoğun bu sıra kahvaltıyı az yersem güçsüz kalıyorum.bundan böyle evden ekmek getireceğimsanırım simit yerine.şimdi çayımı içiyorum.bir tarif buldum sitede onu yuapacağım önümüzdeki hafta eksikleri var onları tamamlayacağım inş.

günaydıın herkese.sabah 1 simit ve peynirle kahvaltı yaptım.1 simit çok geldi sanırım işlerim yoğun bu sıra kahvaltıyı az yersem güçsüz kalıyorum.bundan böyle evden ekmek getireceğimsanırım simit yerine.şimdi çayımı içiyorum.bir tarif buldum sitede onu yuapacağım önümüzdeki hafta eksikleri var onları tamamlayacağım inş.

günaydın sanada ben de sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği,domates,maydanoz ve beyaz peynir yedim
midemiz küçülüyor sanki artık daha az yemekle doyuyorum ve hiç açlık hissetmiyorum aralarda da.
bende simit yiyordum ama evden ekmek getirmek daha iyi oluyor,simitte bol susam dolayısıyla bol kalori var

Günaydın arkadaşlar bende 68 kiloyum ve zayıflamak istiyorum çünkü bebiş istiyoruz kilolu bi hamiş olmak istemiyırum

Son düzenleme:
kilo çizelgesini yapıştırmada sorun yaşıyorum yaa.püsküüt çok güzel açıklamış ama kontrol panbeline kopyalarken satırın hepsini almıyor ayrı ayrı yanyana kopyalıyorum ozamanda hata veriyor.

----http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wGHz4Ok/]
weight.png-----

Back
X