Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iyiyim ama uykusuzum benm tatlı meleğim yakışıklıu prensim ne olduysa 4-5 gecedir korkarak uyanıyo ve sabaha kadar uyumuyo sen nasılsın
sanırım ptesi yazılıyo benim kilomda bi değişiklik olmayacak iyi ce umudumu kaybetteim veremeyecem ben bu kiloları üstelik ne çocuk doğurdum ne bişi daha bide çocuk doğurma olayı da var o zaman nolcam ALLAH bilir
günaydın hanımlar. benim günüm erken başlıyo. malum çocuklar ve kızım sabahçı olduğu için 6 da gün koşturmacasına başlıyorum.bir bardak şekersiz sıcak çayla başladım güne. sirkeli suyumu da içicem şimdi.şu soğan suyu bi anlasak ,yok mu yazan arkadaş.dün eşimin yiğeni saolsun çok güzel motive etti beni gün yaptığımız için toplandığımızda "kız ne zaman doğuruyosun" diye söyleyince. içte şalterler attı ama tabi espriyle geçiştirdim. ben o lafları yediririm ya bu hırsla. tabi geçen sene 64 kiloydum bir anda böyle şişince alay konusu oldum hepsine.
ama bu sinirle sigaraya başlayıp da irademi kaybetmeyeceğim.kilo verilir ama giden sağlık geri gelmez.
bugün de kolay gelsin hepimize. görüşürüz kızlar
günaydın kızlar iyi sabahlar
yokrumuzfalan sıkma canını bu kilolar gidecek inandık ve başarıcaz :)
birsam nie bu kadar umutsuzsun önce karar ver ve dediğine inan sonra gerisi gelir ben bile verdim inanamıyorum çünkü ben çok zor kilo verip çok kolay kilo alabiliyorum
merci74 teşekkürler gerçi ben 3 günde 70 olmuşumdur ama :))))
günaydıın herkese.sabah 1 simit ve peynirle kahvaltı yaptım.1 simit çok geldi sanırım işlerim yoğun bu sıra kahvaltıyı az yersem güçsüz kalıyorum.bundan böyle evden ekmek getireceğimsanırım simit yerine.şimdi çayımı içiyorum.bir tarif buldum sitede onu yuapacağım önümüzdeki hafta eksikleri var onları tamamlayacağım inş.
ee çizelgemi yaptım ama görünmüyooo
ee çizelgemi yaptım ama görünmüyooo