- 20 Mart 2011
- 13.823
- 32.378
- 798
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Ay o sinüzit fena bir şey yaAmin Allah razı olsun canlarSinüzit çok fena artmış soğuk algınlığı tetiklemiş o yüzden böyleymişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay o sinüzit fena bir şey yaAmin Allah razı olsun canlarSinüzit çok fena artmış soğuk algınlığı tetiklemiş o yüzden böyleymişim
Aynen kuzum hiç bu kadar olmamıştıAy o sinüzit fena bir şey ya
Canım Maisiyah345 oluyodu okudu sayın yazmıştı sanki
Başkan okudum ben
Suan okuyorum
begonvil1985
İsmim İrem;
Bismillahirrahmanirrahim, Yüce Rabbim sen kudretlisin, herşeye Kâdirsin. Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) yüzü suyu hürmetine İrem kulunun gönlünden geçen duâsını ömrüne nail eyle. Sen “OL” dersin ve “OLUR” (Kûn fe yekûn), İrem kuluna duâ’larının şükür sevincini yaşat , adaklarını gerçekleştirmek için ona fırsat ver.Amin
Kara_gozlum
Canim oncelike saglik ezumle mutlu huzurlu olmayi ve k.v de den ayrilmak sonrasında hayirlisiyla saglikla hayirli evlat nasip etsin rabbim şu zor gumleri hayirlisiyla atlatmayi nasip etsinn
@newplanet+
@_Gulnihal_+
@Eslem91+
@MelodiminEsi+
@HayatSevinceGuzel +
@Mmmmmerveeeee+
@begonvil1985+
@Kara_gozlum+
@Luluuu94+
@Tospaagtd+
@Loriklorik+
@MoonfacedMom+
@15yusra11+
@Deryaa123+
@Umut_2019+
Tugcesii
Luniss +
@moonandstar +
@2019 mutluluk+
Adige-
@Beyazkugu87 +
@Rabia islam +
@Tugce3333+
@Nzlnaz+
rubil
@panikprenses+
@Ellibes55+
@Tokerrr+
@Karagullu +
@Bademmm388+
@Kubkubra+
@_Citlembik_ +
@kevsersoylu+
@MaviKuplik +
Maisiyah345
@dilhun80+
@Aventuss+
minik kalp0753
@mimiraculum+
@nursevdi+
@Gulcan2904 +
@Nana +
@Birpdrci +
@memurhanim+
Kaç okunacak bende katılmak istiyorum
Canım 9. ve 10. arkadaşa geçtik ama bi arkadaş daha vardı katılmak isteyen. Günlük düzenli 3.048 tane okur musunKaç okunacak bende katılmak istiyorum
Hepsini aldim
Ben de okuyordum tamAllah bolluk bereket versin inşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlat nasip etsin canım benimKendimi su an zengin is adamlari gelir ya hani köy bakkal defterindeki butun borçları öder gider . Aayynii onlar gibi hisseettimm emin ki onlar da boyle hissediyordur
Insallahhh insalllllaahhh ne guzel dilekler böyle sana da rabbim sifa verrrssiiinnnnBen de okuyordum tamAllah bolluk bereket versin inşallah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı evlat nasip etsin canım benim
Insallahhh insalllllaahhh ne guzel dilekler böyle sana da rabbim sifa verrrssiiinnnn