- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.059
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Allah razı olsun canım benim çok hastayım hasteneye falan gittim ancak gözümü açabildim. Dün gece okumuştum Allah kabul etsin inşallahbegonvil1985
İsmim İrem;
Bismillahirrahmanirrahim, Yüce Rabbim sen kudretlisin, herşeye Kâdirsin. Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) yüzü suyu hürmetine İrem kulunun gönlünden geçen duâsını ömrüne nail eyle. Sen “OL” dersin ve “OLUR” (Kûn fe yekûn), İrem kuluna duâ’larının şükür sevincini yaşat , adaklarını gerçekleştirmek için ona fırsat ver.Amin
Kara_gozlum
Canim oncelike saglik ezumle mutlu huzurlu olmayi ve k.v de den ayrilmak sonrasında hayirlisiyla saglikla hayirli evlat nasip etsin rabbim şu zor gumleri hayirlisiyla atlatmayi nasip etsinn
@newplanet+
@_Gulnihal_+
@Eslem91+
@MelodiminEsi+
HayatSevinceGuzel +
@Mmmmmerveeeee+
begonvil1985 +
Kara_gozlum +
@Luluuu94+
@Tospaagtd+
@Loriklorik+
MoonfacedMom +
@15yusra11+
@Deryaa123+
Umut_2019 +
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar +
@2019 mutluluk+
@ankay48
Pembe Lotus +
@Rabia islam
T Tugce3333
@Nzlnaz+
@rukiyets
panikprenses
@Ellibes55+
H HoneyBear
Karagullu +
@Bademmm388+
@Kubkubra+
_Citlembik_ +
@kevsersoylu+
@MaviKuplik+
Maisiyah345
@dilhun80+
@Aventuss+
minik kalp0753
@mimiraculum+
@nursevdi+
Gulcan2904
N Nana +
Birpdrci +
memurhanim
@newplanet
Okumuştur büyük bir ihtimalle diye + koydum
Kuzu Rabbim tez zamanda Şifa versin İNŞALLAH. Tahlil falan yaptırabildin mi.Allah razı olsun canım benim çok hastayım hasteneye falan gittim ancak gözümü açabildim. Dün gece okumuştum Allah kabul etsin inşallah
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin sana bütün hastalara ❤❤Allah razı olsun canım benim çok hastayım hasteneye falan gittim ancak gözümü açabildim. Dün gece okumuştum Allah kabul etsin inşallah
Canm okumayan 10 kişi var neden sadece bu arkadaşları ekledinLuniss
@rukiyets
@Rabia islam
@ankay48
@MRs seyhan
Kizlar okudunuzmu? Yetiştiremeyen okuyamayan varsa yazsin
Gözümden kaçmış olabilir arkadasim sen eklermisinCanm okumayan 10 kişi var neden sadece bu arkadaşları ekledin
Kızlar ben bugün doktordaydım hep şimdi okurum yatmadan biter insallah beni okudu sayın bildirim de gelmeyince aklımdan çıkmışCanm okumayan 10 kişi var neden sadece bu arkadaşları ekledin
Kuzu Rabbim tez zamanda Şifa versin İNŞALLAH. Tahlil falan yaptırabildin mi.
Amin Allah razı olsun canlarGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin sana bütün hastalara ❤❤
Çok geçmiş olsun canımSinüzit çok fena artmış soğuk algınlığı tetiklemiş o yüzden böyleymişim
Tamam canm bende yanlış görmüş olabilirim. Arkadaşlar bakarlar şimdiGözümden kaçmış olabilir arkadasim sen eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?