- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Allaj razi olsun canim emek veriyorsun ugrasiyorsunbegonvil1985
İsmim İrem;
Bismillahirrahmanirrahim, Yüce Rabbim sen kudretlisin, herşeye Kâdirsin. Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) yüzü suyu hürmetine İrem kulunun gönlünden geçen duâsını ömrüne nail eyle. Sen “OL” dersin ve “OLUR” (Kûn fe yekûn), İrem kuluna duâ’larının şükür sevincini yaşat , adaklarını gerçekleştirmek için ona fırsat ver.Amin
Kara_gozlum
Canim oncelike saglik ezumle mutlu huzurlu olmayi ve k.v de den ayrilmak sonrasında hayirlisiyla saglikla hayirli evlat nasip etsin rabbim şu zor gumleri hayirlisiyla atlatmayi nasip etsinn
@newplanet
Jawlensky
@Eslem91+
@MelodiminEsi+
HayatSevinceGuzel +
merve
begonvil1985
Kara_gozlum
@Luluuu94+
@Tospaagtd+
@Loriklorik+
@MoonfacedMom
@15yusra11+
@Deryaa123
@Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar +
2019 mutluluk
@ankay48
Pembe Lotus +
@Rabia islam
T Tugce3333
@Nzlnaz+
@rukiyets
panikprenses
@Ellibes55+
@Tokerrr
Karagullu +
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_ +
kevsersoylu
debriyajgazfren
Maisiyah345
@dilhun80
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana +
Birpdrci +
memurhanim
Kızlar bende okudum Allah kabul etsin rabbim iki arkadasiminda bütün dua ve dileklerini kabul etsin âmin
Elimden geldigince yapıyorum canım ❤@newplanet netimi bitti acaba dün geceden beri girmemis inş iyidir haberi olan varmı kızlarAllaj razi olsun canim emek veriyorsun ugrasiyorsun
Rabbim muardini versin kuzum benimElimden geldigince yapıyorum canım ❤@newplanet netimi bitti acaba dün geceden beri girmemis inş iyidir haberi olan varmı kızlar
Âmin canım benim hepimizinkiniRabbim muardini versin kuzum benim
Allah razi olsun kızlar bende okudum rabbim kabul etsin insallahKendim için veKara_gozlum için okudum Allah kabul etisin inşallah
Arkadaşların niyetine okudum. Rabbim kabul etsin insallah
Allan razi olsun kızlar
Begonvil ve kara gözlüm arkadaşlarımızın niyetlerine 3181 ya Bedi okudum. Rabbimiz kabul etsin inşaallah ❤begonvil1985
İsmim İrem;
Bismillahirrahmanirrahim, Yüce Rabbim sen kudretlisin, herşeye Kâdirsin. Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) yüzü suyu hürmetine İrem kulunun gönlünden geçen duâsını ömrüne nail eyle. Sen “OL” dersin ve “OLUR” (Kûn fe yekûn), İrem kuluna duâ’larının şükür sevincini yaşat , adaklarını gerçekleştirmek için ona fırsat ver.Amin
Kara_gozlum
Canim oncelike saglik ezumle mutlu huzurlu olmayi ve k.v de den ayrilmak sonrasında hayirlisiyla saglikla hayirli evlat nasip etsin rabbim şu zor gumleri hayirlisiyla atlatmayi nasip etsinn
@newplanet
Jawlensky
@Eslem91+
@MelodiminEsi+
HayatSevinceGuzel
merve
begonvil1985
Kara_gozlum
@Luluuu94+
@Tospaagtd+
@Loriklorik+
@MoonfacedMom
@15yusra11+
@Deryaa123
@Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
@ankay48
Pembe Lotus
@Rabia islam
T Tugce3333
@Nzlnaz+
@rukiyets
panikprenses
@Ellibes55+
@Tokerrr
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_ +
kevsersoylu
debriyajgazfren
Maisiyah345
@dilhun80
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?