- 27 Aralık 2019
- 9.203
- 10.872
- 248
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Okudum Allah kabul etsin inşallahHayatSevinceGuzel sınava 4 ay kaldı. Bu 4 ayı verimli bi şekilde geçirebilmek için Rabbim azmimi, gücümü artırsın, zamanımı bereketli kılsın. Benim ve emek veren herkesin emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin hayırlısıyla
Rabbim gönlümdeki kişiyi hakkımda da hayırlı eylesin. Sevgimizi, saygımızı artırsın. Güzel bi şekilde devam edelim hayırlısıyla.
Ülkemizin, herkesin her türlü sıkıntıyı en hafif şekilde atlatması nasip olsun. Aminamin diyen herkesin de duası kabul olsun.
merve : Allah'ım bu Merve kuluna ben kefilim çok iyi bir insan. Bu esmalarımızı vesile kıl sağlıklı evlatlar nasip et ve ağız tadıyla büyütmeyi nasip et. Amin
@newplanet +
@_Gulnihal_
E Eslem91 +
MelodiminEsi +
HayatSevinceGuzel
merve
begonvil1985
Kara_gozlum +
Luluuu94
@Tospaagtd +
L Loriklorik +
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019 +
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar +
2019 mutluluk +
@ankay48
@Beyazkugu87
@Rabia islam
T Tugce3333
Nzlnaz +
@rukiyets
panikprenses
Azze
@Tokerrr +
Karagullu +
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu +
debriyajgazfren
Maisiyah345 +
@dilhun80 +
Aventuss +
minik kalp0753
mimiraculum +
nursevdi +
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim +
Kışı başı okuma sayısı 3.181 , dua sahipleri 3.199 okuyacak
HayatSevinceGuzel sınava 4 ay kaldı. Bu 4 ayı verimli bi şekilde geçirebilmek için Rabbim azmimi, gücümü artırsın, zamanımı bereketli kılsın. Benim ve emek veren herkesin emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin hayırlısıyla
Rabbim gönlümdeki kişiyi hakkımda da hayırlı eylesin. Sevgimizi, saygımızı artırsın. Güzel bi şekilde devam edelim hayırlısıyla.
Ülkemizin, herkesin her türlü sıkıntıyı en hafif şekilde atlatması nasip olsun. Aminamin diyen herkesin de duası kabul olsun.
merve : Allah'ım bu Merve kuluna ben kefilim çok iyi bir insan. Bu esmalarımızı vesile kıl sağlıklı evlatlar nasip et ve ağız tadıyla büyütmeyi nasip et. Amin
@newplanet +
@_Gulnihal_
E Eslem91 +
MelodiminEsi +
HayatSevinceGuzel
merve
begonvil1985
Kara_gozlum +
Luluuu94
@Tospaagtd +
L Loriklorik +
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019 +
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar +
2019 mutluluk +
@ankay48
@Beyazkugu87
@Rabia islam
T Tugce3333
Nzlnaz +
@rukiyets
panikprenses
Azze
@Tokerrr +
Karagullu +
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu +
debriyajgazfren
Maisiyah345 +
@dilhun80 +
Aventuss +
minik kalp0753
mimiraculum +
nursevdi +
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim +
Okuyorum kuzum 15 dkya biterHayatSevinceGuzel sınava 4 ay kaldı. Bu 4 ayı verimli bi şekilde geçirebilmek için Rabbim azmimi, gücümü artırsın, zamanımı bereketli kılsın. Benim ve emek veren herkesin emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin hayırlısıyla
@newplanet +
@_Gulnihal_
E Eslem91 +
MelodiminEsi +
HayatSevinceGuzel +
merve
begonvil1985 +
Kara_gozlum +
Luluuu94 +
@Tospaagtd +
L Loriklorik +
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019 +
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar +
2019 mutluluk +
@ankay48
@Beyazkugu87
@Rabia islam
T Tugce3333
Nzlnaz +
@rukiyets
panikprenses
Azze +
@Tokerrr +
Karagullu +
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu +
debriyajgazfren +
Maisiyah345 +
@dilhun80 +
Aventuss +
minik kalp0753 +
mimiraculum +
nursevdi +
Gulcan2904
N Nana +
Birpdrci
memurhanim +
HayatSevinceGuzel sınava 4 ay kaldı. Bu 4 ayı verimli bi şekilde geçirebilmek için Rabbim azmimi, gücümü artırsın, zamanımı bereketli kılsın. Benim ve emek veren herkesin emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin hayırlısıyla
@newplanet +
@_Gulnihal_
E Eslem91 +
MelodiminEsi +
HayatSevinceGuzel +
merve
begonvil1985 +
Kara_gozlum +
Luluuu94 +
@Tospaagtd +
L Loriklorik +
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019 +
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar +
2019 mutluluk +
@ankay48
@Beyazkugu87
@Rabia islam
T Tugce3333
Nzlnaz +
@rukiyets
panikprenses
Azze +
@Tokerrr +
Karagullu +
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu +
debriyajgazfren +
Maisiyah345 +
@dilhun80 +
Aventuss +
minik kalp0753 +
mimiraculum +
nursevdi +
Gulcan2904
N Nana +
Birpdrci
memurhanim +
Okudum bende allah kabul etsin inşallahHayatSevinceGuzel sınava 4 ay kaldı. Bu 4 ayı verimli bi şekilde geçirebilmek için Rabbim azmimi, gücümü artırsın, zamanımı bereketli kılsın. Benim ve emek veren herkesin emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin hayırlısıyla
@newplanet +
@_Gulnihal_
E Eslem91 +
MelodiminEsi +
HayatSevinceGuzel +
merve
begonvil1985 +
Kara_gozlum +
Luluuu94 +
@Tospaagtd +
L Loriklorik +
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019 +
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar +
2019 mutluluk +
@ankay48
@Beyazkugu87
@Rabia islam
T Tugce3333
Nzlnaz +
@rukiyets
panikprenses
Azze +
@Tokerrr +
Karagullu +
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu +
debriyajgazfren +
Maisiyah345 +
@dilhun80 +
Aventuss +
minik kalp0753 +
mimiraculum +
nursevdi +
Gulcan2904
N Nana +
Birpdrci
memurhanim +
Okudum Allah kabul etsin inşallahHayatSevinceGuzel sınava 4 ay kaldı. Bu 4 ayı verimli bi şekilde geçirebilmek için Rabbim azmimi, gücümü artırsın, zamanımı bereketli kılsın. Benim ve emek veren herkesin emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin hayırlısıyla
@newplanet +
@_Gulnihal_
E Eslem91 +
MelodiminEsi +
HayatSevinceGuzel +
merve
begonvil1985 +
Kara_gozlum +
Luluuu94 +
@Tospaagtd +
L Loriklorik +
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019 +
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar +
2019 mutluluk +
@ankay48
@Beyazkugu87
@Rabia islam
T Tugce3333
Nzlnaz +
@rukiyets
panikprenses
Azze +
@Tokerrr +
Karagullu +
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu +
debriyajgazfren +
Maisiyah345 +
@dilhun80 +
Aventuss +
minik kalp0753 +
mimiraculum +
nursevdi +
Gulcan2904
N Nana +
Birpdrci
memurhanim +
@newplanet +
@_Gulnihal_
E Eslem91 +
MelodiminEsi +
HayatSevinceGuzel +
merve
begonvil1985 +
Kara_gozlum +
Luluuu94 +
@Tospaagtd +
L Loriklorik +
MoonfacedMom
15yusra11
Mandalinvitamin
Umut_2019 +
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar +
2019 mutluluk +
@ankay48
@Beyazkugu87
@Rabia islam
T Tugce3333
Nzlnaz +
@rukiyets
panikprenses
Azze +
@Tokerrr +
Karagullu +
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu +
debriyajgazfren +
Maisiyah345 +
@dilhun80 +
Aventuss +
minik kalp0753 +
mimiraculum +
nursevdi +
Gulcan2904
N Nana +
Birpdrci
memurhanim +
Ben regl olcam hatimden cüz aldım onu bitirmem lazım çok yavaş okuyorum.Kızlar bu akşam saat 22 de fetih okunacak okur musunuz
İnşallahKızlar bu akşam saat 22 de fetih okunacak okur musunuz
Okuyabilen varsa diye yazdm canm bende regliyim sağlık olsn okuyanlar yeter inşallahBen regl olcam hatimden cüz aldım onu bitirmem lazım çok yavaş okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?