- 14 Ocak 2020
- 451
- 810
- 53
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canlarım Rabbim kabul buyursun inşallahHayatSevinceGuzel :sınava 4 ay kaldı. Bu 4 ayı verimli bi şekilde geçirebilmek için Rabbim azmimi, gücümü artırsın, zamanımı bereketli kılsın. Benim ve emek veren herkesin emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin hayırlısıyla
Rabbim gönlümdeki kişiyi hakkımda da hayırlı eylesin. Sevgimizi, saygımızı artırsın. Güzel bi şekilde devam edelim hayırlısıyla.
Ülkemizin, herkesin her türlü sıkıntıyı en hafif şekilde atlatması nasip olsun. Amin amin diyen herkesin de duası kabul olsun.
@Mmmmmerveeeee : Allah'ım bu Merve kuluna ben kefilim çok iyi bir insan. Bu esmalarımızı vesile kıl sağlıklı evlatlar nasip et ve ağız tadıyla büyütmeyi nasip et. Amin
@newplanet +
@_Gulnihal_
E Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
5 528mucizemmm
L Loriklorik +
MoonfacedMom
15yusra11
@Deryaa123
Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
@ankay48
@Beyazkugu87
@Rabia islam
T Tugce3333
Nzlnaz
@rukiyets
panikprenses
@Ellibes55
H HoneyBear
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
@MaviKuplik
Maisiyah345
@dilhun80
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
Kışı başı okuma sayısı 3.181 , dua sahipleri 3.199 okuyacak
Yaa amin inşallahHer 2 arkadaş için de okudum. Bulutlara baka baka okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH
Okudum allah kabul etsin inşaallahHayatSevinceGuzel :sınava 4 ay kaldı. Bu 4 ayı verimli bi şekilde geçirebilmek için Rabbim azmimi, gücümü artırsın, zamanımı bereketli kılsın. Benim ve emek veren herkesin emeklerimizin karşılığını almamızı nasip etsin hayırlısıyla
Rabbim gönlümdeki kişiyi hakkımda da hayırlı eylesin. Sevgimizi, saygımızı artırsın. Güzel bi şekilde devam edelim hayırlısıyla.
Ülkemizin, herkesin her türlü sıkıntıyı en hafif şekilde atlatması nasip olsun. Amin amin diyen herkesin de duası kabul olsun.
@Mmmmmerveeeee : Allah'ım bu Merve kuluna ben kefilim çok iyi bir insan. Bu esmalarımızı vesile kıl sağlıklı evlatlar nasip et ve ağız tadıyla büyütmeyi nasip et. Amin
@newplanet +
@_Gulnihal_
E Eslem91
MelodiminEsi
HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
Luluuu94
5 528mucizemmm
L Loriklorik +
MoonfacedMom
15yusra11
@Deryaa123
Umut_2019
@MRs seyhan
Luniss
moonandstar
2019 mutluluk
@ankay48
@Beyazkugu87
@Rabia islam
T Tugce3333
Nzlnaz
@rukiyets
panikprenses
@Ellibes55
H HoneyBear
Karagullu
B Bademmm388
K Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
@MaviKuplik
Maisiyah345
@dilhun80
Aventuss
minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
Kışı başı okuma sayısı 3.181 , dua sahipleri 3.199 okuyacak
Ya kizlar 2 kisi icin 3.181 degil mi? Ayri ayri degil sadece 3.181 okuyacagim dimi?
Tatlım sadece 3.181 kaç yazdıysam o sayıyı okuyun karışmasın diye öyle yapıyorumYa kizlar 2 kisi icin 3.181 degil mi? Ayri ayri degil sadece 3.181 okuyacagim dimi?
TesekkurlerEvet 2 kişi için 3181
Tamamdir... tesekkurler. Okudum Allah kabul etsin insallah arkadaslarimizin duasiniTatlım sadece 3.181 kaç yazdıysam o sayıyı okuyun karışmasın diye öyle yapıyorum