- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.981
1 kişi hariç diğerleri haber verdi okuyorlarmiş, bilgi vermeyenin yerinede okunduListede 3 kişi banlıydı bugün 4 olmuş onların yerine ayrı mı okuyacağız
Bu arada okudum ben Allah kabul etsin inşallah
Hı iyi bari tamam canım teşekkürler1 kişi hariç diğerleri haber verdi okuyorlarmiş, bilgi vermeyenin yerinede okundu
Okudum Rabbim kabul etsinmimiraculum mimiraculum arkadaşımızın duası
İsmim Hilal. Allahım anneme babama ablama kardeşime kızıma ve eşime sağlık sıhhat bol şifalar ver. Bize namaz aşkı ver namazlarımı eksiksiz kılmayı hiç bırakmamayı eşime ve bana nasip et. Bizlere iyi birer anne baba olmayı çocuğumuzu dini yönden eğitebilme gücünü kuvvetini ver. Allah’ım ilmimi artır, gönlümde yatanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle Rabbim. Hayırlısıysa hayırlı sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı annesine babasına itaatkar Yusuf yüzlü güzel huylu sağlıklı bir erkek evlat ver. Kimsenin kucağını boş bırakma duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle ülkemizi tüm müslüman alemini virüsten koru bir an önce bu belayı def et Rabbim. Amiin amiin amin. Allah cümlemizden razı olsun
nursevdi arkadaşımızın duası
Adım nurseven.
Rabbimden öncelikle içinde bulunduğumuz ülkece yaşadığımız şu kötü günlerden bizleri kurtarsın. Allah'ım evlat sahibi olmak isteyen kim varsa kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bana da sağlıklı evlatlar versin. Evlerimiz şenlensin. Anneme, babama kardeşlerime sağlık sıhhat ver. Benim için samimi şekilde dua eden burdaki arkadaşlarimin ne muradı varsa ver yarabbim.
Herkes 3.181, dua sahipleri 3.199 okuyacak
[IMG alt="newplanet"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/976/976299.jpg?1585703766[/IMG] newplanet
Jawlensky
E Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
@Luluuu94
5 528mucizemmm
@Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
Mandalinvitamin
@Umut_2019
@Tugcesii
@Luniss
moonandstar
@2019 mutluluk
Adige-
Pembe Lotus
R RabiaIslam
T Tugce3333
@Nzlnaz
rubil
[IMG alt="panikprenses"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/622/622541.jpg?1521141097[/IMG] panikprenses
@Ellibes55
H HoneyBear
Karagullu
B Bademmm388
@Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
debriyajgazfren
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss
@minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana N Nana
Birpdrci
memurhanim
Kim canım o 3 kişi1 kişi hariç diğerleri haber verdi okuyorlarmiş, bilgi vermeyenin yerinede okundu
Loriklorik, luniss , miasiyah kendileri okuyacak,Kim canım o 3 kişi
Okudum Allah kabul etsinmimiraculum arkadaşımızın duası
İsmim Hilal. Allahım anneme babama ablama kardeşime kızıma ve eşime sağlık sıhhat bol şifalar ver. Bize namaz aşkı ver namazlarımı eksiksiz kılmayı hiç bırakmamayı eşime ve bana nasip et. Bizlere iyi birer anne baba olmayı çocuğumuzu dini yönden eğitebilme gücünü kuvvetini ver. Allah’ım ilmimi artır, gönlümde yatanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle Rabbim. Hayırlısıysa hayırlı sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı annesine babasına itaatkar Yusuf yüzlü güzel huylu sağlıklı bir erkek evlat ver. Kimsenin kucağını boş bırakma duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle ülkemizi tüm müslüman alemini virüsten koru bir an önce bu belayı def et Rabbim. Amiin amiin amin. Allah cümlemizden razı olsun
Adım nurseven.
Rabbimden öncelikle içinde bulunduğumuz ülkece yaşadığımız şu kötü günlerden bizleri kurtarsın. Allah'ım evlat sahibi olmak isteyen kim varsa kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bana da sağlıklı evlatlar versin. Evlerimiz şenlensin. Anneme, babama kardeşlerime sağlık sıhhat ver. Benim için samimi şekilde dua eden burdaki arkadaşlarimin ne muradı varsa ver yarabbim.
@newplanet
Jawlensky
E Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
@Luluuu94
5 528mucizemmm
@Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
Mandalinvitamin
@Umut_2019
@Tugcesii
@Luniss
moonandstar
@2019 mutluluk
Adige-
Pembe Lotus
R RabiaIslam
T Tugce3333
@Nzlnaz
rubil
@panikprenses
@Ellibes55
H HoneyBear
Karagullu
B Bademmm388
@Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
debriyajgazfren
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss
@minik kalp0753
@mimiraculum
@nursevdi
Gulcan2904
N Nana
Birpdrci
memurhanim
Sen oku kalana yardımcı oluruzO zaman sayıyı paylaşabilir miyiz kusura bakmayın 2 3 gündür iyi değilim
Tamam.Sen oku kalana yardımcı oluruz
3181 tanesini ben okumuştum,O zaman sayıyı paylaşabilir miyiz kusura bakmayın 2 3 gündür iyi değilim
CAnım ben arkadaşlara dün gece okumuştum bildirimde yaptımmimiraculum mimiraculum arkadaşımızın duası
Adım nurseven.
[IMG alt="newplanet"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/976/976299.jpg?1585703766[/IMG] newplanet
Jawlensky
E Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
@Luluuu94
5 528mucizemmm
@Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
Mandalinvitamin
@Umut_2019
@Tugcesii
@Luniss
moonandstar
@2019 mutluluk
Adige-
Pembe Lotus
R RabiaIslam
T Tugce3333
@Nzlnaz
rubil
[IMG alt="panikprenses"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/622/622541.jpg?1521141097[/IMG] panikprenses
@Ellibes55
H HoneyBear
Karagullu
B Bademmm388
@Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
debriyajgazfren
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss
@minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana N Nana
Birpdrci
memurhanim
Evet3181 tanesini ben okumuştum,Mandalinvitamin bildirmişti oradan düşersin, geriye 2 kaldı galiba ? Bu günkü de dahil miydi 3 kişiye?
Ben okumuştum canim
Ben kalan arkadaşlarım için bitirdim.
bende okudum sabah canım
Listede 3 kişi banlıydı bugün 4 olmuş onların yerine ayrı mı okuyacağız
Bu arada okudum ben Allah kabul etsin inşallah
Okudum Rabbim kabul etsin❤
Okudum Allah kabul etsin
Allah razi olsunCAnım ben arkadaşlara dün gece okumuştum bildirimde yaptım
Herkesin kendi okuması gerekiyormuş galiba3181 tanesini ben okumuştum,Mandalinvitamin bildirmişti oradan düşersin, geriye 2 kaldı galiba ? Bu günkü de dahil miydi 3 kişiye?
Okudum canim Allah kabul etsin inşallahBirpdrci
memurhanim
N Nana
E Eslem91
begonvil1985
Kara_gozlum
5 528mucizemmm
Mandalinvitamin
moonandstar
Adige-
Pembe Lotus
T Tugce3333
rubil
T tokerr
Karagullu
_Citlembik_
kevsersoylu
debriyajgazfren
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
Hadi hanımlar bitiyor hadi toparlanın
Okudum Ben. Rabbim kabul etsinmimiraculum mimiraculum arkadaşımızın duası
Adım nurseven.
Jawlensky
E Eslem91
@MelodiminEsi
@HayatSevinceGuzel
@Mmmmmerveeeee
begonvil1985
Kara_gozlum
@Luluuu94
5 528mucizemmm
@Loriklorik
@MoonfacedMom
@15yusra11
Mandalinvitamin
@Umut_2019
@Tugcesii
@Luniss
moonandstar
@2019 mutluluk
Adige-
Pembe Lotus
R RabiaIslam
T Tugce3333
@Nzlnaz
rubil
@Ellibes55
H HoneyBear
Karagullu
B Bademmm388
@Kubkubra
_Citlembik_
kevsersoylu
debriyajgazfren
@Maisiyah345
@dilhun80
@Aventuss
@minik kalp0753
mimiraculum
nursevdi
Gulcan2904
N Nana N Nana
Birpdrci
memurhanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?