- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 33
Canım listeyi düzenlerken herkesin duasını yanına yazar mısın geriye dönük bulmak biraz zor olur zahmet olmazsa eğerKafiyesizsiir -,okundu -5384
memurhanim -okundu-5384
PiXiEE -okundu -5392
sadehayatt06 -okundu -5384
Karagullu -5384-
5 528mucizemmm -5384
B Bademmm388 -5384
Meral01 -5384
PiXiEE -5384
humanbeings -5384
kahvecibaby -5384
Soonnn -5384
M -Misk- -5384
Kızlar sayımız bu şekilde herkes diğer tüm arkadaşlarıma isimleri ve niyetlerini söyleyerek ayrı ayrı 5384 defa okuyacak isimler ve niyetler bu gece tamamlandığında yarın liateyi tekrar duzenleyecegim .
Ben ikinci hakkımı vefat eden kayinbabam Ahmet Talat ruhu için neyetlendim
Okumaya başlayan herkesin şimdiden ağzına sağlık
Evet cnm benim.Karagullu canım ismin hilal mi
canım isminizin yanına yazıcam dileklerinizi kıca yazr mısınız lütfen yada genel olarak arkadaşların niyetine diye okuyalımBenim duam
İsmim Fatoş
Duam Allah ım Fatoş arkadaşımızın kızına Hayırlı, sağlıklı uzun ömür ver. Güzel kaderi, ahlaklı ömrü olsun. Hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip et rabbim. Kardeşlerini hayırlı insanlarla karşılaştır. Sevdiklerinin Acılarını gösterme rabbim Hem ailesinin hem kendi borclarını ödeme kolaylığı ver Allah ım. Annesine şifa ver. Fatoş un ve Bütün herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık ver eşine hayırlı bol kazançlı işler ver Allah ım. Hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip eyle İş yerine açmış olduğu davaları hayırlısıyla kazansın. Ailesini sevdiklerini ve Bütün ülkemi bu virüs belasından koru Bi an önce feraha çıkar hepimizi evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver Rabbim amin
İsmim: Hilăl hayırlı bir evlat5 528mucizemmm
Meral01
Soonnn kızlar isimlerinizi ve dileklerinizi kısa olacak şekilde söyler misiniz
1.Kafiyesizsiir - 5384-okundu
2.memurhanim -5384- okundu
3. @sanow3414- 5392- okundu
4.sadehayatt06 -5384- okundu
5.Karagullu (Hilal)- 5384
6. 5 528mucizemmm - 5384
7. B Bademmm388 (Fatoş)- 5384
8.Meral01 - 5384
9.PiXiEE (Filiz) -5384
10.humanbeings (Yeter)-5384
11.kahvecibaby (Melek)- 5384
12.Soonnn -5384
13. M -Misk- (Hilal)- 5384
Kızlar listemiz bu şekilde niyetler çok uzun olduğu için yazmıyorum sırasına geldiğimiz arkadaşın niyetini sayfalardan bakarak yada özelden msj atarak sorabilirsiniz. En nihayetinde Allah hepimizin içini neyetlerini biliyor. Ameller niyetlere göredir. İsim bilgisini henüz vermemiş olan arkadaşlar içinde rumuz üzerinden okuruz. sürekli olarak birilerine birşey sormak ve takibini yapmak benim için zorlaşıyor kimse durumu yanlış anlamasın. Listemiz bugün başlıyor ve 16 Temmuz Perşembe günü bitecek .
İlk 4 kişinin duaları okundu. 5. sıradaki arkadaşımızdan itibaren
5.Karagullu (Hilal)- 5384
6. 5 528mucizemmm - 5384
7. B Bademmm388 (Fatoş)- 5384
8.Meral01 - 5384
9.PiXiEE (Filiz) -5384
10.humanbeings (Yeter)-5384
11.kahvecibaby (Melek)- 5384
12.Soonnn -5384
13. M -Misk- (Hilal)- 5384
sıradaki arkadaşlarımızın her birine herkes 5384 defa duasını okuyacak yani bir kişiye toplam 70.000 tane Kelime-i Tevhid okunmuş olacak.
Okumayı bitiren arkadaşlar beni etiketleyerek listeyi bitirdim yazarsa duası tamamlanmış olan arkadaşa bilgi vereceğiz. Duayı herkes kendisi içinde okuyacak kendiniz içinde okumayı unutmayın :)
Hepinizin şimdiden ağzına sağlık kızlar Allah dualarımızı kabul etsin
önceden o şekilde yapıyorduk bu şekilde olmasını isteye nnarkadaşlarımız oldu çünkü duasını bitirip diğer arkadaşa geçene kadar boşta bekleyenler oluyorBen dün karagüllü hanımın duasını okudum.
Fakat bnm adım dila hilal yazılmış
.PiXiEE (Filiz) -5384
Şöyle bir şey geldi aklıma kızlar sırası gelen arkadaş hemen yazsa niyetini gerilere gitmesek arkadaşımızPiXiEE (Filiz) -5384 yorulmasa mesela bu gün herkez bitirince hemen okuması gelen arkadaş yazsa niyetini ne dersiniz?
kızlar sanki iki günde bir okumak daha iyi gibi geliyor bana böyle pek bir karışık olacak biz sırayla okumaya devam edelim benceBen dün karagüllü hanımın duasını okudum.
.PiXiEE (Filiz) -5384
Şöyle bir şey geldi aklıma kızlar sırası gelen arkadaş hemen yazsa niyetini gerilere gitmesek arkadaşımızPiXiEE (Filiz) -5384 yorulmasa mesela bu gün herkez bitirince hemen okuması gelen arkadaş yazsa niyetini ne dersiniz?
Herkes niyetini yazıp ona göre okusak 2 yada 3 gün içinde okunur bitereski sistem devam edelim bence kızlar süre iki gün olacak şekilde yapalım okumasını bitiren okumaya devam edip sıradaki arkadaş gelince niyeti ile birlikte ona hediye eder. Bu şekilde karışık olacak
Bencede cnm ben en başından beri böyle kalmasını istydym zaten çoğunluğa uydum ama bncede eskisi gibi devam edelmeski sistem devam edelim bence kızlar süre iki gün olacak şekilde yapalım okumasını bitiren okumaya devam edip sıradaki arkadaş gelince niyeti ile birlikte ona hediye eder. Bu şekilde karışık olacak
Sağol cnm benim.Allah razı olsunBen dün karagüllü hanımın duasını okudum.
.PiXiEE (Filiz) -5384
Şimdi gördüm kusura bakmayın