70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım listeyi düzenlerken herkesin duasını yanına yazar mısın geriye dönük bulmak biraz zor olur zahmet olmazsa eğer

Benim duam
İsmim Fatoş
Duam Allah ım Fatoş arkadaşımızın kızına Hayırlı, sağlıklı uzun ömür ver. Güzel kaderi, ahlaklı ömrü olsun. Hayırlı sağlıklı bir evlat daha nasip et rabbim. Kardeşlerini hayırlı insanlarla karşılaştır. Sevdiklerinin Acılarını gösterme rabbim Hem ailesinin hem kendi borclarını ödeme kolaylığı ver Allah ım. Annesine şifa ver. Fatoş un ve Bütün herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık ver eşine hayırlı bol kazançlı işler ver Allah ım. Hayırlısıyla ev sahibi olmayı nasip eyle İş yerine açmış olduğu davaları hayırlısıyla kazansın. Ailesini sevdiklerini ve Bütün ülkemi bu virüs belasından koru Bi an önce feraha çıkar hepimizi evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver Rabbim amin

canım isminizin yanına yazıcam dileklerinizi kıca yazr mısınız lütfen yada genel olarak arkadaşların niyetine diye okuyalım

kızlar listeleri düzenlicem ama genel bir rica var lütfen niyetlerinizi kısa olacak şekilde yazar mısınız isminizin yanına yazıcam kısa olması lazım. yada Allah hepimizin niyetini biliyor kişinin niyetini kabul eyle diye başlayalım duamıza bu şekilde herkesin ki çok uzun yazamam listeye

1. Kafiyesizsiir - 5384-okundu
2. memurhanim -5384- okundu
3. @sanow3414- 5392- okundu
4. sadehayatt06 -5384- okundu
5. Karagullu (Hilal)- 5384
6. 5 528mucizemmm - 5384
7. B Bademmm388 (Fatoş)- 5384
8. Meral01 - 5384
9. PiXiEE (Filiz) -5384
10. humanbeings (Yeter)-5384
11. kahvecibaby (Melek)- 5384
12. Soonnn -5384
13. M -Misk- (Hilal)- 5384

Kızlar listemiz bu şekilde niyetler çok uzun olduğu için yazmıyorum sırasına geldiğimiz arkadaşın niyetini sayfalardan bakarak yada özelden msj atarak sorabilirsiniz. En nihayetinde Allah hepimizin içini neyetlerini biliyor. Ameller niyetlere göredir. İsim bilgisini henüz vermemiş olan arkadaşlar içinde rumuz üzerinden okuruz. sürekli olarak birilerine birşey sormak ve takibini yapmak benim için zorlaşıyor kimse durumu yanlış anlamasın. Listemiz bugün başlıyor ve 16 Temmuz Perşembe günü bitecek .
İlk 4 kişinin duaları okundu. 5. sıradaki arkadaşımızdan itibaren
5. Karagullu (Hilal)- 5384
6. 5 528mucizemmm - 5384
7. B Bademmm388 (Fatoş)- 5384
8. Meral01 - 5384
9. PiXiEE (Filiz) -5384
10. humanbeings (Yeter)-5384
11. kahvecibaby (Melek)- 5384
12. Soonnn -5384
13. M -Misk- (Hilal)- 5384
sıradaki arkadaşlarımızın her birine herkes 5384 defa duasını okuyacak yani bir kişiye toplam 70.000 tane Kelime-i Tevhid okunmuş olacak.
Okumayı bitiren arkadaşlar beni etiketleyerek listeyi bitirdim yazarsa duası tamamlanmış olan arkadaşa bilgi vereceğiz. Duayı herkes kendisi içinde okuyacak kendiniz içinde okumayı unutmayın :)

Hepinizin şimdiden ağzına sağlık kızlar Allah dualarımızı kabul etsin

Ben dün karagüllü hanımın duasını okudum.
Fakat bnm adım dila hilal yazılmış
. PiXiEE (Filiz) -5384

Şöyle bir şey geldi aklıma kızlar sırası gelen arkadaş hemen yazsa niyetini gerilere gitmesek arkadaşımız PiXiEE (Filiz) -5384 yorulmasa mesela bu gün herkez bitirince hemen okuması gelen arkadaş yazsa niyetini ne dersiniz?

ÖNCEDEN Ö
önceden o şekilde yapıyorduk bu şekilde olmasını isteye nnarkadaşlarımız oldu çünkü duasını bitirip diğer arkadaşa geçene kadar boşta bekleyenler oluyor

kızlar sanki iki günde bir okumak daha iyi gibi geliyor bana böyle pek bir karışık olacak biz sırayla okumaya devam edelim bence

eski sistem devam edelim bence kızlar süre iki gün olacak şekilde yapalım okumasını bitiren okumaya devam edip sıradaki arkadaş gelince niyeti ile birlikte ona hediye eder. Bu şekilde karışık olacak

eski sistem devam edelim bence kızlar süre iki gün olacak şekilde yapalım okumasını bitiren okumaya devam edip sıradaki arkadaş gelince niyeti ile birlikte ona hediye eder. Bu şekilde karışık olacak
Herkes niyetini yazıp ona göre okusak 2 yada 3 gün içinde okunur biter

Bencede cnm ben en başından beri böyle kalmasını istydym zaten çoğunluğa uydum ama bncede eskisi gibi devam edelm

Sağol cnm benim.Allah razı olsun

1. Kafiyesizsiir - 5384
2. memurhanim -5384
3. PiXiEE - 5392
4. sadehayatt06 -5384
5. Karagullu - 5384-okunuyor. Niyeti;
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım yalnız sana kulluk eder yalnız senden isteriz yoktan var eden sensin Allah'ım karnımdaki mucizeme can verdiğin gibi nolur onun erkek olmasını da nasip et Allahım.benim.bi kızım var şükürler olsun sana şimdide 2.ye hamileyim Elhamdülillah bunun da erkek olmasını çok istiyorum inşallah bana da oğlum demeyi nasip et tabi öncelikle sağlıkla hayırlı evlat olmasi temennim.bana ve eşime iki duyguyu da tatmamizi nasip.et Yarabbim kızı verdigin gibi erkeğide veririsn sen istersen olmazlar olur sana tüm içtenliğimle yalvarıyorum Allah'ım nolur dualrımızı kabul et ve duama amin diyen kardeşleriminde tüm isteklerini kabul et Yarabbim.Kızzlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin olur mu

6. 5 528mucizemmm -5384
7. B Bademmm388 -5384
8. Meral01 -5384
9. PiXiEE -5384
10. humanbeings -5384
11. kahvecibaby -5384
12. Soonnn -5384
13. M -Misk- -5384

listemizin son ve kesin hali bu şekilde Karagullu arkadaşımız için okuyoruz iki süre var. Cumartesi günü sıradaki arkadaşa geçeceğiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…