- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
1.Kafiyesizsiir - 5384
2.memurhanim -5384
3.PiXiEE - 5392
4.sadehayatt06 -5384
5.Karagullu - 5384-okunuyor. Niyeti;
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım yalnız sana kulluk eder yalnız senden isteriz yoktan var eden sensin Allah'ım karnımdaki mucizeme can verdiğin gibi nolur onun erkek olmasını da nasip et Allahım.benim.bi kızım var şükürler olsun sana şimdide 2.ye hamileyim Elhamdülillah bunun da erkek olmasını çok istiyorum inşallah bana da oğlum demeyi nasip et tabi öncelikle sağlıkla hayırlı evlat olmasi temennim.bana ve eşime iki duyguyu da tatmamizi nasip.et Yarabbim kızı verdigin gibi erkeğide veririsn sen istersen olmazlar olur sana tüm içtenliğimle yalvarıyorum Allah'ım nolur dualrımızı kabul et ve duama amin diyen kardeşleriminde tüm isteklerini kabul et Yarabbim.Kızzlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin olur mu
6. 5 528mucizemmm -5384
7. B Bademmm388 -5384
8.Meral01 -5384
9.PiXiEE -5384
10.humanbeings -5384
11.kahvecibaby -5384
12.Soonnn -5384
13. M -Misk- -5384
listemizin son ve kesin hali bu şekildeKaragullu arkadaşımız için okuyoruz iki süre var. Cumartesi günü sıradaki arkadaşa geçeceğiz.
Galiba evet cnmYine mi sayı değişiyor
yazdım sistemin nasıl olacağını kızlar sayfalara bakarsanız görürsünüz. Sayının değişme sebebi azalma sebebi aramıza bir kişinin daha katılmasıGaliba evet cnmPiXiEE bı baksinda o karar versin nolucak b nde sikildm bu durumdan adam.akilli.gidemiyoz bi turlu
Cnmyazdım sistemin nasıl olacağını kızlar sayfalara bakarsanız görürsünüz. Sayının değişme sebebi azalma sebebi aramıza bir kişinin daha katılması
Yok kuzum Meral çıkmak mı istedi onu da yazdım ben listeyeCnmMeral01 cikmk.istedi ya ondan sonra ne oldu hangisi ben anlamadm yaa en son yazdığın gibi mi yani keisn eksiklik olucak.benim.kafam.karisti ne kadar okucam.smdi
Yok kuzum Meral çıkmak mı istedi onu da yazdım ben listeye
Cnm meral.cikmak.istedi bak bunu yazdı bi saat önce falanKaragullu kuzum bak en son paylastigim yazının fotoğrafını atıyorum yoldayım msj atamıyorum en son hali bu okuma şeklimiz degismedi sıradan iki günde okuyoruz herkese
Canım ben 5384 okumuştum karagüllüye değişti mi sayı üste kalanı okuyayım mıKafiyesizsiir
memurhanim
PiXiEE
sadehayatt06
Karagullu
5 528mucizemmm
B Bademmm388
PiXiEE
humanbeings
kahvecibaby
Soonnn
M -Misk-
Kızlar sayımız 5833 ben 5837 okuyacağım sayının 70000 olması için .
Okuyacağımiz arkadaşımızKaragullu süre cumartesi akşam bitecek şimdiden iyi okumalar
Not: tüm kalan arkadaslarin okuması birer gün gecikmiş oldu malesef elimde olmayan sebeplerden dolayı hakkinizi helal edin kızlar
Evet canim Meral01 çıktığı için sayımız arttıCanım ben 5384 okumuştum karagüllüye değişti mi sayı üste kalanı okuyayım mı
Sayıyı tamamladım 449 daha okudum m cnmEvet canim Meral01 çıktığı için sayımız arttı
Okudum Allah kabul etsin inşallah1.Kafiyesizsiir - 5384
2.memurhanim -5384
3.PiXiEE - 5392
4.sadehayatt06 -5384
5.Karagullu - 5384-okunuyor. Niyeti;
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım yalnız sana kulluk eder yalnız senden isteriz yoktan var eden sensin Allah'ım karnımdaki mucizeme can verdiğin gibi nolur onun erkek olmasını da nasip et Allahım.benim.bi kızım var şükürler olsun sana şimdide 2.ye hamileyim Elhamdülillah bunun da erkek olmasını çok istiyorum inşallah bana da oğlum demeyi nasip et tabi öncelikle sağlıkla hayırlı evlat olmasi temennim.bana ve eşime iki duyguyu da tatmamizi nasip.et Yarabbim kızı verdigin gibi erkeğide veririsn sen istersen olmazlar olur sana tüm içtenliğimle yalvarıyorum Allah'ım nolur dualrımızı kabul et ve duama amin diyen kardeşleriminde tüm isteklerini kabul et Yarabbim.Kızzlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin olur mu
6. 5 528mucizemmm -5384
7. B Bademmm388 -5384
8.Meral01 -5384
9.PiXiEE -5384
10.humanbeings -5384
11.kahvecibaby -5384
12.Soonnn -5384
13. M -Misk- -5384
listemizin son ve kesin hali bu şekildeKaragullu arkadaşımız için okuyoruz iki süre var. Cumartesi günü sıradaki arkadaşa geçeceğiz.