70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karagullu için 5384 okudum Allah kabul etsin

işlerden dolayı sıkıntı oluyor yetişemiyorum pandemiden dolayı tek elemanla çalışıyorum işlerim çok yoğun nete girmeye fırsat bulamıyorum onun için listeden ayrılmak istiyorum hakkınızı helal edin bugün ku arkadaşa 1020 tane okudum Allah hepinizin duasını kabul etsin inşallah

PiXiEE cnm sen bı bakta Meral01 listeden çıkmak istyrmus onun kalanlarıi bana ekle istersen benim duam.icin okuyr ya sonrasını tekrar boleriz sayıları

Galiba evet cnm PiXiEE bı baksinda o karar versin nolucak b nde sikildm bu durumdan adam.akilli.gidemiyoz bi turlu
yazdım sistemin nasıl olacağını kızlar sayfalara bakarsanız görürsünüz. Sayının değişme sebebi azalma sebebi aramıza bir kişinin daha katılması

yazdım sistemin nasıl olacağını kızlar sayfalara bakarsanız görürsünüz. Sayının değişme sebebi azalma sebebi aramıza bir kişinin daha katılması
Cnm Meral01 cikmk.istedi ya ondan sonra ne oldu hangisi ben anlamadm yaa en son yazdığın gibi mi yani keisn eksiklik olucak.benim.kafam.karisti ne kadar okucam.smdi

Cnm Meral01 cikmk.istedi ya ondan sonra ne oldu hangisi ben anlamadm yaa en son yazdığın gibi mi yani keisn eksiklik olucak.benim.kafam.karisti ne kadar okucam.smdi
Yok kuzum Meral çıkmak mı istedi onu da yazdım ben listeye

Yok kuzum Meral çıkmak mı istedi onu da yazdım ben listeye
Karagullu kuzum bak en son paylastigim yazının fotoğrafını atıyorum yoldayım msj atamıyorum en son hali bu okuma şeklimiz degismedi sıradan iki günde okuyoruz herkese

Eklentiler

• Screenshot_20200702_182659_com.android.chrome.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 36
Karagullu kuzum bak en son paylastigim yazının fotoğrafını atıyorum yoldayım msj atamıyorum en son hali bu okuma şeklimiz degismedi sıradan iki günde okuyoruz herkese
Cnm meral.cikmak.istedi bak bunu yazdı bi saat önce falan

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-02-18-29-22-068_com.android.chrome.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 34
Kimseyi kırmayım diyorum ama cikacaksaniz niye giriyorsunuz arkadaslad bir işe başlıyoruz sevabını isleyelim diyoruz bir kişiyi kaç kere msj atıyorum okudun mu okudun mu diye başla çıkmak isteyen varsa çıksın lütfen şimdi kizlar ona göre ayı hesaplicam tekrar

Canım ben 5384 okumuştum karagüllüye değişti mi sayı üste kalanı okuyayım mı

Bunda kızacak birşey yok ben kimsenin hakkına girmek istemediğim için çıktım yetistiremiyorum diye 4 eleman çalıştırırken tek elemana izin veriyor zamanım yok vaktim yok kibarca söyledim

Bende devam etmek isterdim ama maalesef istemeyerek ayrılmak zorunda kaldım

Okudum Allah kabul etsin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…