70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende katılmak isrerim ne zamana kadar okuyacagız?
10 içinde bitirecegiz tüm arkadaşları geriye 8 kişi kaldı yalnız bir ricam var sayfayı tam takip edemeyecekseniz etiketlendigoniz msjlara cevap vermeyeceksiniz ve sonradan cikacaksaniz sonradan bizler sayılar değiştiği için zorluk cekoyoruz demem o ki kendinize güveniyorsanız bu akşam ki listeye ekleyim sizi

Canım bana da uyar beklememiş oluruz hem tüm herkese okuyan biter ohh mis
Okumayan yetistiremeyen arkadaşlar olursa vebalini almak istemiyorum isin sonunda kimsenin kalbi kırılsın duası eksik kalsın istemiyorum eksik kalan olursa ben bir şekilde tamamlamaya çalışırım

Bence hiç karistirmadaydik yaa benim kafam çorba gibi oldu kızlar neden aynı şekilde devam etmiyoruzki 2gunde herkes bitirsin daha iyi bence

sadehayatt06 canım senin niyetini Meral01 hariç herkes okudu
Sadehayatt06 dan sonraki arkadaslar niyetlerini yazar misiniz lütfen böyle 3 gün 3 gün bitmedi çok zor olacak listenin 10 gün içerisinde tüm arkadaşlara okuyup bitirelim eksik kalan okunmayan olursa sayısını hep beraber okuyalim olur mu okumak istemeyen olursa grubu kuran kişi ben olduğum için eksik olan sayıları ben tamamlayacağım kızlar lütfen herkes niyetlerini yazsın.

Tamam cnm bende yardim ederim.okumayanlar olursa ben duami yazayimmi cnm oyleyse

Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım yalnız sana kulluk eder yalnız senden isteriz yoktan var eden sensin Allah'ım karnımdaki mucizeme can verdiğin gibi nolur onun erkek olmasını da nasip et Allahım.benim.bi kızım var şükürler olsun sana şimdide 2.ye hamileyim Elhamdülillah bunun da erkek olmasını çok istiyorum inşallah bana da oğlum demeyi nasip et tabi öncelikle sağlıkla hayırlı evlat olmasi temennim.bana ve eşime iki duyguyu da tatmamizi nasip.et Yarabbim kızı verdigin gibi erkeğide veririsn sen istersen olmazlar olur sana tüm içtenliğimle yalvarıyorum Allah'ım nolur dualrımızı kabul et ve duama amin diyen kardeşleriminde tüm isteklerini kabul et Yarabbim.Kızzlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin olur mu PiXiEE cnm benim uzun oldu biraz

Tamm katılmak isterim fakat formu cok kullanmayı bilemiyorum siz bana yazmışsınjz ama bana bildirim gelmedi

Tamm katılmak isterim fakat formu cok kullanmayı bilemiyorum siz bana yazmışsınjz ama bana bildirim gelmedi
Ekranı komple kapatmayın o zaman gelmiyor sanırım zaten 10 günlük bir süre yapicaz sürekli olarak girmenize gerek kalmaz niyetinizi yazın sizi de ekleyim listeye

Kızlar niyetlerinizi yazar misiniz

Canıim çok uzun yazmışsın isminin yanına yazicam dileğini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…