- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
Canim isminide belirtsen ismine niyet alalım okurkenHe kuzum.ozamn erkek bebek icin yazarsın olur mu
Yaa çok tatlısın yaaaHe kuzum.ozamn erkek bebek icin yazarsın olur mu
İsmim Hilal canım unuttum yazmayı yaaCanim isminide belirtsen ismine niyet alalım okurken
TammEkranı komple kapatmayın o zaman gelmiyor sanırım zaten 10 günlük bir süre yapicaz sürekli olarak girmenize gerek kalmaz niyetinizi yazın sizi de ekleyim listeye
Cnm bugün benden basladim ben yani şöyle anlatyim benden başlanacak 5384tane okuncak ve 10gun icind bütün listedeki kişilere okuyup bitircez yarınKızlar birsoru
Şimdi karagullu hanım içinmi okuyoruz yoksa fesleğen hanımmı bide bunların hepsini bu akşammı bitirecegiz?
Tamm sizin niyetiniz neydi bulamadım?Cnm bugün benden basladim ben yani şöyle anlatyim benden başlanacak 5384tane okuncak ve 10gun icind bütün listedeki kişilere okuyup bitircez yarınPiXiEE diğer arkadaslarin dilekleriyle isimlerinde paylaşıcak.hepsini 10gun içinde okuyup bitrcez
Tamm buldum hayırlı erkek evlad için dimi?Cnm bugün benden basladim ben yani şöyle anlatyim benden başlanacak 5384tane okuncak ve 10gun icind bütün listedeki kişilere okuyup bitircez yarınPiXiEE diğer arkadaslarin dilekleriyle isimlerinde paylaşıcak.hepsini 10gun içinde okuyup bitrcez
Benim ismim.hilal canım hamileyim ve oğlum.olmasi için niyetledim bitane kızım var şükürler olsun ki şimdi de hamileyim ve rabbimden bitanede erkek evlat istiyrm inş hayırlısıyla nasip olması için okursun canımEz
Tamm sizin niyetiniz neydi bulamadım?
TammBenim ismim.hilal canım hamileyim ve oğlum.olmasi için niyetledim bitane kızım var şükürler olsun ki şimdi de hamileyim ve rabbimden bitanede erkek evlat istiyrm inş hayırlısıyla nasip olması için okursun canım
Çok.sagol.canim.Allah razı olsun inşallah aminnnTamminşallah hayırlı bir erkek evladınız olur saglıkla her işi kolay olsun hamileliğide dogumuda hayatıda
Listedeki ilk dört kişi için okundu ondan sonraki yani karagullu ve ondan sonraki kişiler için okuyacaksinKızlar birsoru
Şimdi karagullu hanım içinmi okuyoruz yoksa fesleğen hanımmı bide bunların hepsini bu akşammı bitirecegiz?