70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsmim Yeter. Duam; Allah’ım Yeter’e kısmetinin açılmasını nasip eyle ve dini, dünyası ve ahireti için hayırlı olan, onu her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bir yol aç. Geç olmadan güç olmadan duasının çok şükür oldu sevincini yaşat. Amin
Duama amin diyen herkesten Allah razı olsun.

İsmim Melek.. Rabbim bana bahşettiğin mucizemin sağlıkla büyümesini, hayırlı sağlıklı bir evlat olmasını nasip et

Kafiyesizsiir -,okundu -5384
memurhanim -okundu-5384
PiXiEE -okundu -5392
sadehayatt06 -okundu -5384
Karagullu -5384-
5 528mucizemmm -5384
B Bademmm388 -5384
Meral01 -5384
PiXiEE -5384
humanbeings -5384
kahvecibaby -5384
Soonnn -5384
M -Misk- -5384
Kızlar sayımız bu şekilde herkes diğer tüm arkadaşlarıma isimleri ve niyetlerini söyleyerek ayrı ayrı 5384 defa okuyacak isimler ve niyetler bu gece tamamlandığında yarın liateyi tekrar duzenleyecegim .
Ben ikinci hakkımı vefat eden kayinbabam Ahmet Talat ruhu için neyetlendim
Okumaya başlayan herkesin şimdiden ağzına sağlık

Kızlar birsoru
Şimdi karagullu hanım içinmi okuyoruz yoksa fesleğen hanımmı bide bunların hepsini bu akşammı bitirecegiz?

Kızlar birsoru
Şimdi karagullu hanım içinmi okuyoruz yoksa fesleğen hanımmı bide bunların hepsini bu akşammı bitirecegiz?
Cnm bugün benden basladim ben yani şöyle anlatyim benden başlanacak 5384tane okuncak ve 10gun icind bütün listedeki kişilere okuyup bitircez yarın PiXiEE diğer arkadaslarin dilekleriyle isimlerinde paylaşıcak.hepsini 10gun içinde okuyup bitrcez

Ez

Tamm sizin niyetiniz neydi bulamadım?
Benim ismim.hilal canım hamileyim ve oğlum.olmasi için niyetledim bitane kızım var şükürler olsun ki şimdi de hamileyim ve rabbimden bitanede erkek evlat istiyrm inş hayırlısıyla nasip olması için okursun canım

Tamm inşallah hayırlı bir erkek evladınız olur saglıkla her işi kolay olsun hamileliğide dogumuda hayatıda

Kızlar birsoru
Listedeki ilk dört kişi için okundu ondan sonraki yani karagullu ve ondan sonraki kişiler için okuyacaksin

Kızlar herkes duasını yaziyor takip edemedim kafam karıştı

İsmim Yonca Rabbim sen hayırlısıyla bana ve benim gibi olan müslüman kardeslerime hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip et.Eşime hayırlı kapılar aç Evime huzur mutluluk hayırlı kazanç nasip et .Benimle birlikte amin diyen arkadaşlarımın dualarını kabul eyle aminnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…