- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
Aslında dua sahibinin duasınin bitmesini beklemeden yeni kişiye geçilebilirCanım benim sözüm bitirmeyenler için değildi mesela söyle, bir sonraki arkadaşın duası da paylaşılır. Bitirenler onu okur .sürede sıkıntı yaşanmaz. Sadece konu sahibi biraz daha yorulur
o zaman nasıl takip edicez canım kim kime ne okudu diye benim açımdanAslında dua sahibinin duasınin bitmesini beklemeden yeni kişiye geçilebilir
Soyle de olabilir canim dua sahibi arkadas icin okuyan yeni arkadaşın duasını ozelden isteyip okuyabiliro zaman nasıl takip edicez canım kim kime ne okudu diye benim açımdan
çok zor olur süreyi tekrar iki gün mü yapsak
farketmez ki o şekilde diyelim ki ben 5 kişiye okudum sırası gelecek olan ve mesaj attım özelden bizim sıra ilerlemeyecek yine 3 günde bir sıra gelecek yeni arkadaşa bir de atlayan olur unutan olur mesela benim duamı okudun mu diye kimseye soramamSoyle de olabilir canim dua sahibi arkadas icin okuyan yeni arkadaşın duasını ozelden isteyip okuyabilir
BENCE ÖNEMLİ OLAN SÜREYİ HIZLANDIRABİLMEK DİYE DÜŞÜNÜYORUMfarketmez ki o şekilde diyelim ki ben 5 kişiye okudum sırası gelecek olan ve mesaj attım özelden bizim sıra ilerlemeyecek yine 3 günde bir sıra gelecek yeni arkadaşa bir de atlayan olur unutan olur mesela benim duamı okudun mu diye kimseye soramam
Bu şekilde yaparsak tek tek bildirmek yerine tüm listeyi bitiren bildirim yapabilir. Karışıklık bir nebze önlenmiş olurŞöyle yapalım mı bir gün belirleyelim o güne kadar herkes listede kalan herkese okusun beni etiketleyip bildirsin okumayan arkadaş olursa ben kendisine hatırlatma yaparım olur mu böyle . Valla çok karışır boylede ortalık gibi geliyor bana
Tamam bı şekilde yapalımBu şekilde yaparsak tek tek bildirmek yerine tüm listeyi bitiren bildirim yapabilir. Karışıklık bir nebze önlenmiş olur
Bana uyar10 gün versek ne dersiniz
Bu şekilde yaparsak tek tek bildirmek yerine tüm listeyi bitiren bildirim yapabilir. Karışıklık bir nebze önlenmiş olur
Bana uyar