70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim sözüm bitirmeyenler için değildi mesela söyle, bir sonraki arkadaşın duası da paylaşılır. Bitirenler onu okur .sürede sıkıntı yaşanmaz. Sadece konu sahibi biraz daha yorulur 😀
Aslında dua sahibinin duasınin bitmesini beklemeden yeni kişiye geçilebilir

Aslında dua sahibinin duasınin bitmesini beklemeden yeni kişiye geçilebilir
o zaman nasıl takip edicez canım kim kime ne okudu diye benim açımdan
çok zor olur süreyi tekrar iki gün mü yapsak

Meral01 Meral01 canım özelden de yazdım ses verir misin okudun mu ne durumdasın

o zaman nasıl takip edicez canım kim kime ne okudu diye benim açımdan
çok zor olur süreyi tekrar iki gün mü yapsak
Soyle de olabilir canim dua sahibi arkadas icin okuyan yeni arkadaşın duasını ozelden isteyip okuyabilir

Soyle de olabilir canim dua sahibi arkadas icin okuyan yeni arkadaşın duasını ozelden isteyip okuyabilir
farketmez ki o şekilde diyelim ki ben 5 kişiye okudum sırası gelecek olan ve mesaj attım özelden bizim sıra ilerlemeyecek yine 3 günde bir sıra gelecek yeni arkadaşa bir de atlayan olur unutan olur mesela benim duamı okudun mu diye kimseye soramam :KK70:

farketmez ki o şekilde diyelim ki ben 5 kişiye okudum sırası gelecek olan ve mesaj attım özelden bizim sıra ilerlemeyecek yine 3 günde bir sıra gelecek yeni arkadaşa bir de atlayan olur unutan olur mesela benim duamı okudun mu diye kimseye soramam :KK70:
BENCE ÖNEMLİ OLAN SÜREYİ HIZLANDIRABİLMEK DİYE DÜŞÜNÜYORUM

KİŞİ SAYISINI ARTTIRABİLSEK EN GÜZELİ O OLUR

Şöyle yapalım mı bir gün belirleyelim o güne kadar herkes listede kalan herkese okusun beni etiketleyip bildirsin okumayan arkadaş olursa ben kendisine hatırlatma yaparım olur mu böyle . Valla çok karışır boylede ortalık gibi geliyor bana 🤣

Şöyle de yapılabilir eğer size de uyarsa. Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir ciğim de bir dua topiğinde öyle yapmıştı ve bana mantıklı gelmişti. Listedeki herkesin duası İlk sayfada yazılır. Bitiren bir sonraki arkadaş için başlayabilir ancak o arkadaşın sırası geldiğinde okudum yazıp bildirir. Böylece hem dua listesini takip eden arkadaşımız çok fazla yorulmamış olur, hem de sayıyı bitiren beklememiş olur.

Şöyle yapalım mı bir gün belirleyelim o güne kadar herkes listede kalan herkese okusun beni etiketleyip bildirsin okumayan arkadaş olursa ben kendisine hatırlatma yaparım olur mu böyle . Valla çok karışır boylede ortalık gibi geliyor bana 🤣
Bu şekilde yaparsak tek tek bildirmek yerine tüm listeyi bitiren bildirim yapabilir. Karışıklık bir nebze önlenmiş olur 🥰

Süre olarak kaç gün belirleyelim 1 ay sonra da bitmesin listemiz bir an önce bitsin herkesin bir ostegi arzusu var bekletmeyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X