- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Canım kendime 5833 okudum Allah kabul etsin şimdiden herkesten Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlıkEvet canım sayimiz aynı çok şükür çıkan olmadi Tam kadro devam ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kendime 5833 okudum Allah kabul etsin şimdiden herkesten Allah razı olsun ağzınıza yüreğinize sağlıkEvet canım sayimiz aynı çok şükür çıkan olmadi Tam kadro devam ,
Çok fazla kişi yokki cnm bence gayet iyi gidiyor ama diğer arkadaşlar ne der bilememBu liste çok uzun sürede bitecek sanırım.baska çözüm mü bulsak
Şu acıdan dedim .ben mesela şuan boştayım ama okumak için yeni arkadaşın duasını bekliyorum .o yüzden çözüm bulsak dedimÇok fazla kişi yokki cnm bence gayet iyi gidiyor ama diğer arkadaşlar ne der bilemem
aslında şöyle genel herkes bir kaç kişi hariç iki günde bitiriyor. acaa diyorum okunsa zikir hediye etmek için bekletilebiliyor mu. mesela şu anda okuma imkanım var benim ama sıra gelmediği için okuyamıyorumŞu acıdan dedim .ben mesela şuan boştayım ama okumak için yeni arkadaşın duasını bekliyorum .o yüzden çözüm bulsak dedim
açıkçası bende sürekli okudunuz mu bittimi diye etiketlemek yada özelden msj atmak istemiyorum kendimi karşımdakini rahatsız ediyor muşum gibi hissediyorumŞu acıdan dedim .ben mesela şuan boştayım ama okumak için yeni arkadaşın duasını bekliyorum .o yüzden çözüm bulsak dedim
aslında şöyle genel herkes bir kaç kişi hariç iki günde bitiriyor. acaa diyorum okunsa zikir hediye etmek için bekletilebiliyor mu. mesela şu anda okuma imkanım var benim ama sıra gelmediği için okuyamıyorum
Canım benim sözüm bitirmeyenler için değildi mesela söyle, bir sonraki arkadaşın duası da paylaşılır. Bitirenler onu okur .sürede sıkıntı yaşanmaz. Sadece konu sahibi biraz daha yorulurBen de hep sonlara kaldığım için bir açıklama yapmak istedim. Katıldığım dua gruplarında verilen belli bir süre oluyor, ben de ona göre okumalarımı elimden geldiğince geç kalmadan süre içinde okumaya çalışıyorum. Bir kaç dua grubum var, o yüzden hepsini 1 gün içinde yetiştiremiyorum maalesef. Belli bir düzen içinde okumam gerekiyor ki hepsi yetişsin. Bu grupta da aynı şekilde 2 gün süre veriliyor diye biliyorum hatta sayı artınca ben özel olarak yazmıştım, sayı gittikçe artıyor süreyi uzatma şansımız var mı diye. Kimseyi bekletmek, kimseni hakkına girmek istemem. Nasıl derseniz yine uyarım. Şu anda da okumama devam ediyorum. Akşama bitirmiş olurum inşallah.