- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
Canım okuyorum akşama haber veririm. 1 haftadır çok yoğundum, okumalarım hep gecikti. Yarın inşallah yoğunluğum bitecek, daha düzenli okumaya başlayacağım.
pardon canım kusura bakma bu aralar iş ev derken unutup karıştırıyorumPiXiEE ben de yazmıştım ama
bitirmiş miydin sen canımpardon canım kusura bakma bu aralar iş ev derken unutup karıştırıyorum
Okuyorum akşama bitirmiş olurum inşallahbitirmiş miydin sen canım
Canım bitirdiysen yeni arladasimiza geçelim mıOkuyorum akşama bitirmiş olurum inşallah
Kızlar geçelim ben de şu an okuyorum bitmek üzereCanım bitirdiysen yeni arladasimiza geçelim mı
Canım hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş istiyoruz inşallah sağlıklı akıllı mutlu ahlaklı
Aminn insallh canım.benim.Kızlar okuyan herkesten Allah razı olsun ağzınıza sağlık Allah'ım tez zamanda hepimizin miyetlerini kabul etsin inşallah
Yeni kişiye geçildimi cnm ben anlamadm bildirim falanda gelmiyorHaydi bismillah kızlar sayımız aynı 5833
Geçtik canım etiketledim gelmedi mi bildirimYeni kişiye geçildimi cnm ben anlamadm bildirim falanda gelmiyor
Yokcnm.gelmedi görünmüyor birşey duası falnda giremedm ben tekrar etiketler misin beniGeçtik canım etiketledim gelmedi mi bildirim
Son listeyi etiketlemedim genel yazdımYokcnm.gelmedi görünmüyor birşey duası falnda giremedm ben tekrar etiketler misin beni
Canım hayırlısıyla en kısa zamanda bebiş istiyoruz inşallah sağlıklı akıllı mutlu ahlaklı
Hee anladım öyleyse tamamdr sadehayata okuyrz sayı aynı zaten 5833Son listeyi etiketlemedim genel yazdım
Evet canım sayimiz aynı çok şükür çıkan olmadi Tam kadro devam ,Hee anladım öyleyse tamamdr sadehayata okuyrz sayı aynı zaten 5833hemn basliyrm
Aman şükür böyle devam edelim güzel gidiyor canım valla devam edelim hep inşallahEvet canım sayimiz aynı çok şükür çıkan olmadi Tam kadro devam ,