- 21 Mayıs 2013
- 648
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle otur tatlım 7 yıllık demişsin ama gayet güzel ve stylish :))
Selam oncelikle Rabbim evinizden huzur ve mutlulugu eksik etmesin.Yavrunuzla beraber bir ömür boyu ins
Oldum olsi terdip ve duzenli bayanlara hayranimdir.Gercektende eviniz piril piril calisan bir bayan olsanizda iste budur diyorum onemli olan esyayi almak degil tutmaktir.
Zevklerimiz ugusuyor gibi renk tonlarimiz ayni benimde 14 yillik esyalarim.Allahim hepimize huzur ve saglikli bir yasam versin ins sevgiler hk
Merhaba eviniz ebende bayıldım, oldukça zevkli seçimler olmuş, üstelik yıllara rağmen sitilist ve tarz sahibi duruyor. Güle güle sağlık ve huzurla eskitin... Bende evimi dekore etmeye çalışıyorum. önce natamam evimize ana parçalar yapıldı. Kredi borcu nedeniyle eksik yaşayıp dolap vs leri sonradan yaptırdık. Ancak mobilya ve perde seçiminde yanlış tercihler yapıldı. Perdelerimi sonunda annemle değiş tokuş yaptım. Bir yıllık perdelerimi ona verip kendime yeni aldım. Fikir verebilirseniz çok mutlu olurum.
yedi yıllık eşyalarmı ? gülerim :) öyle tertemız bır evkı hersey yepyenı gözükuyor allah kat kat huzur mutlulk versın :)
bende çoğunluk gibi düşünüyorum, tertemiz düzenli bir ev şık ve yeni alınmış gibi uyumlu ve zevkli mobilyalar bence de bir15 yıl daha gider bu mobilyalar, huzurla oturun evinizde