'7 yaştaki kızı erkek hoca okutamaz'

iyice yaşlandı artık ya.

7 yaş deyince insanın aklına, top gelir, oyun gelir v.s şehvet geliyorsa orada insanlık aramıcaz zaten.

Bunlarida adam diye hoca diye konusturuyolar iste. 104 kitap ne ya 1 tane kitap var 1 tane!!!! Bunlarin dini imani bu hadis kitaplari. Bir de canakkaleden bahsediyo utanmadan peze....

Ölmeden bu insanlardan bu beyinlerden kurtulduğumuzu görür müyüz ki...

Ben 7 yaşına kadar bile erkeğin okutmasına taraftar değilim. Kadın okutsun yahu. Küçük de olsa kızdır. Kız, kadınla muhatap olur. Alışmasın erkeklerle muhataplığa. Küçükten alışıyor. İslam’ı muhafaza edeceğiz yani.

ne?:confused:

Ay bi dah okumicam bu konuları sinirlerim zıplıyor oturduğum yerden. Kız çocukları için bir şey yapmamak koyuyor be cübbelim. Onları sizin elinizden alamamak çok koyuyor.

Ben 7 yaşına kadar bile erkeğin okutmasına taraftar değilim. Kadın okutsun yahu. Küçük de olsa kızdır. Kız, kadınla muhatap olur. Alışmasın erkeklerle muhataplığa. Küçükten alışıyor. İslam’ı muhafaza edeceğiz yani.

yuhhhhhh..

ben 7-8 yaşlarımda camiye gidiyordum kuran öğrenmeye, cami hocası çok istekliydi öğretmeye hatta gitmediğimiz gün kapıya gelirdi, ertesi günde ceza verirdi. hakkını helal etsin emeği çoktur. yani önceden böyle şeyler yoktu, bu cübbeli neden bu kadar saçmalıyor?

Ben de kuran kursuna giderdim. Hoca erkekti. Kız erkek karıştık. Kıyafet serbestti. Başörtü bile taktırmazdı çocuksunuz siz derdi. Büyüyünce kendi rızamızla istersek takabileceğimizi öğretmişti. :)

tv de gunah kutusu
daha fazla tv lere cıkıp kendını gunah kutusunda gostermesın gunah
ne cıplak kadınları goruyoruz bu elektronık kutuda cunüplu kutuda ne ısın var hoca
:KK12:

10 yaşına kadar camide imam okuttu. .
Sureleri hep öğretti sağolsun. .
Minnettarım. .
Bu nasıl düşünce. .
Farklı farklı Müslüman muamelesi. .
:110::KK12::63:

'NEREDEN YETİŞMİŞ BU KADAR KOMÜNİST, ATEİST'

Türkiye’de baksanıza şu hareketlere. Nerden yetişmiş bu kadar komünist yahu? Nerden yetişmiş bu kadar dinsiz, ateist? Adam “Cenaze namazımı kılmayın. Camiye götürmeyin cenazemi. Bana dua etmeyin” diyor. Memlekette böyle adamlar yetişmişler. Yol bulmuşlar, yön bulmuşlar. Diziler yapmışlar, filmler de oynamışlar. Neler etmişler neler… Milletin gözüne de, gönlüne de girmişler. Bizim millet de sevmiş.

seni de seven binlerce insan var, bu söylediklerini sevmişler çok mu, hadi ateistleri anladım da kendi fikrince koministlere neden laf çakmış anlamadım

insanın fikri ne ise zikri de o oluyor
Allah çocuklarımızı bu zihniyetlerden korusun

X