'7 yaştaki kızı erkek hoca okutamaz'

Doğru demiş hoca ama şartlar uymuyor işte...

E daha dün tecavüzcü abiyle dedeye yuh çekiyordunuz...asıp kesiyordunuz...
7 yaşında kardeşlerin odası bile ayrılır...
Ne geliyosa başımıza bu çok bilmişliğimizden geliyor işte...

Doğru valla muhalif olmak için söylemedim...doğrusu bu ama uygulayamıyoruz işte...
Seçme şansım olsaydı tercih ederdim...

peki erkekleri eğitmeye ne dersin ?
ben oğlumu eğitiyorum.Küçük kızlara kardeş gibi bakıyor,korur kollar.
İnsan gibi yetiştiriyorum,adam gibi yetiştiriyorum
Nefislerine hakim birer erkek olarak yetişsinler.Haram ve helal kavramı bize olduğu kadar onlarada var.
Nefsini tutmayıp azıyorsa af dilesin,Allah'a sığınsın ama kızlardan uzak olsun.
Bende bunu tercih ederim.Çünkü Allah kullarını ayırmaz.

İşte tecavüzde bir erkeği aklama çabasındaki daha. Küçük çocuk mu tahrik etmiş dedeyi?

Yahu cidden haklısın tek cümlene destan yazıyoruz. Öyle laf ediyorsun ki, insan destan yazsa böyle bir cümlenin cevabı olamaz.

7 yaşındaki kızın okumasıyla tecavüzcü abinin dedenin ilgisi ne? Çocuk okula gitti diye mi tecavüz etmişler.

PÜFFFFFFSSS sana sadece PÜFFFFFSSSS

Bu zihniyeti midem almıyor...

peki erkekleri eğitmeye ne dersin ?
ben oğlumu eğitiyorum.Küçük kızlara kardeş gibi bakıyor,korur kollar.
İnsan gibi yetiştiriyorum,adam gibi yetiştiriyorum
Nefislerine hakim birer erkek olarak yetişsinler.Haram ve helal kavramı bize olduğu kadar onlarada var.
Nefsini tutmayıp azıyorsa af dilesin,Allah'a sığınsın ama kızlardan uzak olsun.
Bende bunu tercih ederim.Çünkü Allah kullarını ayırmaz.
Hımmm ben hep yanlış okuyorum bu kitapları tühhh...
İyi yetiştirdiğine güveniyorsan demiyor ki...
Şartsız koşulsuz "ayırın" diyor...
Ben üstüne söz söyleyemem korkarım...

Hımmm ben hep yanlış okuyorum bu kitapları tühhh...
İyi yetiştirdiğine güveniyorsan demiyor ki...
Şartsız koşulsuz "ayırın" diyor...
Ben üstüne söz söyleyemem korkarım...

keşke herkesin Allah korkusu olsa kızlarımız rahat dolaşabilse...
okumak yetmiyor anlamakda lazım demekki.

Davul zurna az geliyor dimi :)

Allah'ın büyüklüğünü kavramada zorlanıyor bazen insanlar.Bu sebeple basit şeylere takılıyorlar.
Bir gözlerini açabilseler görecekler her yerde O'nu.

Evet davul zurna az bu kadar anlatılıp anlamadıysan.

Açıkcası son zamanlarda çıkan haberlerden sonra (şu öğretmen çocuklara taciz etti, şu öğretmen çocuklara tecavüz etti, şu öğretmen çocukların çıplak fotoğrafını çekti tehdit etti vb.) oğlumu bile erkek öğretmene göndermeye korkuyorum artık.
Eskiden öğretmenlerimize sonsuz bir güven vardı.
Şuan da genelleme yapmayı hiç sevmesem de nasıl insanlarla karşılaşacağımı bilmediğim için korkuyorum. Daha ilkokul çağındaki kıza tecavüz eden sapık öğretmenler varken bence de kızları bayan öğretmenler okutsun. Ben erkek öğretmenlerimden böyle birşey görmedim hiç ama şuan artık sapık öğretmenler arttı.
Hatta ABD de kadın öğretmen lisedeki erkek öğrencisiyle ilişkiye girip hamile kalmıştı.
Yahu neler neler duyuyoruz. Artık ne yaparsak önüne geçilemeyecek olaylar. Kadını erkeği de kalmadı bu işin.
Ufacık kız çocuklarını kucağına alıp seviyorum diye taciz eden öğretmenler falan.
Allah korusun hepimizin yavrularını.:cry::cry::cry:

Açıkcası son zamanlarda çıkan haberlerden sonra (şu öğretmen çocuklara taciz etti, şu öğretmen çocuklara tecavüz etti, şu öğretmen çocukların çıplak fotoğrafını çekti tehdit etti vb.) oğlumu bile erkek öğretmene göndermeye korkuyorum artık.
Eskiden öğretmenlerimize sonsuz bir güven vardı.
Şuan da genelleme yapmayı hiç sevmesem de nasıl insanlarla karşılaşacağımı bilmediğim için korkuyorum. Daha ilkokul çağındaki kıza tecavüz eden sapık öğretmenler varken bence de kızları bayan öğretmenler okutsun. Ben erkek öğretmenlerimden böyle birşey görmedim hiç ama şuan artık sapık öğretmenler arttı.
Hatta ABD de kadın öğretmen lisedeki erkek öğrencisiyle ilişkiye girip hamile kalmıştı.
Yahu neler neler duyuyoruz. Artık ne yaparsak önüne geçilemeyecek olaylar. Kadını erkeği de kalmadı bu işin.
Ufacık kız çocuklarını kucağına alıp seviyorum diye taciz eden öğretmenler falan.
Allah korusun hepimizin yavrularını.:cry::cry::cry:

tacizin,pedofilinin,tecavüzcünün mesleği olmaz.
Öğretmenlerde insan sonuçta.ama meslekten dolayı haberde vurgu yapılıyor göze batıyor bence.
Hiç duydunmu sapık züccaciyeci,tecavüzcü nalbur diye başlık.

Tatlı kıs :)
Veremem gizli...

Allah'ın kitabı açık ve net be bacım. Doğruları Rabbim Kuran'a en gerizekalı insan bile anlasın uygulasın diye öyle net yazmış ki, hiç gizli saklı birşey bırakmamış.

Hadislerde de 7 yaşındaki kız okumasın, yoksa dedesi tecavüz eder dememiş. Peygamber Efendimiz de öylesine hoşgörülü ve temiz ki?

Eeee sizin doğrularınızı artık nereden duyuyorsanız ispatı bile yok. Bak önce Kuran sonra Hadistir kaynağım. Ben söylüyorum kaynağımı ve bu kaynaklarda böyle yoz bir bilgi yok.

Öyle bildiğin gizli şeyler ve kaynak varsa açıkla. İlim paylaştıkça çoğalır tatlı kısss galp galpp..:KK200:

tacizin,pedofilinin,tecavüzcünün mesleği olmaz.
Öğretmenlerde insan sonuçta.ama meslekten dolayı haberde vurgu yapılıyor göze batıyor bence.
Hiç duydunmu sapık züccaciyeci,tecavüzcü nalbur diye başlık.
kesinlikle zaten ben tüm tecavüzcüler öğretmen demiyorum.
ama son zamanlarda o kadar çok haber okudum ki çok etkilendim
tabiki namusuyla çalışan erkek öğretmenler yok mu muhakkak var her meslekte olduğu gibi
ama onlara denk geleceğimizi nereden bileceğiz, insan ister istemez düşünüyor.
benim küçük bir oğlum var gelecekten korkuyorum bu yüzden ki kız çocuğum olsa da aynı şey.
artık kızı erkeği de kalmadı bu işin gerçekten üzülüyorum bu haberleri duydukça ki beni en çok etkileyen de çocuk tecavüzleridir. Allah korusun hepsini. Bazen insan ne yaparsa yapsın maalesef engel olamıyor.
Keşke onlara gelecek tüm kötülükleri elimizle itebilsek.

Allah'ın kitabı açık ve net be bacım. Doğruları Rabbim Kuran'a en gerizekalı insan bile anlasın uygulasın diye öyle net yazmış ki, hiç gizli saklı birşey bırakmamış.

Hadislerde de 7 yaşındaki kız okumasın, yoksa dedesi tecavüz eder dememiş. Peygamber Efendimiz de öylesine hoşgörülü ve temiz ki?

Eeee sizin doğrularınızı artık nereden duyuyorsanız ispatı bile yok. Bak önce Kuran sonra Hadistir kaynağım. Ben söylüyorum kaynağımı ve bu kaynaklarda böyle yoz bir bilgi yok.

Öyle bildiğin gizli şeyler ve kaynak varsa açıkla. İlim paylaştıkça çoğalır tatlı kısss galp galpp..:KK200:
Galbini beğendim :)

kuran kurslarında hocanın taciz hatta tecavüz ettiği erkek çocukları var .
Kuran kurslarını da yasaklayalım .
Olur mu çok bilmiş arkadaş ,

X