- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru mu demişDoğru demiş hoca ama şartlar uymuyor işte...
Doğru valla muhalif olmak için söylemedim...doğrusu bu ama uygulayamıyoruz işte...doğru mu demiş
Doğru valla muhalif olmak için söylemedim...doğrusu bu ama uygulayamıyoruz işte...
Seçme şansım olsaydı tercih ederdim...
Doğru valla muhalif olmak için söylemedim...doğrusu bu ama uygulayamıyoruz işte...
Seçme şansım olsaydı tercih ederdim...
E daha dün tecavüzcü abiyle dedeye yuh çekiyordunuz...asıp kesiyordunuz...
7 yaşında kardeşlerin odası bile ayrılır...
Ne geliyosa başımıza bu çok bilmişliğimizden geliyor işte...
Tatlı kıs :)Bu doğru nerede yazıyor, bize doğrunun kaynağını verir misin?
Hımmm ben hep yanlış okuyorum bu kitapları tühhh...peki erkekleri eğitmeye ne dersin ?
ben oğlumu eğitiyorum.Küçük kızlara kardeş gibi bakıyor,korur kollar.
İnsan gibi yetiştiriyorum,adam gibi yetiştiriyorum
Nefislerine hakim birer erkek olarak yetişsinler.Haram ve helal kavramı bize olduğu kadar onlarada var.
Nefsini tutmayıp azıyorsa af dilesin,Allah'a sığınsın ama kızlardan uzak olsun.
Bende bunu tercih ederim.Çünkü Allah kullarını ayırmaz.
Hımmm ben hep yanlış okuyorum bu kitapları tühhh...
İyi yetiştirdiğine güveniyorsan demiyor ki...
Şartsız koşulsuz "ayırın" diyor...
Ben üstüne söz söyleyemem korkarım...
Davul zurna az geliyor dimi :)keşke herkesin Allah korkusu olsa kızlarımız rahat dolaşabilse...
okumak yetmiyor anlamakda lazım demekki.
Davul zurna az geliyor dimi :)
Açıkcası son zamanlarda çıkan haberlerden sonra (şu öğretmen çocuklara taciz etti, şu öğretmen çocuklara tecavüz etti, şu öğretmen çocukların çıplak fotoğrafını çekti tehdit etti vb.) oğlumu bile erkek öğretmene göndermeye korkuyorum artık.
Eskiden öğretmenlerimize sonsuz bir güven vardı.
Şuan da genelleme yapmayı hiç sevmesem de nasıl insanlarla karşılaşacağımı bilmediğim için korkuyorum. Daha ilkokul çağındaki kıza tecavüz eden sapık öğretmenler varken bence de kızları bayan öğretmenler okutsun. Ben erkek öğretmenlerimden böyle birşey görmedim hiç ama şuan artık sapık öğretmenler arttı.
Hatta ABD de kadın öğretmen lisedeki erkek öğrencisiyle ilişkiye girip hamile kalmıştı.
Yahu neler neler duyuyoruz. Artık ne yaparsak önüne geçilemeyecek olaylar. Kadını erkeği de kalmadı bu işin.
Ufacık kız çocuklarını kucağına alıp seviyorum diye taciz eden öğretmenler falan.
Allah korusun hepimizin yavrularını.
Tatlı kıs :)
Veremem gizli...
kesinlikle zaten ben tüm tecavüzcüler öğretmen demiyorum.tacizin,pedofilinin,tecavüzcünün mesleği olmaz.
Öğretmenlerde insan sonuçta.ama meslekten dolayı haberde vurgu yapılıyor göze batıyor bence.
Hiç duydunmu sapık züccaciyeci,tecavüzcü nalbur diye başlık.
Galbini beğendim :)Allah'ın kitabı açık ve net be bacım. Doğruları Rabbim Kuran'a en gerizekalı insan bile anlasın uygulasın diye öyle net yazmış ki, hiç gizli saklı birşey bırakmamış.
Hadislerde de 7 yaşındaki kız okumasın, yoksa dedesi tecavüz eder dememiş. Peygamber Efendimiz de öylesine hoşgörülü ve temiz ki?
Eeee sizin doğrularınızı artık nereden duyuyorsanız ispatı bile yok. Bak önce Kuran sonra Hadistir kaynağım. Ben söylüyorum kaynağımı ve bu kaynaklarda böyle yoz bir bilgi yok.
Öyle bildiğin gizli şeyler ve kaynak varsa açıkla. İlim paylaştıkça çoğalır tatlı kısss galp galpp..
Allah’ın dini bu mudur?!
E daha dün tecavüzcü abiyle dedeye yuh çekiyordunuz...asıp kesiyordunuz...
7 yaşında kardeşlerin odası bile ayrılır...
Ne geliyosa başımıza bu çok bilmişliğimizden geliyor işte...