7 yaşındayken uğradığım haksızlık

Belkide bu tür konular gündemde olduğu için bende cesaret edip yazabildim belkide yaram tekrardan kanadi ve birileri bana destek olsun akil versin istedim belkide sadece içimi döküp rahatlamak istedim olamazmi?
Ne kadarda güzel siralamalar yapmissiniz öyle beni yalanci çıkaracak bir sürü ayrinti fark etmişsiniz. Belkide adam bana tam anlamıyla tecavüz etmedi belki yeni başlamıştı tamam kan gölü falan olmadi ama bir iki damla oldumu onuda hatırlamıyorum. Ben sonrasinda canimin uzun süre acidigini onceki mesajlarimda zaten yazmistim tuvalete giderken sen benim yanimdamiydinki kaka yapip yapamadigimi biliyorsun. Yazik yaa baska ne denirki senin gibisine

Ben gerçekten bazı hemcinslerimi anlamakta zorluk çekiyorum.nasıl ıspatlasın, nasıl bağırsın. Yok şunu yapsaydın yok bunu yapsaydın. Önemli olan tecavüze uğraması değil zaten önemli olan pis elleriyle vücudu ile o masum bir şekildeyken yaklaşmı dokunmuş olması.ve yıllar geçse de bunu bir taciz olarak düşünemeyecek.ama,orta yaşa doğru ağır gelecek. EXXVOMEN diye bir arkadaşımıza da destek olmak için girip yorum yaptım. Size dedestek olmak istiyorum , lütfen bir psikologtan gidin destek alın ben çok faydasını gördüm. Inanın ki, daha iy olacaksınız. Çünkü, ben de sizin yaşlarınızdaydım ve uyurken taciz edildim bir tanesinde. Uyandığımda da o pisliğin ellerini iç çamaşırımdan çıkardım. Bir şey söylemedin mi diyenlere ben bunun kötü bi şey olduğunu bilmiyordum. Bu bana 20li yaşlardan itibaren koymaya başladı, 33 yaşında da bitip tükenmek üzereyken psikoloğa gittim. Lütfen pes etme, bol dua et. Hepinizi seviyorum,hepimiz için çok dua ediyorum.ve oinsanla da kesinlikle görüşme selam dahi verme.

Ben gerçekten bazı hemcinslerimi anlamakta zorluk çekiyorum.nasıl ıspatlasın, nasıl bağırsın. Yok şunu yapsaydın yok bunu yapsaydın. Önemli olan tecavüze uğraması değil zaten önemli olan pis elleriyle vücudu ile o masum bir şekildeyken yaklaşmı dokunmuş olması.ve yıllar geçse de bunu bir taciz olarak düşünemeyecek.ama,orta yaşa doğru ağır gelecek. EXXVOMEN diye bir arkadaşımıza da destek olmak için girip yorum yaptım. Size dedestek olmak istiyorum , lütfen bir psikologtan gidin destek alın ben çok faydasını gördüm. Inanın ki, daha iy olacaksınız. Çünkü, ben de sizin yaşlarınızdaydım ve uyurken taciz edildim bir tanesinde. Uyandığımda da o pisliğin ellerini iç çamaşırımdan çıkardım. Bir şey söylemedin mi diyenlere ben bunun kötü bi şey olduğunu bilmiyordum. Bu bana 20li yaşlardan itibaren koymaya başladı, 33 yaşında da bitip tükenmek üzereyken psikoloğa gittim. Lütfen pes etme, bol dua et. Hepinizi seviyorum,hepimiz için çok dua ediyorum.ve oinsanla da kesinlikle görüşme selam dahi verme.

cocugumuza zarari asil en yakinlarimiz verebilir el cesaret edemez herseye gercekten...bu durumu bi cok kisiden duyuyorum,hemen hemen ayni bu durumu bi arkadasima yapan öz daysiydi mesela.akraba icinde kiz yada erkek cocuklarimizi ergen caginda bilhassa abileriyle,dayi amca vs.ile yalniz birakmamaliyiz..hanimefendi belki demek istedi ama((hani miniyi giyip taciz gorunce bagirmicaksin diyen zihniyetler gibi)),kendisinide suclarlar diye korkmusta olabilir..cocuk akliyla neler gecti bakalim aklindan,annesi babasi ona kizar diye korkmusta olabilir hem cocuk sonucta bu durumun ne olduguna mana veremezki..dedigim gibi bunu bi cok cocuk yasiyor kiz erkek..cocuklarimizi anlayabilecegi sekilde urkutmeden uyarmali ve baska erkeklerle kim olursa olsun yalniz birakmamaliyiz...diger sahisa hic deginemicem sonucta erkek,ne bu kadar hassas dusunebilir,ne de su saatten sonra kabul edebilir..yani iyi gelecekse piskljk destek alabilirsiniz

Çok üzüldüm, bu travmayı atlatmak için mutlaka yardım almalısınız.
İçinizi biraz rahatlatır mı bilemiyorum ama tecavüze uğramış olma ihtimaliniz yok diye düşünüyorum.
Muhtemelen yeltenmiş , çünkü tecavüz edebilse idi makatınızda çatlak veya yırtık oluşurdu ve kanamanız olurdu. Uzun süre oturamazdınız ve tuvalete çıkamazdınız.

ne denir bilemiyorum zamanında üstünü örtmüşsün korkudan yada cocukluğun verdiği utangaçlık duygusu diyelim
biz hep böyle cocuklardık nedense bilmem bize yapılan kötülüğü bile utanırdık söylemeye .Benim pislik bir sınıf öğretmenim 9 yasındayken bana tokat atmıştı gereksiz yere bunu ailene söyleyeceğim diye korkutan aptal arkadaşıma lütfen yapma diye yalvarıyordum.
cocukluk işte ama sizin yaşadığınız büyük bir travma erkek cocuklarında bu davranışlar gözlenir ama sizin dediğiniz 6 yasında değil 17 yasında bir ergen yani bilinçsiz olamaz içgüdüleri yerinde ama aklıda yerinde
gerçekten pislik ne yapabilirsin canım bunca zaman geçti şikayet edebilirsin ama dallanıp budaklanmasını istemiyorsan bu dediğimde gereksiz olacak
birde eşin duyacak
söylemedin ona ve yalancı konumuna geçeceksin
bilemiyorum ki
Allah belasını versin
Ben de sizin gibi dusunuyorum arti bir de ortada 7 yasinda kizi var psikolojisi etkilenecek sizin basiniza gelenlerden oturu ayri travma yasayacak o pisligin de iki kixi varmis o masumlarda babamiz boyle bisey yapmis diye travma yasa y acak evliliginiz etkilenecek vs vs belki esiniz Allah korusun ofkesine yenik duser o kisiyi oldurme raddesine kadar gelebilir bence psikolojik destek alin

Bencede bir psikologdan yardim al arkadasim cunki bpsikoloji evliliginide zedeleyebilir esimede diyorum bir gun evladim olursa kiz yada erkek kimseye birakmam ne amcasi ne oglu kuzeni cunki dunya malesef cok değişti :KK43:

yaşadığın travma yüzünden o anları unutmak istediğin için yarım yamalak hatırlıyorsun. uzmandan alacağın destek hatırlamana yardımcı olacaktır. ama içine atma zaten yeterince acı çekmişsin. inşallah bunu sana yapan cezasını çeker

Ne yapacağımı inanın bende bilmiyorum o pislikten nefret ediyorum acılar içinde gebersin istiyorum ama eşim falan ogrendiginde çok kötü şeyler olacağını bildiğim için sesimi cikartamiyorum. Birde lanet olsunki cok yakin akrabayiz buda biraz elimi kolumu bağlıyor tabiki bunlar bahane olmamalı ama kahretsinki çok korkuyorum :KK43:

eşiniz böyle bir durumda sizin yanınızda olmayacak kadar dar görüşlü biri midir? çok bariz ki mağdur ve haklı olan sizsiniz. dediğim gibi yazınızı okuduktan sonra bahsi geçen yaratığı karşımda görsem dayanamayıp öldürürdüm herhalde o kadar öfkelendim.

Merhaba, bu konuyu burada paylaşmak konusunda çok düşündüm ve başka çarem olmadığı için paylasmam gerektiğine karar verdim.
Şu an 34 yaşındayım ve utanctanmi yoksa korkudanmi bilmiyorum ama şimdiye kadar kimseyle paylasamadim.
Ben daha 7 yaşındayken hacidan gelecek olan anneannemleri karşılamak için yaşadıkları şehire gitmiştik. Gittiğimiz ev dayimlara aitti ve çok kalabalikti teyzeler, dayilar, onlarin çocukları falan bir sürü kişiydik. Akşam oldu ve bütün çocuklar icin bi odada bir sürü yatak hazirladilar bende yer yatağında yatiyordum ama biriylemi yoksa yalnizmi yatiyordum onu hatırlamıyorum. Sanırım geç saat olmuştu ve ben inanılmaz bir acıyla uyandim şöyle söyleyeyim tarifi mümkün olmayan bir aciydi :KK43:
Arkami döndüğümde dayimin 17 yaşında olan oğlunu gördüm ve o an bana ne yaptığını anlayamamistim hemen kalktim yanindan bana bişey soyledimi korkuttumu inanin hiç hatırlamıyorum hemen dışarı ciktim annem ve bütün kardeşleri dışarıda keyifli bi sekilde oturuyorlardi halbuki ben içerde nasil bir acı yaşamıştım o an anlamamistim ama kalbim nasıl kirilmisti nasilda herkesten nefret etmistim nasilda içime kapanmıştım :KK43:
Tabi ben bu olayı kimseye anlatamamistim ama her nedense biliyordum o pislik bana arkadan zarar vermişti ama eminde olamiyordum büyüdükçe biseyleri ogrendikce korkmaya başlamıştım ya çok önemli olan bekaretimi kaybettiysem diye...
Yıllar geçti ben sevdigim adamla nisanlandim düğüne yakın bi zamanda kadın dogum doktoruna gidip bekaret kontrolü yaptirmistim çünkü çok korkuyordum sonuç tamda düşündüğüm gibiydi şerefsiz herif bana o iğrenç şeyi arkadan yapmıştı.
Sonra evlendim aylarca eşimle birlikte olamadım çünkü hep canım aciyordu yada ben öyle saniyordum...
O pislik ise hâlâ her düğünde bayramlarda gezmelerde karşıma çıkıyor. Onu her gördüğümde bağırıp çağırıp rezil edip kendi ellerimle parçalamak istiyorum ama olmuyor yapamiyorum iste.
Şimdi sizden yardım istiyorum ben bu yükle yasayamiyorum inanın çok zor bir durumdayim Allah kimsenin başına vermesin kaldirilacak gibi bi yük degil. Şimdi benimde kızım var ilk doğduğu zamanlarda öyle korkuyordumki bırak akrabalari falan babasiyla bile yalnız birakamiyordum psikolojim çok bozuk gerçekten yardıma ihtiyacım var lütfen siz bana biraz akıl verin ben böyle nasıl yaşarım...
o adi pislik kuzenin ve seni onun yanına yatıranda kabahat..ondan hesap sor bence..

X