7 yaşındayken uğradığım haksızlık

Aynen fakat sorun değil duşuncem :KK66: 1 haftadır aynı konular.

şöyle düşünün, özgecan olayının toplumsal başkaldırısı ve devamında #sendeanlat akımı ile birlikte kadınlar artık susmuyor ve burayı ziyaretçi olarak takip eden kadınlar üye olup içlerini döküyorlar onun için böyle üst üste vakalar okuyoruz.

konu sahibesi, çok üzüldüm. ama yeter bu kamburu sırtında taşıdığınız, bir uzmana danışmanız gerektiğini ve cesaret bulursanız hukuki süreç başlatmanız gerektiğini düşünüyorum.

okurken cok ama cok uzuldum:KK61:
bu durumla kendin basa cikamazsin,lutfen profesyonel yardim al..

Bazen diyorumki ya bunlari hiç yasamasaydim yada yapani tanimasaydim en azından her ortamda yüzünü görmek zorunda kalmazdim.
konunun gerçekliğini tartışmıyorum ama o tür bişey yaptıysa farketmemeniz çok ilginç..uyku halinde olsanız bile uzun süre acı duyacak bişeyi yaşanırken nasıl anlamadığınızı merak ettim

İnanamıyorum, ne kadar sarsıcı ne travmatik bir olay. Bununla şimdiye kadar nasıl yaşabildiniz, o çocuk ruhunuz nasıl parçalandı tahmin edemiyorum. Bir buçuk yaşında bir yiğenim var, bunu okuyunca birden o aklıma geldi. Hemen koşup ona sarılmak ve bir daha bırakmamak, onu herkesten korumak istedim. Utanmak mı.. utanması gereken o adi şerefsizden de öte şerefsiz piç evladı siz değilsiniz. Burdan ben bile onu ellerimle parça parça etme isteğiyle okudum yazınızı

ne denir bilemiyorum zamanında üstünü örtmüşsün korkudan yada cocukluğun verdiği utangaçlık duygusu diyelim
biz hep böyle cocuklardık nedense bilmem bize yapılan kötülüğü bile utanırdık söylemeye .Benim pislik bir sınıf öğretmenim 9 yasındayken bana tokat atmıştı gereksiz yere bunu ailene söyleyeceğim diye korkutan aptal arkadaşıma lütfen yapma diye yalvarıyordum.
cocukluk işte ama sizin yaşadığınız büyük bir travma erkek cocuklarında bu davranışlar gözlenir ama sizin dediğiniz 6 yasında değil 17 yasında bir ergen yani bilinçsiz olamaz içgüdüleri yerinde ama aklıda yerinde
gerçekten pislik ne yapabilirsin canım bunca zaman geçti şikayet edebilirsin ama dallanıp budaklanmasını istemiyorsan bu dediğimde gereksiz olacak
birde eşin duyacak
söylemedin ona ve yalancı konumuna geçeceksin
bilemiyorum ki
Allah belasını versin

Ben bu tarz konulara yorum yapamıyorum, için acıyor. Yardım alabilir misin? Alsan işe yarar mı? Hiç bilemiyorum ama Allah yardımcın olsun arkadaşım.

konunun gerçekliğini tartışmıyorum ama o tür bişey yaptıysa farketmemeniz çok ilginç..uyku halinde olsanız bile uzun süre acı duyacak bişeyi yaşanırken nasıl anlamadığınızı merak ettim

Ben olayın uzun sürdüğünü falan yazmadimki zaten olduğunu anladigim anda hemen ayrıldım oradan. Ben o zaman gerçekten çok küçük yastaydim ve nasıl uyurdum çokmu derin uyurdum yoksa çokmu acıya dayanikliydim bunların hiç birine cevap veremeyeceğim çünkü bilmiyorum.

Son düzenleme:
Özel bir konu olduğundan izinle alınmış bir üyelik...

Aslında ben ikinci üyelik diye belirtecektim ama belkide yasaktır falan diye yazmak istemedim. Şunuda tekrar belirteyim böyle birşeyi kimse kendisine yakistiripta yalan yere yazmaz. En azından ben böyle düşünüyorum.

Ben olayın uzun sürdüğünü falan yazmadimki zaten olduğunu anladigim anda hemen ayrıldım oradan. Ben o zaman gerçekten çok küçük yastaydim ve nasıl uyurdum çokmu derin uyurdum yoksa çokmu acıya dayanikliydim bunların hiç birine cevap vermeyeceğim.
kusura bakmayın ve yanlış anlamayın beni..bende bu konuda mağdur biriyim.sadece detaylı hatırlamadığınız için arkadan ilişkiye yeltenmemiştir belki diye düşündüm..hafızanızda yer eden şeyin gerçek olmamasını dilerdim.

kusura bakmayın ve yanlış anlamayın beni..bende bu konuda mağdur biriyim.sadece detaylı hatırlamadığınız için arkadan ilişkiye yeltenmemiştir belki diye düşündüm..hafızanızda yer eden şeyin gerçek olmamasını dilerdim.
matem belki tam manasıyla yapmamıştır yeltenmiştir sonuçta kücük bir cocuk acı hissetmesi normal
umarım öyle birşey olmamıştır. bende öyle dilerim çünkü bu kadar utanmaz olamaz o kadar insan içerisinde

matem belki tam manasıyla yapmamıştır yeltenmiştir sonuçta kücük bir cocuk acı hissetmesi normal
umarım öyle birşey olmamıştır. bende öyle dilerim çünkü bu kadar utanmaz olamaz o kadar insan içerisinde
olabilir evet..çünkü bende bi süre hafızamda inkar etmiştim yaşadığım şeyi..uzun yıllar hatırlamadım bile belki..
Burdada hani şöyle yaptı böyle yaptı yada bahsettiği kişinin o an hali tavrı nasıldı bilmediği için...umarım olmamıştır diye düşündüm.bide doktor mevzusunu anlamadım için dedim canım..
Ne denilir...en kötüsü böyle insanları görmeye devam etmek.

nefesim daraldi....
ne durtusu ne baska biseyi ya..bunlar pislik serefsiz sapik.yok edilmeliler hemde aci vere vere kanirta kanitta bogurte bogurte bu pislikleri yok etmek lazim.
2 cocugum var ikiside erkek ama inanin komsuma dahi yollamam .paranoyak olduk milletce.Allahim cumlemizin evladini korusun.

İkinci uyelik bildirilmediğinden konu sahibi tarafından inanmamam olağandır...ikincisi ben konu sahibinin tacize uğradığını tecavüz olmadığını düşünüyorum bunuda hipnoz yaptırarak rahatlıkla oğrenebilirsiniz bence..içerde insanlar sohbet ederken böyle bir şey gerçekleşse çığlıklarınız yeri goğu inletirdi malum yedi yaşındaymışsınız...ve eğer ki hatırladıklarınız doğru bile olsa o babanın kendi evlatlarına bakmasına musade ettiğiniz için 34 yaşınızda siz suçlusunuz hiç bana kızmayın...malumunuz bir pedofili bir tacizci var..sizde bir annesiniz de buna nasıl musade ediyorsunuz yıkın yeri goğu eğer ki hatırladıklarınız gerçekse...ne biliyoruz kendi evlatlarına da size yaptığı şeyi yapmadığını...umarım kendimi size açıklayabilmişimdir.

Edecek hakaret bulamıyorum.

Herhangi bir canlıya cansıza , nesneye yakıştıramıyorum tecavüzü...

X