Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen fakat sorun değil duşuncem 1 haftadır aynı konular.
Konuyu gerçek bulmayanlar, sahte değil...
konunun gerçekliğini tartışmıyorum ama o tür bişey yaptıysa farketmemeniz çok ilginç..uyku halinde olsanız bile uzun süre acı duyacak bişeyi yaşanırken nasıl anlamadığınızı merak ettimBazen diyorumki ya bunlari hiç yasamasaydim yada yapani tanimasaydim en azından her ortamda yüzünü görmek zorunda kalmazdim.
Özel bir konu olduğundan izinle alınmış bir üyelik...İkinci üyelik mi Mune ? Yoksa daha önce süzgece takılmamış bir Ip adresi olduğundan mı böyle yazdın?
Özel bir konu olduğundan izinle alınmış bir üyelik...
konunun gerçekliğini tartışmıyorum ama o tür bişey yaptıysa farketmemeniz çok ilginç..uyku halinde olsanız bile uzun süre acı duyacak bişeyi yaşanırken nasıl anlamadığınızı merak ettim
Özel bir konu olduğundan izinle alınmış bir üyelik...
kusura bakmayın ve yanlış anlamayın beni..bende bu konuda mağdur biriyim.sadece detaylı hatırlamadığınız için arkadan ilişkiye yeltenmemiştir belki diye düşündüm..hafızanızda yer eden şeyin gerçek olmamasını dilerdim.Ben olayın uzun sürdüğünü falan yazmadimki zaten olduğunu anladigim anda hemen ayrıldım oradan. Ben o zaman gerçekten çok küçük yastaydim ve nasıl uyurdum çokmu derin uyurdum yoksa çokmu acıya dayanikliydim bunların hiç birine cevap vermeyeceğim.
Bu haksızlık değil canım tecavüz.. pis sapık.. Dilerim kendi çocuklarına yapmaz..
matem belki tam manasıyla yapmamıştır yeltenmiştir sonuçta kücük bir cocuk acı hissetmesi normalkusura bakmayın ve yanlış anlamayın beni..bende bu konuda mağdur biriyim.sadece detaylı hatırlamadığınız için arkadan ilişkiye yeltenmemiştir belki diye düşündüm..hafızanızda yer eden şeyin gerçek olmamasını dilerdim.
olabilir evet..çünkü bende bi süre hafızamda inkar etmiştim yaşadığım şeyi..uzun yıllar hatırlamadım bile belki..matem belki tam manasıyla yapmamıştır yeltenmiştir sonuçta kücük bir cocuk acı hissetmesi normal
umarım öyle birşey olmamıştır. bende öyle dilerim çünkü bu kadar utanmaz olamaz o kadar insan içerisinde