- 19 Şubat 2015
- 227
- 191
Suçlu sen değilsin sana bunu yapan şerefsiz. Bırak o utansınAslında haklisin evet haksızlıktan çok daha ötesi ama o lanet kelimeyi kullanmaktan bile tiksiniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suçlu sen değilsin sana bunu yapan şerefsiz. Bırak o utansınAslında haklisin evet haksızlıktan çok daha ötesi ama o lanet kelimeyi kullanmaktan bile tiksiniyorum
Bence de bisey yapmamistir. Uyandigimda sadece ic camasirim vardi diyorsunuz. O halde bisey yapabilecegini sanmam. Hem oyle kolay degil analdan. Helede 7 yasindaki birine. O raddeye gelememistir. Uykunuz ne kadar agir olursa olsun kesinlikle uyanirsiniz. En fazla, cok ozur dilerim, camasirinizin uzerinden sertce surtunmustur. Sizinde caniniz acimistir. Cocuksunuz belki de baska bisey sanip korkudan bagirdiniz.
Pardon ben bagirdim dedinjz sandim. Tabiki yasadiklariniz cok kotu seyler. Ve ben tacize ugramayan kadin oldugunu sanmiyorum. Hepimizin basina gelmistir. Ben bir nebze iciniz ferahlar diye, birsey yapamamistir dedim. Yapmaya yeltenmistir o kadar.Ben korkudan şaşkınlıktan hiç bişey yapamadimki ne bagirmasi yok öyle bişey
Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben, o yaratık bunun bedelini ödemeli diye düşünüyorum. Ama nasıl bunu ben de bilmiyorum.
Bence korkmanıza hiç gerek yok öğrenirler nasıl bir pislik olduğunu ayrıca utanacak olan siz değilsiniz kimseye söylemeseniz bile mutlaka bir destek alınNe yapacağımı inanın bende bilmiyorum o pislikten nefret ediyorum acılar içinde gebersin istiyorum ama eşim falan ogrendiginde çok kötü şeyler olacağını bildiğim için sesimi cikartamiyorum. Birde lanet olsunki cok yakin akrabayiz buda biraz elimi kolumu bağlıyor tabiki bunlar bahane olmamalı ama kahretsinki çok korkuyorum
Sormuştum ama bilmiyormuş eşin senin günahın yok canım.O pislik te çeker cezasını bence destel al bir uzmandan.Yazık değil mi yuvan dağılmasın.Derler ya hani iki tarafı da b... değnek.Aynen öyle söylesen ailene yazık söylemesen yüzünü gördükçe hep aynı acıNe yapacağımı inanın bende bilmiyorum o pislikten nefret ediyorum acılar içinde gebersin istiyorum ama eşim falan ogrendiginde çok kötü şeyler olacağını bildiğim için sesimi cikartamiyorum. Birde lanet olsunki cok yakin akrabayiz buda biraz elimi kolumu bağlıyor tabiki bunlar bahane olmamalı ama kahretsinki çok korkuyorum
moderatörler fake olmadığına izinli açılan bir konu olduğunu belirtti. analizleriniz yanlış değil. ama bunları yaşayan bir hanımı bir de kendini ispat etme durumunda bırakmayalım.Banada inandırıcı gelmedi kusura bakmayın sebepleri ise ;
1- tamda bu konuların fav olduğu dönemde açılması ve üyelik tarihi
2- bu şekilde bir olay oldu diyelim 7 yaşındaki bir çocuğa 17 yaşındaki bir erkeğin anal tecavüzü kolay bisey değil diyelimki yapabildi uyuyan çocuk öyle sakince uyanmaz o acı ile çığlık atarak uyanır ve bu çığlığa da değil yan oda yan dairedeki ler bile koşar gelir
3- hadi diyelim ses çıkarmadı küçük kız ama bu tarz bi tecavüz sonrası kanama olur buda yatağın yada iç çamaşırının lekelenmeyi birak kandan göl olması demek kimse farketmedi mi ?
4- hadi oda olmadı bir iki damla oldu oda farkedilmedi ama çocuk bu tecavüzden sonra yürüyemez aksar acıdan ağlar ve hatta kakasini yapamaz yaparken kanama olur ve buda mutlaka dikkat çekecek bir öğe ...
Hakli olmaya da bilirim ama içimde kalsın istemedim..
Banada inandırıcı gelmedi kusura bakmayın sebepleri ise ;
1- tamda bu konuların fav olduğu dönemde açılması ve üyelik tarihi
2- bu şekilde bir olay oldu diyelim 7 yaşındaki bir çocuğa 17 yaşındaki bir erkeğin anal tecavüzü kolay bisey değil diyelimki yapabildi uyuyan çocuk öyle sakince uyanmaz o acı ile çığlık atarak uyanır ve bu çığlığa da değil yan oda yan dairedeki ler bile koşar gelir
3- hadi diyelim ses çıkarmadı küçük kız ama bu tarz bi tecavüz sonrası kanama olur buda yatağın yada iç çamaşırının lekelenmeyi birak kandan göl olması demek kimse farketmedi mi ?
4- hadi oda olmadı bir iki damla oldu oda farkedilmedi ama çocuk bu tecavüzden sonra yürüyemez aksar acıdan ağlar ve hatta kakasini yapamaz yaparken kanama olur ve buda mutlaka dikkat çekecek bir öğe ...
Hakli olmaya da bilirim ama içimde kalsın istemedim..
2.üyelik olduğunu yeni öğrendim belirteyim, başına gelen tecavüz değildir kesinlikle o zamn yeltenmistir ama başaramamıştır yoksa dediğim gibi bir iki damla olmazdı kanama kaka yapazdindan kastım bu durum o kadar rahatsız edici olurdu ki ailen farkederdi demek istedim . Ben kesinlikle tecavüzün gerceklesemedigini düşünüyorum ,kirdiysam sizi özür dilerim amacım kırmak yargılamak değil ama dusuncelerimi yazdım sadece ama 2. Üyelik olmanız konunun seyrini değiştirdi ve tecavüz değil taciz olma olasılığı da konu hakkında dusincelrimi değiştirirBelkide bu tür konular gündemde olduğu için bende cesaret edip yazabildim belkide yaram tekrardan kanadi ve birileri bana destek olsun akil versin istedim belkide sadece içimi döküp rahatlamak istedim olamazmi?
Ne kadarda güzel siralamalar yapmissiniz öyle beni yalanci çıkaracak bir sürü ayrinti fark etmişsiniz. Belkide adam bana tam anlamıyla tecavüz etmedi belki yeni başlamıştı tamam kan gölü falan olmadi ama bir iki damla oldumu onuda hatırlamıyorum. Ben sonrasinda canimin uzun süre acidigini onceki mesajlarimda zaten yazmistim tuvalete giderken sen benim yanimdamiydinki kaka yapip yapamadigimi biliyorsun. Yazik yaa baska ne denirki senin gibisine