7 yaşındayken uğradığım haksızlık

Ben çok korkuyorum kız bebeğim var artık eltimin yaşındaki oğlu ile bile yanlız bırakmam

Bence de bisey yapmamistir. Uyandigimda sadece ic camasirim vardi diyorsunuz. O halde bisey yapabilecegini sanmam. Hem oyle kolay degil analdan. Helede 7 yasindaki birine. O raddeye gelememistir. Uykunuz ne kadar agir olursa olsun kesinlikle uyanirsiniz. En fazla, cok ozur dilerim, camasirinizin uzerinden sertce surtunmustur. Sizinde caniniz acimistir. Cocuksunuz belki de baska bisey sanip korkudan bagirdiniz.

Bence de bisey yapmamistir. Uyandigimda sadece ic camasirim vardi diyorsunuz. O halde bisey yapabilecegini sanmam. Hem oyle kolay degil analdan. Helede 7 yasindaki birine. O raddeye gelememistir. Uykunuz ne kadar agir olursa olsun kesinlikle uyanirsiniz. En fazla, cok ozur dilerim, camasirinizin uzerinden sertce surtunmustur. Sizinde caniniz acimistir. Cocuksunuz belki de baska bisey sanip korkudan bagirdiniz.

Ben korkudan şaşkınlıktan hiç bişey yapamadimki ne bagirmasi yok öyle bişey

Ben korkudan şaşkınlıktan hiç bişey yapamadimki ne bagirmasi yok öyle bişey
Pardon ben bagirdim dedinjz sandim. Tabiki yasadiklariniz cok kotu seyler. Ve ben tacize ugramayan kadin oldugunu sanmiyorum. Hepimizin basina gelmistir. Ben bir nebze iciniz ferahlar diye, birsey yapamamistir dedim. Yapmaya yeltenmistir o kadar.

Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben, o yaratık bunun bedelini ödemeli diye düşünüyorum. Ama nasıl bunu ben de bilmiyorum.

Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben, o yaratık bunun bedelini ödemeli diye düşünüyorum. Ama nasıl bunu ben de bilmiyorum.

Ne yapacağımı inanın bende bilmiyorum o pislikten nefret ediyorum acılar içinde gebersin istiyorum ama eşim falan ogrendiginde çok kötü şeyler olacağını bildiğim için sesimi cikartamiyorum. Birde lanet olsunki cok yakin akrabayiz buda biraz elimi kolumu bağlıyor tabiki bunlar bahane olmamalı ama kahretsinki çok korkuyorum :KK43:

Ne yapacağımı inanın bende bilmiyorum o pislikten nefret ediyorum acılar içinde gebersin istiyorum ama eşim falan ogrendiginde çok kötü şeyler olacağını bildiğim için sesimi cikartamiyorum. Birde lanet olsunki cok yakin akrabayiz buda biraz elimi kolumu bağlıyor tabiki bunlar bahane olmamalı ama kahretsinki çok korkuyorum :KK43:
Bence korkmanıza hiç gerek yok öğrenirler nasıl bir pislik olduğunu ayrıca utanacak olan siz değilsiniz kimseye söylemeseniz bile mutlaka bir destek alın :KK51:

Sormuştum ama bilmiyormuş eşin senin günahın yok canım.O pislik te çeker cezasını bence destel al bir uzmandan.Yazık değil mi yuvan dağılmasın.Derler ya hani iki tarafı da b... değnek.Aynen öyle söylesen ailene yazık söylemesen yüzünü gördükçe hep aynı acı

Banada inandırıcı gelmedi kusura bakmayın sebepleri ise ;
1- tamda bu konuların fav olduğu dönemde açılması ve üyelik tarihi
2- bu şekilde bir olay oldu diyelim 7 yaşındaki bir çocuğa 17 yaşındaki bir erkeğin anal tecavüzü kolay bisey değil diyelimki yapabildi uyuyan çocuk öyle sakince uyanmaz o acı ile çığlık atarak uyanır ve bu çığlığa da değil yan oda yan dairedeki ler bile koşar gelir
3- hadi diyelim ses çıkarmadı küçük kız ama bu tarz bi tecavüz sonrası kanama olur buda yatağın yada iç çamaşırının lekelenmeyi birak kandan göl olması demek kimse farketmedi mi ?
4- hadi oda olmadı bir iki damla oldu oda farkedilmedi ama çocuk bu tecavüzden sonra yürüyemez aksar acıdan ağlar ve hatta kakasini yapamaz yaparken kanama olur ve buda mutlaka dikkat çekecek bir öğe ...
Hakli olmaya da bilirim ama içimde kalsın istemedim..

2- bu şekilde bir olay oldu diyelim 7 yaşındaki bir çocuğa 17 yaşındaki bir erkeğin anal tecavüzü kolay bisey değil diyelimki yapabildi uyuyan çocuk öyle sakince uyanmaz o acı ile çığlık atarak uyanır ve bu çığlığa da değil yan oda yan dairedeki ler bile koşar gelir
3- hadi diyelim ses çıkarmadı küçük kız ama bu tarz bi tecavüz sonrası kanama olur buda yatağın yada iç çamaşırının lekelenmeyi birak kandan göl olması demek kimse farketmedi mi ?
4- hadi oda olmadı bir iki damla oldu oda farkedilmedi ama çocuk bu tecavüzden sonra yürüyemez aksar acıdan ağlar ve hatta kakasini yapamaz yaparken kanama olur ve buda mutlaka dikkat çekecek bir öğe ...
moderatörler fake olmadığına izinli açılan bir konu olduğunu belirtti. analizleriniz yanlış değil. ama bunları yaşayan bir hanımı bir de kendini ispat etme durumunda bırakmayalım.

Bir psikologla konusmaniz sizi rahatlatlatacaktir ve o kisi ile gorusmemelisiniz bence. Bu korkulu ruyayi tekrar tekrar gormemeniz icin.

Bence tecavüz e uğramadınız. Iç çamaşırınız üzerinizdeymiş. Ve siz size ne olduğunu anlamamışsınız büyüyen kadar. Bu durumda annenizin yanına gidince giyinik yatıran bir anne kızına sen niye iç çamaşırınlasın diye sorar. Yaşınız küçük değil 7 . Bu yaşta çocuğu kalabalık aile ortamında böyle yatırmaz anneler Hele ki kız çocuğunu. Belki cinsel organını bile kullanmadı. Öyle olsa onu öyle gördüğünüz de unutamazdınız. Ayrıca tam bir ilişki durumu olsa o küçük yaşta tuvalete bu acı uzun süre devam eder makar çatlağı vs olur. Her tuvalete gidişinizde acı çeker. Be bu dönem uzun sürer unutmanız mümkün olmazdı. Çeknip anlatamadığınız bişeyler olabilirmi. Zaten sizi tanımıyoruz ve yeni bir nick ile yazıyorsunuz varsa lütfen paylaşın yardımcı olabilmemiz için.
Hatırlamak için burada yazılan çelişkileri düşünün. Size inanmadığım için yazmadım. Sorulara cevap ararken belki bişeyler gelir aklınıza. Mesela o acı ile geri gidip nasıl yattınız. Öyle hemencecik geçeceğini sanmam. Yada korku ile. Tekrar gelirse diye korkar uyuyamaz 7 yaşında bir çocuk.

Acıyı tam olarak o kısımdamı hissettiniz yada popoda falanmı . Belki çimdik attı belki ısırdı. Yada vurdu.

Belkide bu tür konular gündemde olduğu için bende cesaret edip yazabildim belkide yaram tekrardan kanadi ve birileri bana destek olsun akil versin istedim belkide sadece içimi döküp rahatlamak istedim olamazmi?
Ne kadarda güzel siralamalar yapmissiniz öyle beni yalanci çıkaracak bir sürü ayrinti fark etmişsiniz. Belkide adam bana tam anlamıyla tecavüz etmedi belki yeni başlamıştı tamam kan gölü falan olmadi ama bir iki damla oldumu onuda hatırlamıyorum. Ben sonrasinda canimin uzun süre acidigini onceki mesajlarimda zaten yazmistim tuvalete giderken sen benim yanimdamiydinki kaka yapip yapamadigimi biliyorsun. Yazik yaa baska ne denirki senin gibisine

Durumunuza cok uzuldum, inanmadim diyen uyelere cok sasiriyorum, insan neden boyle bir yalan atsin ki
Bencede bir psikologla gorusun, inanin hersey daha iyi olacak

Belkide bu tür konular gündemde olduğu için bende cesaret edip yazabildim belkide yaram tekrardan kanadi ve birileri bana destek olsun akil versin istedim belkide sadece içimi döküp rahatlamak istedim olamazmi?
Ne kadarda güzel siralamalar yapmissiniz öyle beni yalanci çıkaracak bir sürü ayrinti fark etmişsiniz. Belkide adam bana tam anlamıyla tecavüz etmedi belki yeni başlamıştı tamam kan gölü falan olmadi ama bir iki damla oldumu onuda hatırlamıyorum. Ben sonrasinda canimin uzun süre acidigini onceki mesajlarimda zaten yazmistim tuvalete giderken sen benim yanimdamiydinki kaka yapip yapamadigimi biliyorsun. Yazik yaa baska ne denirki senin gibisine
2.üyelik olduğunu yeni öğrendim belirteyim, başına gelen tecavüz değildir kesinlikle o zamn yeltenmistir ama başaramamıştır yoksa dediğim gibi bir iki damla olmazdı kanama kaka yapazdindan kastım bu durum o kadar rahatsız edici olurdu ki ailen farkederdi demek istedim . Ben kesinlikle tecavüzün gerceklesemedigini düşünüyorum ,kirdiysam sizi özür dilerim amacım kırmak yargılamak değil ama dusuncelerimi yazdım sadece ama 2. Üyelik olmanız konunun seyrini değiştirdi ve tecavüz değil taciz olma olasılığı da konu hakkında dusincelrimi değiştirir

Sizin adınıza çok üzüldüm .Allah'ım yardımcınız olsun. Bende arkadaşlara katılıyorum mutlaka destek almalısınız.

Arkadaslar belki tecavuz edemedi vurdu cindikledi felan diye yazmislar. Siz doktora gittim diyosunuz. Doktor bilebiliyormuda arkadan girildgini? kac sene gecmesine ragmen?
Ne dedi doktor tam olarak?

ALLAH yardimciniz olsun cok zor yasadiklariniz Allahim size dayanma gucu versin benimde 2kizim var bende cok korkuyorum herseyden herkesten Allahim esirgesin butun herkesin yavrusunu o pislik herifte bu dunyada rahat keyifte olabilir Ama eminimki obur dunyada kat kat alacak cezasini adi pislik

X