7 yasinda kiz cocugu adet gorur mu?

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
22
358
49
İstanbul
Kizim 7 yasinda ve 2 aydir kahverengi akintisi vardi gittikce cogaldi. Bikac gun oncede kulodunda kan vardi. Sizce bunun sebebi ne olabilir???? Boyle bisey goren duyan varmi daha cok kucuk cunku??? Dra goturcem haftaya randevumuz var.

Kizim 7 yasinda ve 2 aydir kahverengi akintisi vardi gittikce cogaldi. Bikac gun oncede kulodunda kan vardi. Sizce bunun sebebi ne olabilir???? Boyle bisey goren duyan varmi daha cok kucuk cunku??? Dra goturcem haftaya randevumuz var.

Erken regl olabilir evet duymuştum. Çok küçük daha inşallah değildir canım. Kızın kilolu mu?

Evet olur.
hormonlarla alakalı bir durum bu kesinlikle doktora götürmelisiniz.

Mutlaka bir doktora götürün.
erken yaştaki regl dönemi,kızınızın gelişim sürecini olumsuz etkiler

Haftaya persembe randevumuz var. İnternette okuduklarim korkuttu beni. Yumurtaliklarinda kist olabilir , cocugu olmayabilir falan diye seyler yaziyo

Boyu 1,35. Kilosu 30. Toplu ama cok kilolu degil

Evet kilolu sayılmaz. Benim amcamın kızı 9 yaşında regl olmuştu. ama şişman diyebileceğimiz noktadaydı. Doktor kilodan kaynaklı hormonal bozukluk olduğunu söylemişti. Ayrıca küçükken geçirdi bi rahatsızlığın etkisiydi. Onu bildiğim için o açıdan yaklaşabildim bir tek.. Kullandığı ilaçlardan da olabilir belki. Kötüsünü düşünme şimdiden.

Haftaya persembe randevumuz var. İnternette okuduklarim korkuttu beni. Yumurtaliklarinda kist olabilir , cocugu olmayabilir falan diye seyler yaziyo

korkmayın, her şeyin erken teşhisi iyidir.
daha tam başamamışken götürmeniz önlemini alır, daha kolay tedavi sağlar.
onun dışında belki regl de değildir basit bir şeydir.
Allah şifa versin.

İlkokulda bir kız arkadaşım vardı. 9 yaşında regli olmuştu.
Kilolu değildi, çok zayıfta değildi..

Geçmiş olsun , bir doktora gidin bence..

Insss onemli birsey yoktur....
Benim ablam 9 yasinda direk normal adetini gordu....
Ama ablam zaten yasina gore yapiliydi....
Bu konuda erken teshis cok onemli....

jinekoloğa gittik. çok şükür adetle ilgisi yokmuş gelen kanın. dudak içleri aşırı tahriş olmuş, böyle kesik kesik banada gösterdi dr.. kan ordan gelmiş. krem verdi. akıntı içinde, normal olabilir dedi, yeşil renk olmadığı sürece problem yokmuş. yani çok şükür adet değilmiş. ultrasonla da kontrol edildi herhangi bi kitle falanda görülmedi. çok rahatladımmmm

Ay çok acayip ya. Neden oluyomuş o tahriş çok geçmiş olsun.. bu yaşta kötü olmuştur öyle muayene olmak.. Neyse ki adet değilmiş..

bi jinekolağa götürün..
bir iki muayene hormon testi falan yapabilirler.. :) umarım ciddi birşey yoktur:) ben ilk adetimi 12 13 ümde olmuştum ağrılıydı diğerleri full ağrısız oldu :) şuan adetliyim ve ağrısız

idrardan da kaynaklanıyor olabılır ama9 yasında bıle adet gorulebılıyor en ıyı netıceyı dr verecektır bızımfıkırlerımız sızı aydınlatmaz gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…