• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy sorhos dedin de
ben bu akşam içeyim söyle kutlama yapayım dimi :jeyyar:
ama akşama misafir var
ondan sonraki günde var
taaa sonraki günde var misafir offff :kızgın:
dün akşam da kuzen geldi benim herif te hadi kuzen sen arabaya bak bizimkiler napıyo bi bak diyip duruyo
nerdeyse oğlum git 1 saat gelme dicek :roflol: cocukta ee be gideyim dedi yaa yok cay demliyom kal dedim ama ıı ııı gitti :roflol:

tamam jujum son haftayı sen kapat yerimsenibenyardımcı gülay olsun işlerden anlıyo nasılsa ben yoğun olursam o yapara.s.sağa gelince petüş ne yaptım ki alt tarafı ruh halini değiştirdim sarhoş yaptım:dilcikar::roflol::roflol:ne kötülük var bunda:roflol:ay çok yaramaz gördüm kendimi:jeyyar:
sadece sarhoş yapsan iyi benim adıma takımada yazmıştım:mymeka: unuttunmu ben deliyimmi ne yazmıştın:roflol:
kız betüş ne vuruon buluştuumuzda yemdimki evde yidim benn aaaaaaaaa aşkolsun yane hayalimin yememe sebebi farklıydı hem :dilcikar:

hayalime sor inanmıosan nan benim bu hafta ne sıkıntı çektiimi böeeeeeeeeee ağlarım bak çok iğrenç sesler çıkarırım heee :tomato:

tamam tamam böğürme sustum laelaelaelaelae ben yeterince böğürüyom zaten ciğerlerim söküldü öksürmektenlaelaelaelaelae
almilaaaaaa :kızgın: aramızı bozmayamı çalışıyon nan seni saçlarından tutar yolarımkaydirigubbakcemile :roflol:
dimple yinemi yanlış yazdım :roflol: alış artık kızım sende anlaşılır bi isim bulsaydın :dilcikar:

jujummm:roflol::roflol:yola getirdin yani adamı kaydirigubbakcemile3 uzman evlilik danışmanı t...üyesi hacı petüş sayesindedelikafaduldengülay niye tuhaf sesler çıkarıyosun sen ne çeşit bi yaratıksın nan:roflol:benim evde bi koruma listesi var dergilerden kalan jujum yazayım mı sana onu pasartesi günüyerimseniben

nan hacı yatmas yalan mı yazmışım sor bakem bi takıma delimisin değilmisin:roflol:hii çok geyik yapıyos yine sustum:1ninca:bu arada takımdakiler bu bir uyarıdır dikkate alınması reca olunur almayan olursa aldırırımkötükedihüsoşimcik eski kaptan gitti yeni kaptan geldi hemide eli sopalı cezalı valla manyak cezalar düşünüyorum kilo alan olursa spor yapmayan olursasositosositohe bana gelince benim denetimimi de şeyhe ve gülaya ee bi de betüşe verdim kaydirigubbakcemileet te kemikte sizin nan bi eksilmiyim haftaya istediğiniz eziyeti yapın banakötükedihüsoebet işimi bitirip dikkatle takip edeceğim üyeleri yazıcam:jeyyar:

falla yola getirdik yaa adamı :1shok:
gece 1 de kızdrdı beni
sonra o saatte kalktı istediğimi yaptı :1shok: :nazar:
aman diyim dilimi ısırayım :nazar:

plan değişti bis gidiyoz akşama gesmeye
off yarında gelecekler var sabah bide ne ara temizlik yapcem

sirserim korunma listesi süper olur bekliyorum

ayy sorhos dedin de
ben bu akşam içeyim söyle kutlama yapayım dimi :jeyyar:
ama akşama misafir var
ondan sonraki günde var
taaa sonraki günde var misafir offff :kızgın:
dün akşam da kuzen geldi benim herif te hadi kuzen sen arabaya bak bizimkiler napıyo bi bak diyip duruyo
nerdeyse oğlum git 1 saat gelme dicek :roflol: cocukta ee be gideyim dedi yaa yok cay demliyom kal dedim ama ıı ııı gitti :roflol:
nan napsın adam
ona da hak ver artık sabrı kalmamış demek ki :jeyyar:
her akşam misafir her akşam misafir bu ne ya :roflol:

sadece sarhoş yapsan iyi benim adıma takımada yazmıştım:mymeka: unuttunmu ben deliyimmi ne yazmıştın:roflol:

tamam tamam böğürme sustum laelaelaelaelae ben yeterince böğürüyom zaten ciğerlerim söküldü öksürmektenlaelaelaelaelae
almilaaaaaa :kızgın: aramızı bozmayamı çalışıyon nan seni saçlarından tutar yolarım kaydirigubbakcemile
ebet öle yapıyom :mymeka:

yap anasını satiim bizede görev verdiine göre bizde sana istediimizi yapcess :jeyyar:

kız sen benim çıkardıım sesleri bi duysan korkar kaçarsın akşam babamı bi korkutuom laelaelaelaelae :roflol: :roflol: napiim çok sıkılıom ya ablam istanbula gittiğinden beri çok sıkılıom evdeeeeeeeeeeee off vala sataşcak bi babam kalıo oda her akşam yan yatıp uyumasın napiim delikafadulden

nan hacı yatmas yalan mı yazmışım sor bakem bi takıma delimisin değilmisin:roflol:hii çok geyik yapıyos yine sustum:1ninca:bu arada takımdakiler bu bir uyarıdır dikkate alınması reca olunur almayan olursa aldırırımkötükedihüsoşimcik eski kaptan gitti yeni kaptan geldi hemide eli sopalı cezalı valla manyak cezalar düşünüyorum kilo alan olursa spor yapmayan olursasositosositohe bana gelince benim denetimimi de şeyhe ve gülaya ee bi de betüşe verdim kaydirigubbakcemileet te kemikte sizin nan bi eksilmiyim haftaya istediğiniz eziyeti yapın banakötükedihüsoebet işimi bitirip dikkatle takip edeceğim üyeleri yazıcam:jeyyar:

nan bu ne gelen gideni aratıcak galiba hıı :1shok:
sirserim bana bi torpil geçersin artık iş atadaşıyız ne de olsa :jeyyar:

kara kedi elifsun gelmedi galiba ...elifsun bu yazıyı okuduğunda özel mesajla msn adresini ver olur mu gecikme olduğunda ya da işin çıktığında haberleşebilelimyerimseniben

şimdi dikkatle ensesinde olacaklarımı açıklıyorumkötükedihüso

1- DİLENCİ....

2- ELİFSUN.....

3- DİMPLE......

4- BETÜŞ.......

5- SİRSERİİİİ:lepi:

6- GÜLAY...
DİKKATLE TEPENİZDEYİM ARKADAŞLAR GÜNLÜK YEME İÇME RAPORU VE SPOR İSTİYORUMkötükedihüsoİSTEDİĞİNİZİ YAPIN İSTER EVDE KENDİNİZ YATIN YUVARLANIN İSTER DIŞARDA YÜRÜYÜN HAREKETSİZ BU TOPİRE GELMEK YOK:mymeka:HAFTANIN EN AZ 4-5 GÜNÜ YAPILACAK AKTİVİTE SÜRESİ 30 DK DAN AZ OLMAYACAKkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
geldimmmm günaydın arkadaşlar...
kusura bakmayın dün bütün gün yoktum
bildirim yapmaya fırsatım olmadı
yorgunluktan bu sabahta uyuya kalmışım
kilom 57.8 ...bu hafta baya kilolar verilmiş okuduğuma göre
herkezi tebrik ediyorum...
ben daha sonra yine girerim yarın misafirlerim gelicek
o yüzden bugün çok işim var raporumu fırsat bulursam akşama veririm
hepinizi öpüyorum iyi tatiller herkese...

7.TAKIM **92** ETAP
Jjuliet ( 53,5/52,4/1,1/%2,06) mezun oldu:hooray:a.s.a.s.
Serseri ( 63,5 /63,0/0,5/%0,79)
İlkerim (71/70/1,0/%1,41)
Almıla74 ( 54,5/54,0/0,5/0,92)
Şekercim diskalifiye
dimplehawk (60,5/60,5/0,0%0,0)
elifsun ( 58,0/57,8/0,2/%0,34)
dilenci (97,0/97,0/0,0/%0,0)
Abetüş(60,8 / 59.7 / 1,1 / % 1,81)
gülay-gülay (71,8/71,8/0,0/%0,0)

7.TAKIM TOPLAM KİLO (590,6/586,2/4,4/0,75%)

tamam serserim hemen yazayım dünkü yediklerimi, unutmuşum -tatlicadiarzu-
:kahve:
sabah: sandöviç+çay
ara: kahve
öğlen: biraz pilav+tavuk döner+salata+ayran
ara: nescafe
ara: ayva
akşam: 4-5 y.k. çorba+1 palamut+1 dilim kepekli ekmek+salata
ara: meyve salatası+biraz fındık

senin elinden çekeceğimiz var gibi kaydirigubbakcemile :roflol:

amanın oneeeeeeee:1shok: ben listeleri değiştiriyorum hemencik juju daha 400 gr vermeli:roflol: yeni hükümeti beğenmedim :roflol: hükümet istifa hükümet istifa:roflol: aşe bacı hatta hacı aşe bu dediklerinin bi tanesine uyma görsen ozaman:mymeka: kaptan oldum diye atıp tutma:mymeka: sonrada topikte yada paylaşım alanında bana böle şeyler yazmayın darılıyom kırılıyom yok takımdan çıkarım yok transfer olurum anlamam :roflol: zaten kaptanda oldun bi yere gidemezsin:roflol: aha bu raya çiziyom ------------- sen bu yazdıklarını uygulama :mymeka: bende seni kk ya kapak yapmazsam bana da senin deyiminlen deli betüş demesinler :lepi: yahu sabahtan beri bakcam şeyhim kaç kilo verdi bakamadım çok vermedi herladeki buralarda atıp tutmadı:roflol:

Back