Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan 4 takım bu hafta hayal sayesinde 1 olacak gibi duruyo
hade bakalım 7 takım tam gaz bu hafta sizi listenin üst sıralarında görmek istiyorum
bireysellerdede en azından 2 kişisositososito
tamammı kıslar
hade bakalım 7 takım tam gaz ileriŞeniz

şirin bu hafta zor benim tatlım gitmez geçen hafta çok kastım sanki saycam yerimde gibi değişim hissetmiyorum senağlama,
derse bugün hiç bakmadım valla kitabın kapağını açmadım tatlım senağlama,
ama çalışmam gerek yarından itibaren ciddiye almam lazım dün baktım biraz,
grev,lokavt vs değişiklikler olmuş çorba oldu kafam dün resmen...

KK YI açtım kullanıcı panelimden aboneliklerimi listeledim hepsinde yeni mesajlar var ve hepsinde baştan aşağı son yazan hayal gözlü:roflol: :roflol: :roflol: kızım patron sana maaş vermemekte haksız da değil yani:roflol: ekranında kaç kk sayfası var acaba birgün hangisine ne yazdığını sayfaları karıştırcan ne komik olur :roflol: ben geçen sene msn de öle bi karışıklık yapmıştım sonuç felaketti:roflol:

tek sayfa var betüş la valla,
ayrıca patron benim yerimde olsa kafayı yer icra savar oldum burda buraya bi smil yapardımda neyse yada yazsam banı yesem de ders mi çalışsam ki :roflol:...

banlanırsan kk napar sensiz:roflol::roflol: sende olmasan aşe gibi temizlikçiler ne iş yapcak sonra:roflol: pes dğrusu anacım allahtan evde net yok yoksa 24 saat faal olcan:roflol: sayfalar akşamları dinleniyo:roflol:

elifcim hoşgeldin canım evet o sözleri duymak çok güzel oluyor dahada bir motive oluyosun herşey iyi hoşta mantı noliyi:mymeka:

:))) canım napim annemdeydim yicek başka bişey yoktu kaydirigubbakcemile3 mantı dedim ama ben kırmızı et yemediğim için mantım etsizdi peynirli mantı nasıl mantı oluyosa artıkkaydirigubbakcemile3 2 kilo verdim yaa imkansızı başarıp
o yüzden kendimi sık sık ödüllendiriyorum :)))

herkese günaydın kızlar
dünki yediklerimi sayarsam cok ayıp olur
ama yalan yok ne yediysem o

sabah:1 cavdar ekmek peynir
öğlen: bir kade fırında makarna
saat:4 gibi: chicken menu (light kola ve kızartma yok)

1 limonlu soda 1 cikulata

akşam yemek yemedim anca onuhazmederim diye
birde saat 1 den akşam 7 ye kadar gezdik
1 saat otursak kalan saatler hep yürüdük alısveriş yaptım
ayaklarım altı yara oldu resmen :1shok:

ne ciciler aldınnn :jeyyar:

ben de dünkü yediklerimi yazımm

sabah: kaşarlı sandöviç+1 s.b. süt
öğlen: yarım kepçe çorba+bol kapuska+1 dilim kepekli ekmek
ara: nescafe
ara: elma
akşam: barbunya+3 kaşık(yağsız yoğurtlu)makarna+bikaç parça turşu
ara: yarım fincan kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…