Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e betüşüm ben gideyimmi kıs enin yerine wcye hatta du gidem gelem...:)
e betüşüm ben gideyimmi kıs enin yerine wcye hatta du gidem gelem...:)
nan hayal ne oldu niye pes ettiniz tısım:mymeka:
yaza seni 65 görecez yaza kadar sık dişini ya evlenince zaten alırsın geriye aynı kiloyu:roflol:
öyle pes etmek yok kaçamak yokk bak aşeme hiç kaçamak yapıyormu
110 tane mekik çekmiş bu saatten sonra aşemi kimse tutamaz
hadi bakalım hayal hanım aynen devammŞeniz
nan anlamadım sen bunlarımı yedin hayal:mymeka: bana bak hoca ne yaparsa cemaatte ona uyar :mymeka: ona göre gerçi ben hala olayı anlamadım bugüün kafam pek basmıyo kimsenin yeiğinede laf etmemişin yorum bile yapmamışın bende rapor vermek için geç kaldım sandım:roflol: ama baktımki hoca salmış bugün galibam serserim bu arada süpersin cumayı iple çekiyom sonucunu görmek için:teytey:
takımın dışından konuşmak ne kolay oluyormuş yav:roflol:
şimdi kendim yapmıyorum ya :roflol:
süpermiş böyle:roflol:
petüş bu ne nan :mymeka:ölüm diyetimi yapıyon sen meyve krakarden başka bişey yememişsin :mymeka:tünaydınnnn arkadaşlara.s. anca gelebildim malum çok işim vardı:jeyyar: msn den duyanlar bilir :roflol: hepinizi ayrı ayrı öperimŞeniz hepinizin yazdıklaına cevabım var ama kaptan yine 1 sayfayı doldurmuşun diye kızar:mymeka: o yüzden içimde kalsın bugün
bu gün biraz daha kötüyüm akşam misafirler gitsin diye resmen gözlerinin içine baktım gittikleri gibi ilaç alıp yattım dünkü yediklerim
sabah 2 bardak su 6-7 burçak bisküvi ve çay
öğlen yarım portakal
akşama doğru 1 elma
akşam eve gittim oğluşumun çubuk krakerlerinden 5-6 tane otlandım birde misafire çıkardığım kurabiyelerden 1 tane aldım 10 adet fındık ve yeşil çay
çok saçma oldu ama hasta olduğum içinne spor kaldı nede yemekte düzen iştahsız ve halsizim ama yinede spor olmadığı için geçen haftaki sonuç yok bu hafta:çok üzgünüm: hem regl hem grip üst üste biraz zorlandım bu hafta hiç hareket etmek gelmiyor içimden imkan olsa wc ye bile yerime başkasını yollucam:roflol:
slm kızlar
dünkü raporumu vereyim hemen
sabah 2.dilim ekmekle kahvaltı
20 dk spor
öğlen 1.elma
akşam küçük bi tabak mantı
1 portakal
30 dk spor