• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

boş boş gesdik kemer aldım bi tek sositososito
burda yen bi alısveriş merkesi acılmıstı oraya gittik
optium die bi yer
ama hep outlet ürünler var ve cok uygun ama
ne biileyim benim hosuma gitmedi outlerde pek kendime bişi bulamıyorum cou bitiyo zaten ya beden yok ya defo var
ama tefalin outleti cok ucuzdu üt laazım banada normalde 199 orda 99 da ama karar veremedim :uhm:

öyle yani sadece ayaklarıma kara sular indi
ayy bide bi ayakkabı beğendim
insallah benim olur

boş boş gesdik kemer aldım bi tek sositososito
burda yen bi alısveriş merkesi acılmıstı oraya gittik
optium die bi yer
ama hep outlet ürünler var ve cok uygun ama
ne biileyim benim hosuma gitmedi outlerde pek kendime bişi bulamıyorum cou bitiyo zaten ya beden yok ya defo var
ama tefalin outleti cok ucuzdu üt laazım banada normalde 199 orda 99 da ama karar veremedim :uhm:

öyle yani sadece ayaklarıma kara sular indi
ayy bide bi ayakkabı beğendim
insallah benim olur

hımm :1closedeyes:
ya bende ütümden hiç memnun değilim ya
arçelik benim daha 2,5 yıllık ama bende yakında yenisini düşüncem galiba fisfisfis
ya tefal ya philips :lepi:
sen niye değiştiriyon senin de yenii

canım normalde ütüyle işin bittiği zaman içinde su bırakmayacakmıssın
tabi ben bıraktım
ve şimdi buhar verirken kırmızı su cıkartıyor
sanki ütünün içine bi hayvan girmişte kan cıkıyomus gibi
buda içinde su bıraktığımdan dolayı kireclenme yapmıs
ve üyü yapamıyom lekeside cıkmıyo birdaha
acil almam lazım

gülaycım günaydın
kuzucum sende hosgeldin

günaydınnnnnn takımcıma.s. Şeniz kız juju 7 saatte 1 kemermi aldın:roflol: bu arada gördüğüm kdarıyla herkes süper bu hafta belki birinci bile olbiliriz:hooray: serseri mayınım aşem gelmemiş mesaneden bi selam vereyim bakalım nerde kalmış yoksa şeyhimize rapor vermektenmi korkuyo:roflol: gülay cım sende süpersin ama nerde spor:roflol: şeyhimiz daha görmedi galiba ben koca hafta yapmadım bugün yaptımya sesim ondan çıkıyo:roflol: gelelim sayın şeyhim hayalim dünün raporuna

sabah 2 bardak su 1 muz 1 bardak süt 1 parça kaşar peyniri
öğlen 2 kaşık arkadaş ıspanak getirmiş ondan tattım yarım kase yoğurt yarım portakal
ara 1 elma 1 adet biskrem
akşam makarnalı yoğurt o nasıl diyenlere açıklama tek yoğurt çok soğuk geldi ve artık içim bi hoş oldu 1 kase yoğurdun içine 2 kaşık makarna attım:roflol:
fındık yemeyi unutmuşum gün içinde yeşil çay 30 dakikada yürüyüş

bu sabah 15 dakk spor 100 mekik 20 dakika yürüyüş 2 brdak su 10 fındık 1 elma 1 bardak çay
rapor tamammdır şimdilik bu kadar

bikeren cok güzel kemer aldım :dilcikar: gezdiğime değdi kaydirigubbakcemile3
üff bi yarım gün izin aldık emdiğim sütü getirdiler
normalde ben sanrali telsize alıp sigara cay içmeye giderdim
şimdi burasu bos kalmasın mıs dün biri gelmiş kimse yokmus ta cart curt
muhasebedeki stajyeri çağıracakmısım
ben yine gideymişim sigara içmeye ona laf yok mus
yok ta huzursuz oldum
öğlen güvenlik 1 saat idare ediyodu beni şimdi stajyeri 1 saat tutsam baslıcan konusmaya
off off aman bi huzurum vardı onuda alıyonuz yaaa
amann bendeee bu inat varken bildiğimi yapyama devam ederim o kadar

neysem petüşüm insallah birinci oluruz

evett kızlarr ben yarın gidirem filazof olarak dönürem
varmı kaptanlığa aday :jeyyar: yoksa o piti pitimi yapayım :roflol:

jujum sen daha öncede hedefin 55 ti ama kaptanlığı bırakma diye 52 ye indirmiştik sayemde ama ben o kadar inemzsin diye düşünmüştüm:roflol: şimdi bi kaptan yok hala adayda yok o yüzden senin hedefi 45 e çekelim:roflol: ne dersin bölece hala kaptanımız olursun senden daha iyi yapacak yok ama 45 e inme emi:mymeka: çünkü bi 5 kilo daha çekersek ortada juju diye bişey kalmaz:roflol:

jujum sen daha öncede hedefin 55 ti ama kaptanlığı bırakma diye 52 ye indirmiştik sayemde ama ben o kadar inemzsin diye düşünmüştüm:roflol: şimdi bi kaptan yok hala adayda yok o yüzden senin hedefi 45 e çekelim:roflol: ne dersin bölece hala kaptanımız olursun senden daha iyi yapacak yok ama 45 e inme emi:mymeka: çünkü bi 5 kilo daha çekersek ortada juju diye bişey kalmaz:roflol:

nan petüş :mymeka: yeter bu kadar gamyoncuiremsu
daha fazla verirsem güselliğim bozulur :1closedeyes:
nan anladım ben senin amacını hesaplar bildirimler uğrasmayasın diye dimi
yemezler gülüm gel bakim yavas yavas kaptan köşküne
sirseriyle sana devir ediyom
kaydirigubbakcemile4

jujum ben kaptanlığı alamm canım bakma bu ay müsaitim ama eskiyi biliyosun bildirim yapmaya bile uğrayamıyodum :1no2: ve yine ne olacağım belli değil patroniçe üst kata yanına almaya çalışıyo ama ben direniyom bakalom ne kadar daha sürcek sonunda yine patlak verecek yanına geçersem yine giremem ama müsait olduğum her zaman burdayım ve her türlü yadımıda yaparım mümkün oldukçada hesaplarıda yaparım ama kaptan olup yapamamazlık beni üzüyor liderliği bırakmadan önceki son zamanlarımı aşe ve sen kurtardın ama dışardayken bile aklım hep bildirimdeydi çok stres yapıyodum bence aşe olsun kaydirigubbakcemile5

tünaydınnnnmirmirmirmirsayfayı açalı çok oldu ama ancak yazabiliyorum:delphin:baktım kaptanlık konuşuluyo iyi hoşta bende mayısta gitmeyi planlıyorum amabenneyaptımkiyani daha uygun birini bulsak eğer olmazsa gidene kadar yapmaya çalışırım napim:delphin:ayrıca dün hiç spor yapmadım çünkü erkenden uyudummirmirmirmiryediklerime gelince sabah ekmek arsı peynir süt ara havuç öğle yoğurt, çorba ,kıymalı patates ve elma..arada elma akşamda kendim evde pide yaptım ayranla opndan yedim...

bende dün yediklerimi yazayım ya
sabah:klasik kahvaltı
ara:1 havuç
öğle:kıymalı patates,azıcık makarna,yoğurt,1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:2 kepçe çorba,2 yk pilav,4 yk fasülye,1 kase yoğurt
ara:1 havuç, 1 elma,1 portakal
yatarken:1 sb süt
50 dakika da spor yaptım hihoyyyt

kızlar eğer ütü alcaksanız tefal alına.s
ben şu tefalin 8 programlısını kullanıyorum çok memnunum
yalnız kaynamış su kullanın ve dediğiniz gb içinde su bırakmayın a.s

günaydın kıslar
aşe jujum nereye didiyonuz ya yaprak dökümü mü başladısenağlama
ütü alacaksanız tefal ve kesinlikle buhar kazanlı olanı alın aklınıza gelen herşeyi ütülüyo ben çok pişmanım bi 200 milyon üste verip ondan almadıgım için

ayy uyumlu sirserim benim
hiç te hayır dimez
o zaman sirserim şöyle yapalım
normalde kaptan ben yardımcı sendin
şimdi kaptan sen ol yardımcı ben olayım bi müddet daha

bildirimlerde falan yardım ederiim
sadece motive edemem bunuda sen yaparsın yerimseniben
ben diyetten cok sıkıldım :delphin:

Back