Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam listemi yazayım size dedelikafaduldenkıslar ben bunu uyguluyorum ya hakikaten çok zor değilmiş ben bunu düzenli yapsam biter kilo kabusumhihoyyythafta hafta diyetsiyenle görüşeceğim yapılan değişiklikleri size de aktarırım....liste benim yemek yeme saatlerime göre ayarlandı siz kendinize göre uydurursunuz eğer uygulamak isterseniz.....

SABAH 07-30

:açık çay şekersiz

2 ince dilim ekmek....

1 kibrit kutusu peynir....

bol yeşillik mevsimine göre işte ne isterseniz ama yağsız....

1 adet meyve...

ara öğün

:09-30 ....1 porsiyon meyve.....

ÖĞLE:12-00

4 yemek kaşığı sebze yemeği susuz...

2 ince dilim ekmek.....

2 kaşık makarna veya pilav...

bol salata.....

ara öğün15-30

: süt yada ben iş yerimde olduğum için 3 -4 adet form bisküvi...

AKŞAM:18-30

4 yemek kaşığı susuz ...

2 köfte kadar et-tavuk-balık vb...

1 kase çorba.....

1 su bardağı yoğurt ( öğle öğünü ile yer değiştirebiliyor)

2 ince dilim ekmek....

bol salata......

ara öğün:21-00

1 porsiyon meyve yatarken 1 bardak süt

liste bu şekilde bi sonraki mesajda da değişim listesini yazıcam.........

nan sirseri bu cok değil mi
ben zaten bu kadar yemiyom kaydirigubbakcemile3
insallah hedefine ulasırsın

bu ara takımda hep ben varım
kimseler yok
bende artık sıkılmaya basladım
betüş hiç uğramıyor
halbuki evinde pc var akşamları gelip iki satır yazabilir

sınırlı serbest yiyecekler............

açık çay,şekersiz kahve,neskafe,bitki çayları,sirke,salça,hardal,tuz,baharta,soda,diyet kola......

yasak yiyecekler........

şeker ve şekerli yiyecekler,bal,reçel-peknmez vb....

hamur işleri...

kızartmalar.....

alkollü içecek,meşrubat,hazır meyve suyu...

kuru yemişler....

yağlı yiyecekler(mayonez,krema,sakatat,tavuk derisi,kaymak,margarin,sucuk,salam ,sosis......

ÖNERİLER................

yemekler listedeki olacak az veya çok değil.....

beyaz ekmek yerine kepek ,çavdar yada tam ekmek...

öğünlerde sebze ve salata olacak....

kurubaklagilleri eksik etmiycez...

taze yoğurt yenecek,günde 2-2,5 lt su içilecek,meyveleri soymadan kabuğuyla yices mesela elma,haftada 2 yumurtayı kahvaltıdaki peynirin yerine yiyebiliyoruz ...aklıma gelenler bunlar as sonra dönüşüm listesini hazırlıycamhihoyyyt

:roflol:jujum aynı şeyi ben de söyledim ben bu kadar yemiyorum ki dedim diyetisyenekaydirigubbakcemile3o da yalnış işte dedi az yemeye alışınca vücut kıtlık alarmı veriyo dedi ve sen bi dahaki sefer daha da az yemezsen kilo veremiyorsun dedi.... sakın listendekileri azaltma diye sıkı sıkı tembih etti:roflol:düşününce mantıklı geliyo ben hakikaten bu kadar yemiyorum ama abur cubura saldırıyordum ...cık dedi olmas didi tatlı yasak sana şimdidlik didi:çok üzgünüm:

aman jujum dikkat et gözünü seveyim...iyice bak kullananlara yan etkileri neler oku bi şey olursa bırak hemen.....
gelelim neyi neyin yerine yiyebiliyoruz meselesine

süt grubu klasik zaten ya yoğurt ya ayran ya da kefir eş değerleri mümkünse az yağlı ya da yağsız olacak hepsi.......

ekmek yerine= hamburger ekmeği ve sandviç ekmeğinden yarım...=yufka 8/1...simit 3/1...tuzlu çubuk kraker yarım paket....kepekli diyet bisküvi yarım paket.....galeta 3 adet....yulaf ezmesi 2,5 yemek kaşığı....etimek 3 adet...patlamış mısıryağsız tuzsuz 1 su bardağı.......haşlanmış mısır 1 küçük boy....mısır gevreği 1 çay bardağı.......leblebi 1 çay bardağı....kestane 2 orta boy...patates 1 orta boy....

çorbalar da = 2 yemek kaşığı pilav ya da makarna...

makarna-pilav-bulgur-erişte-kuskus hepsi 2 kaşık.....

börek 2 kibrit kutusu kadar yenebiliyor:jeyyar:

bütün baklagillerde 4 yemek kaşığı..........

meyveler de sıra elma -armut-portakal-şeftali-nektar- cennet elması 1 orta boy.......

ayva 1/4.....çilek -dut 8-10 adet...kırmızı erik-5 adet-yeşil erik 10 adet-taze incir 1 adet-kayısı 3 adet-kiraz 12 adet-yeni dünya 6 adet-kuru erik 5 kuru kayısı 4 adet-kuru üzüm 1 yemek kaşığı dolusu-vişne 14 adet-nar orta boy-mandalina 1 büyük boy-kivi 1 adet-greyfurt yarım-karpuz ve kavun 1/8 orta boy..

yağ grubu........

zeytin yeşil ve siyah 5 adet=1 tatlı kaşığı yağ=6 adet badem=2 adet ceviz=5 adet fındık=10 adet yer fıstığı.............

Son düzenleme:
selamlar
bugünlerde motivasyonum yerlerde sürünüyosenağlama
zaten kk zor girdim benim mettemi bi sorun vardı bilmiyorumsenağlama
aşem bi darbe yapsana bana yerimseniben
markete bile zor gittim
aşüre yapacam yarın inşşakkıdı
ben sevmem gerçi yememde sadece üstündeki fındık fıstığı tırtıklarım
size göndereyimmia.s

juju noliyi kuzum niye sinirlendin:1hug:

şirine hoş geldin canımcım gel bakim ilk darbeni al kafana:mymeka::roflol:ben anlamam kızım bak almilayla ben okuduysan listedekileri yapıyoruz ve zorlanmıyoruz... sende uyarı alıp atılmak istemiyorsan çabuk dön motivasyonunaklava:gel bi de öpim Şeniz

slm kardiş takımcım.... nasılsınız bakalım?????

jjuli sonunda içmeye başladın mı anam hadi hayırlısı ben pek inanmıyorum ama ....

hee valla basladım
ben inanıyorum jujum (hersey beyinde bitiyor yaa kaydirigubbakcemile3 beynimi zorluyom)

sirserin ben sinirlenmiimdde kim sinirlensin zabbahhtan beri burdayım kimseler geliyo
bi an önce zayıflayıp tası mı taragımı toplicam artık

bugün yidiklerim

sabah: 1 dilim kara ekmek bi kk peynir1 kasık fındık ezmesi (kaynanam koymus yanıma yerimseniben)

öğlen: hiç güzel yemek yoktu bi parca peynirki börek biraz salata yidim

şimdide 2 tane badem şikeri götürdüm

:mymeka: :mymeka: bunlar bana sarpa sardım icenee

nese akşama balık yicem biraz düzenler

vayyy uyarılara başladınız mı kıssss... kimler aldı çokmu uyarılılar... biz geçen hafta full olduk sayılır iki kişi kaldı uyarısız....

birde uyarı alanlara ödül koyduk 2 haftada 0,50 ermenin yanı sıra o iki hafta toplamında yüzdesi %2,30 olursa uyarısını siliyoz ama diğer haftaki etapdada uyarı yememesi lazım yoksam uyarı silinmemiş gibi algılanıp takım dışı kalır...

basladık bacım uyarılara neredeyse full cekecez :roflol:
ben hepsini sepetleyip takımda kendim kalmayı planlıyorum -tatlicadiarzu-
ödül mödül yok :jeyyar:
bi ayda temizlerim ben burayı CADIARZUCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…