• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepinizi sıradan geciricem haa :kızgın:
nerdesiniz :mymeka:

kızlar ben fx15 almaya karar verdim
iyi bi karar mı bilmiyorum ama son kilolar bende kolay gitmiyor biliyorsunuz
15 günde 5 kilo versem daha ne isterim :dance:

merhaba kızlar a.s.
cidden ya nerde bu kızlar :sm_confused:
kimsecikler yok:kızgın:
fx15 ne nan :sm_confused:
jujum 15 günde 5 kg çok fazla bence ya yasakkelime
biliyosun hızlı varilen kilolar daha sonra yine alınıyo :çok üzgünüm:

öhöm öhm ben geldm:kahve: a.s.
nasılsınız kızlarr jujum kulağımı bükünce bi uğrayayım dedm:utangac:
ben çok kilo aldm ve buralardan olabildiğince uzaklaştm rezillik resmen sıkıntılarla boğuşurken diyet miyet kalmadı yazdan berikötükedihüso
yavaştan başladm ilk kilomu da verdm aslında ama burda en son 88 dim o kiloya ulaşana kadar vermişim gibi gelmiyo sevinemiyorum :çok üzgünüm: belki o noktadan sonra yer olursa aranıza katılabilirim:utangac:

jujuuuuuuuu fx falan alma gözünü sevdiğim sen zamanında açılan başlıkları görmedin mi fx den hastneye kalkanları sağlığı bozulanları hatta birinde deguşumla tartışmıştık biz kızın biriylenaniknanik biraz daha araştır derim ben güvensem ben kullanırım bir an önce obezlikten kurtulayım diye ama ben cesaret edemedim sen bi kaç kilo için riske girme canım moralini bozmak kesinlikle istemem ama gerçekten zararlı:çok üzgünüm:

3 te sınavım var finallerimiz başladı.ben şimdilik kaçıyorum uğrıycam bundan sonra hem kaçamak yapmaktanda korunmuş olurum sizleri gördükçe inşallah:Saruboceq:

herkesi çooook öpüyorummmŞeniz

Son düzenleme:
dilencim hosgeldin
ne hoş seni burda görmek Şeniz
şimcik yemek yedim güzel yemek yokru kadın budu köfe bide makarna ama kötüydü kemirdim birz
birazda salata yedim
sonra kocişin yanına gittim yarım saat kestirmiiim mirmirmirmir iyi geldi valaa

dilencim haklısın ama
alcam siparis te verdim
benim kuzenin eşi kullanmıs 3 kilo vermiş
kii bide zaten 50 kilo
ona bişi olmadıysa beim gibi danaya bişi olmaz kaydirigubbakcemile3
atın ölümü arpadan olsun

ay takıldım çıkamadım valla kk dan:))
tamam jujum sen bilirsin inşallah hiç bir sorun çıkmaz.ama kedninde en ufak değişiklik gördüğünde hemen önlemini al. yani gözlemle kendini emi çarpıntı başağrısı gibi şeylerdi sanırım okuduklarım.
ay bu sefer gerçekten kaçtımm
serserim seni de çok öptümmm

bağırma nan :mymeka:
fx15im geldi de onla bakişiirdik :asigim:

seni tepelıycemmm görcennn:mymeka:
fx mı aldın alllh senii ne etsin bilmıyorrum
ya kımyasal madde oranı yüksek bak hormanlarda problem yaşıycan
okaadar diyet takviyesi ürünü varken gidip en sakatını ne aldın gel bize sorrrsana cadııı :mymeka:
nyse almışşsın arttık nediyimmm CADIARZU
ama dikktli ol kg vercem diye sağlığından olma tamamı öptüm

ayrıca bak ne buldum kk da
Hoppidi den alıntı!!!

kızlar ben kutumu bitiremeden bırakmak zorunda kaldım.........başımda uyuşma ve uykusuzluk yaptı.......
artık kullanmadan önce bidaha düşünürsün

Son düzenleme:
günaydın takımcım a.s.
degusum ne bağrıyon yaa :(
napiim veremiyorum
hatta iki gündür midem ve göbeğim o kadar şişki anlatamam kelimeler ifade etmez
gömleklerim olmuyo
dün cok sinirlendim
tartıya cıkmaya korktum
şişkinliğimi alsa yeter şu fx

günaydın takımcımŞenizevet iyi oldu benim diyetisyen işimhihoyyytyeme düzenimi beğendim ben de.....dün sabah yarım paket eti form k.k kadar peynir öğle yemeği tavuklu bezelye ,2 kaşık pilav çorba ekmek yemedim çorba olduğu için..akşam da 4 kaşık bakla yoğurt ve 2 kaşık makarna bir de salata,he birde cennet elması ve muz yedim arada:1rolleyes:sadece spor yapmıyorum yapamıyorum onu da yavaş yavaş düzene koyarım inşallah.... arkadaşlar son günlerde yine bir motivasyonsuzluk havası var sanki :( kaleyimi anlıyorum oğuzun kolu kırıldığı için onunla ilgileniyordur,seytin nerde,betüşte yoğun biliyorum hatta böyle devam ederse ayrılacak zaten takımdan:( ilker nerde,gelişimcim sadece yediklerini yazıp kaçmasan daha iyi olmaz mı sende bizim yazdıklarımıza yorum getirsen bizimle başka şeyler paylaşsan,ördekim de yok ortalıkta o da yoğun galipa...ama olmaz böle kıslar:1no2:

Back