Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydın kızlarrr napıosunuzzz
gülaycım hoşgeldin canım.a.s.ben de takımın depresifi olarak tanıtabilirim heralde kendimia.s bende akrebim bu arada
jujum sevndm barışmanıza
betüş bu azmini hiç kaybetme iyi gördm kız seni
herkesin sevgiller günü :asigim: kutlu olsn:çok üzgünüm: benmki hediyeden yırtmak için kavga etti benle dün:mymeka: :çok üzgünüm:
gülaycım hoşgeldin canım.a.s.ben de takımın depresifi olarak tanıtabilirim heralde kendimia.s bende akrebim bu arada
jujum sevndm barışmanıza
betüş bu azmini hiç kaybetme iyi gördm kız seni
herkesin sevgiller günü :asigim: kutlu olsn:çok üzgünüm: benmki hediyeden yırtmak için kavga etti benle dün:mymeka: :çok üzgünüm:
Kalliste köpekle ilgili bazı konularda uyarınca ve evsahibiyle konuşunca buna uygun bi durum oluşmadı cnm.yazın evimi taşıyıp almaya karar verdm.ona da üzüldm zaten önce heveslendm sonra kaldı:1no2:tısımmmm tepeliycem gelirsem yaaaa üffff
sağlığın bozuldu gene takıyon yeterrrrrrrrrrrr beeeee :mymeka:
kendine gel kendinii sevvv kendine değer ver hayat kısabe gülümmmklava:
yasam enerjini tüketmeee köpişşş alcaktın neoldu:dance:
:
ayyyyy fındık kurdum gelmişşşşş Şeniz bence seninkini iyi bi nedeni varmış:roflol: o kadarda kızma bu krizde hediye almaktansa kavgayı seçti sanırımCADIARZU inaşllah dilencim bu azmi bu sefer kaybetmicem:lepi: sende canlan artık biraz :mymeka: yeter bu kadar depresiflik ben senden pozitif enerji alıyorumama dünden bu yana içimi kararttın:mymeka: silekeln bakayım yoksa ben silkelicem seni kötükedihüso :jeyyar: bu arada seni görünce aklıma geldi sabah aceleden 1 fındık yedim kalan 9 u yiyeyim:roflol: :roflol: sen artık benim fındık kurdumsun:1hug:
günaydın kıslarr
dilencim kimse senden daha degerli degil bunu unutmabırak sen üzülecegine karşındaki üzülsün yaŞeniz
gülaycım aramıza katılmana sevindim yerimseniben. bu arada kilon bu hafta neydi canım.
şirinem güzel hamişim hosgeldin. nasıl gidiyor hamilelik. zayıflama sitesinde gezeceğine gebelik sitesinde gezinsene tısım. burda güzel bilgiler bulursun yerimseniben
herkesin sevgililer günü kutlu olsun
beni soracak olursanız barıstık kaydirigubbakcemile3
kocem bi planlar yapıyo ama anlamadım
sanırım tekirdağa götürcek
içimden öle geliyo :uhm:
almişcim hiç merak etme her an tetikteyim. baktım barısmak yaramıyo
hemen bi cıngar cıkartırım.
ayrıntılara gelince şakkıdı
ctesi günü bunda bi planlar telefonlar falan
dedimki bi planın mı var bende ona göre plan yapıcam arkadasa gididem dedim
oda dediki gitme
saat 1 e kadar hazır ol gezeriz dedi (kii bundan önce barısmıstık bana dediki sana ne hediye alayım dedi öle bi muhabbetten sonra barıstık işte)
nese kuzen kocem ben bindik bir alamete
diyolarki bana sonrada kuzenin arkadasının yazlığına gidiyoz
basta bu yazlık silivrideydi sonra birden gelibolu oldu
anemm ne göreyim tekirdağ son durak
annemle babam sok oldu
onlarında haberi yoktu
hem bizi görmeleride iyi oldu akılları kalmaz
anlıcanız hediyem tekirdağdı sırnaşık şey