Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

betüş ve ayşe ensenizdeyim yedim dediğimi sayenizde ama olsun,

betüşüm süpersin bi haftada imkansızı başardın nerdeyse bebişim,
aynen devam yakında el ele mezunuz buralardan ikimiz,
gene aynen birbirimize desteğiz en sonuna kadar yanındayım söz,

aşe sende yeni başladın bakalım haftaya en az betüşün yaptının yarısı kadar kilo vercen inanıyorum sana sende ii başladın...

hayalcim azmin için tebrik ediyorum seni
birde su petüşüde azimlendirdiğin içinde öpüyorum Şeniz
birbirimizi iteleyerek de olsa basarıcaz
herkes bi hedef belirlesin cuma günleri
1 hafta içinde 500 gr vericem yada 600 gr vericem neyse artık
kendimizi inandıralım
belki işe yarar

mesela hedefim önümüzdeki cuma 52 yi görmek
52,9 olsa mutlu olcam
ben evlendiğimde 53 kgdum
almişim seni yarısta tek bırakıcam ama 52 yi görünce diyeti bırakıcam
daha doğrusu koruma programı uyguluyacam
ama bu en zor olanı ve hiç basaramadığım sey :mymeka:

nivea body cd istiyorumbenneyaptımki

spor paylaşım alanında okudum arkadaşlar 40 dk sürüyormuş hareketlerkaydirigubbakcemile2 bi üye vardı hergün yaptım yazmış 42,günde 4 kilo verip belden 10 cm incelmiş 83 cm ten 73 cm e düşmüş :1shok::1shok:
nolur bulun bana o linki sabahtan beri uğraşıyorum sitesine bile girdim bulamadımsenağlama

nan juju beni bırakma :çok üzgünüm:
senle olunca hırs yapıyorum :jeyyar:
diyetim bozmuyorum sporumu da yapıyorumkaydirigubbakcemile2
sen gidince napcam ben ya senağlama
senin boyun kaç bakim senin hedefin 50 değilmiydi ya :uhm:

bende buraya başlamamın 2,yılı şerefine mezun olmayı planlıyorum 17 mayıstı sanırımkaydirigubbakcemile3hadi herkes hedefini belirtsin ve çaba göstersin sport şart arkadaşlar yazın buzdolabına gardroba asın spor yaptın mı diye kaydirigubbakcemileve spor şartı olsun takımda yapmayan kilo veremeyene bay bay diyelim biraz sıkalım artık kendimizi canım aaaaaakaydirigubbakcemileev hanımları kendine 1 saat ayırıp spor yapamıyomu:mymeka:çalışanlar en az 30 dk spor yapamıyo mu:mymeka:kaldırın totoları yoksa ceza yöntemleri düşünmeye başlıcam:jeyyar:

dilencim nerelerde daha gelmedi hayalden sonraki motive kaynağım:roflol:

geldim canım geldimmŞeniz
dün feci kavga ettikte benmkiyle.6 saat ağlattı beni hökküz.içinde neler varmş meğer.kavga anında, daha önce iyiyken paylaşılan zayıf yönlerimin kullanılması en tiksindiğim şeydirkötükedihüso
neyse işte.
ondan kilomu geceden yazıp çıktm.
şirinem banlanmış ama hayırlı olsun diyeyim belki görüra.s.

ilaçlarımı bıraktm bu hafta azda olsa kilo verebilirim umarm:bbo:
görüşürüz fıstıklar:çok üzgünüm:

almişim boyum 160 benneyaptımki
vucut kütle endeksinde de yazan 52 canım yerimseniben

jujum koruma programında da yanında oluruz ama sen hemen gitmeye göz dikme bi hedefi kesin belirle ve devam et oraya kadar durma,
almiş kıs ben ne yaptıysam sabah takımda paylaşıyorum valla,
ayşe bende cd var pazartesi pcye yüklemeye çalışayım tatlım olursa yollarım,
ama dahaönce biri bana yollamıştı ve msilde gelince açılmadı çünkü büyük maille yollanmıyo sıkıştırıp yollanıyo oda açılmıyo ama deneyelim bi,
ya yada site sölicem şimdi msnden ordan bak bi ucuz öle cdler tatlım...

dilencim kaçma durbenneyaptımkinolur eskiye dönme kapatma kendini :teselli: sen vermen gerken kilonu geçemen gereken sınavını ve sadece sporunu düşün resetle bakim kötü anları ...bir de bak anlamışsın güçsüz olarak görüyor seni canlan bakim biraz takma şu herifi kötükedihüso taksan bile takmıyo gibi yap ki sinir olsun zübük:mymeka:

önümüzdeki hafta uyarı almamanız için
serseri/almilna/dilenci/ilkerim 'in en az 500 gr
dmple en az 100 gr vermesi gerekiyor

sekericim iki haftadır zamanında bildirim yapmadığın için 2, uyarını aldın
ve iki hafta aynı kilo yazdığımız içinde
2 haftada en 500gr kuralına görede 1, uyarı aldın
sanıyorum problemlerin vardı
eğer kısa dönemde düzene girecekse bize tel yada mail yoluyla yada bir gün önceden kilonu bildir. 3, bildirim ve 2, kilo uyarını da alırsan diskalifiye olacaksın neyazıkki

betüş bu hafta basladığın için kurallar bu hafta sonra gecerli olacak

7. takımdan : betüş
7. takımdan : serseri
8. takımdan :gülay
8. takımdan :asi deniz

9. takımdan :topkek
9. takımdan :çubuk kraker
6. takımdan :aben
6. takımdan :ösge
4. takımdan :juju
4. takımdan :nurcan
4. takımdan :zuzu
4. takımdan ınar

4. takımdan :funda
4. takımda :yellow
ve ben...

ve 4. takımın bütün fıstıkları hepinizin

ismi renkli olnaların yediği içtiği yaptığı herşeye laf etcem kızlar diğerlerinide çok yakın takipteyim haberiniz olsun ...

sizdende ricam sizde bni yakın takibe alın ufacık saldığımı görüsenşz bırakın görmeyi hissederseniz geberdin beni :roflol:...

nan hayal sen beni kimlerle aldatıyon nan:mymeka: ben bi kumam olarak sirseriyi bilirdim kaydirigubbakcemile liste kabarmış nan neyseki listede 1 numarayım :roflol: bu da bi teselli :roflol: aşe sende 2. sıradakisin:roflol: koç muhabbeti geldi aklıma :roflol: :roflol: gele gel kurbanlık koç bunlar :roflol: ilk kurbanı benim ama ilk sonuç verende benim :hooray: buda başladı terapistliğe ama farklı kulvarlardayız:roflol: hayalin yöntemleri biraz farklı böle süprizzzzz yada böle :mymeka: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…