Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

juliettim sağol canım kaplumbağa gibi gidiyorum ama az da olsa gidiyor biraz daha hızlansa onbeşte 1 kilo verebilsem keşke! bu sabah bir dilim cavdar ekmeği 2 bardak acık cay 2 tane zeytin 4 kesme peynir iki kaşıkta recel yedim öğlen de bir tabak etli patates yemeği yanına da bol maydanoz salatası spor hareketlerini az önce yaptım 5 gibi de kızımla tekrar yapacağım inş

günaydın herkese...
dün akşam yediklerimi yazayım
yeşil mercimek yemeği yedim bi tabak 1 dilim ekmekle
yeşil salata ve erişte yedim 2 kaşık kadar...
akşam da biraz çekirdek..

bu sabahta canım kahvaltı yapmak istemedi 1 elma yedim
şimdiye kadar şimdide biraz sporumu yapıcam
sporun beni sıkılaştırdığını hissediyorum,
kesinlikle herkese tavsiye ederim.

serserim paylaşımda yazdıklarını gördüm :çok üzgünüm: ben sabah yazdıklarımı geri alıyorum beni affet:Saruboceq: ama sen beni bilirsin kötü bi niyetim yok gel hayalle bana katıl yaptıklarımı sanada anlatayım istersen yaparsın yani yaparız :hooray: ama bırakmak yok söz vereceksin bıraktığın anada yada o psikolojideyken beni ara tammmı:teselli:

hihoyyytel birliği buna denir haydi 7.takım elleri göreyimhihoyyyt
hepimiz vericez bu kiloları ve yaza kadar yeni üyelere bırakacağız takımıhihoyyytsporu aksatmayacağız kaçamak yapmayacağız dengeli beslenip yaza bikini giyeceğizkaydirigubbakcemile5

geçmişi daha yeni okudum:mymeka:ben 58 e düşüp sonra tekrar kilo aldım tamammı:mymeka:dalga geçmeye devam ederseniz başka takıma giderim:dilcikar:ayrıca kızlar başka koç istedim hiç tanımadığım birisi olsun ki bana müdahale etsin ben şımarıklık yapmıyımben almişide 4.takımdakileride tanıyorum tolerans gösterilsin istemiyorum anlatabildim miyerimsenibenbenim sorunum spor yapmamak onuda çözdüm mü geriye bi şey kalmıyo yıkmam gereken hihoyyytbi kez ve son kez daha söylüyorum bi kez söylenir dalga geçilir eyvallah ama konu uzadımı çok canım sıkılıyo kilom konusunda yani espri yapılır kladırırım ama uzatılmaz değil mi ? aynı şeyi sizin yaşadığınızı düşünün hoş olur mu?
bu arada almişi ilkeri tebrik ederim a.s.

canım şimdi okudum ama karışık geldi yaaa
pek birşey anlamadım ben.

elifcim bütün takımlarda ki üyelerin giriş tarinden bugüne kadar verdiği kilolar inceleniyo sen buna dahil değilsin çünkü son 1 ay içinde girenler analize tabi tutumuyo yani takımdakileri bi nevi motive etmek için püsküt atadaşımız böle bi şey düşünmüş daha ayrıntılı bilgiyi cuma paylaşım alanından okuyabilirsin canım

oyy kıyamam ben serserime :1hug:
takımda hergün yidiğini içtiğini sporunu yaz emi yerimseniben

elifcim senin daha 1 ay olduğu için analiz yapılmadı
bu analiz ayda bir kilo veremeyenler neden veremiyor neler yapılması lazım tesvik ve motive amaclı

merhabalar arkadaşlar hepinizdn ayrı ayrı özür diliyorum kaç gündür girip szlere haber veremediğim için ama zor bir dönem geçiriyorum bir karar aşamasıdaydık ve haftasonu katıldığımız bir toplantıda hayatımıza bir yön verdik son dönemlerde malum her yerde kriz var eşiminde benimde işlerimiz bozuldu ve arkadaşlarla birlikte ortak bir iş kurmaya karar verdik ve kaç gündür onun peşindeydik ne yazıkki üzülerek aranızdan ayrılmak zorundayım o kadarda sevinmiştim aranızda olduğum için çok mutluydum ama bu planlarımız arasında yoktu kısa bir yurtdışı seyahatı yapacağız ne zaman dönerim bilmiyorum ama hepinizi tanıdığıma çok sevindim işler yoluna konduktan sonra mutlaka tekrar geleceğimm.
Gösterdiğiniz yakınlık ve sevecenlik için hepinize çok teşekkür ediyorumm..
Sevgiyle kalın...

nirvancım insallah tüm işleriniz yoluna girer
bizde seni tanıdığımıza cok mutlu olduk
her zaman bekleriz yerimseniben
hayırlı yolculuklar

juliet çok teşekkür ederim canım umarımm herşey herkesn istediği gibi olur gösterdiğin yakınlığı ve ilgiyi unutmıyacağım inşallah istediğin kiloya en yakın zamanda kavuşursun

ya ben bi konuyu anlamadım bizim kaptan juliet şimdi dışardan birimi gelcek kaptan olmaya inanın anlamadım sirseri açıkla bakem bana:uhm: ben kaptanımdan memnundum nan:mymeka: he oda bize uyuyo belki haklısın ama tabi herkesin görüşü jujuyu bizden bildiğimiz için bazen saymıyoz galiba ama ben yinede onun kalmasını isterim:1hug: eğer illaki değişecekse bilmiyorum tabide ozaman kafamıza vuran :mymeka: bu konuda ihtisas yapmış tecrübeleri olan bu yollardan geçen haat beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısına uygun bayan filozofa ne dersinkaydirigubbakcemile3 gerçi beni 2 günde çıldırır dürte dürte ama yinede fikrim ve isteğim julietten yanakaydirigubbakcemile5 ben herşeye uyarım nasılsa bu hafta sözüm geçmez takımdada değilim ama haftaya resmi asaletimi alcem :jeyyar: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…