inanmasam şimdiye çoktaaaaaaaan bırakmıştım didm ya dönüşüm muhteşem olacak diye:teytey: aynanın karşısına her geçtikçe mutlu oluyorum deguştan sonra en iyi gaz veren sen oldun deguşumla 58 e kadar düşmüştüm ama mezun olunca :a015: kaldım dımdızlak çünkü gaz vermeye çalışan serserim tam bi hava gazı o alışmış buraya ayrılmak istemediğinden bende ona uydum:roflol: :roflol: takımın asil üyesi olarak kalalım diye yeni gelenlered bilgiçlik taslayalım diye:roflol: naniknanik ama baktımki bu işe yaramıyo taslasam ne gelen gidiyo inan ki senle şu başladığımız birliktelik olmasa ben daha dönmücektim buralarda sadece maydonozluk yapacaktım:roflol: yaz gelince yazlıkların içinde psikolojik bunalıma girince tekrar diyete :mymeka: ama yaza kadar incecik olcem inşallah
bende diyorum kim anıyorrr beniiilülülülülülü
sennnn halaaaa kg veremedinnnn dimiiii atlı kosstursunnnn seniiii :dilcikar:
betüşüm yazın süper olcez biz ah şu ne güzelmiş ben giyince buram pörtler demicez salınıp süzülüp gezcez oh,
ben yavaştan didiyom hayırlı ve ii akşamlar herkese, inş yürüyeceğim,
he betüş biz yaza mezunuz senle bak hayal dediydi dersin yeterki böle devam edelim,
takımada biraz önce gir oyalanma,
mezununiyetten sonra filozofluk yaparsın buralarda ,
dedim sana o zaman betüş çıkma motivasyon kalmaz alışıksın diye ama nerde dinleyen :roflol:...
dilencim evet çok güzel yanlız sütü ben yağsız içemiyorum su ve yeşil çay aynen sporu da şöyle 20 dakika kadar sporum var sabah akşamda 20 şer dakika yürüyüş var ama hepsini aynı anda yapamıyorum sabah 15 dakika spor yapıyorum oğlanın servisi gelene kadar artık dolmuşa binmiyorum tabi yağmur olmadıkça akşamda giderken tekrar yürüyorum 20 dakika birde akşamdan sonra 9 da oğlum yatıyor 10 dakika yada 20 dakika sporla 50-100 mekik sayıyı daha çoğaltmadım karnım çok acıyo şu an elma vazgeçilmezim oldu iş yerinede evede aldım ben güde 2 yada 3 yiyrum çünkü ekmek hiç yok midem kazındıkça yiyorum işte sütle yoğurtt aklıma geldikçe sınır tanımadan yiyip içiyorum yanlız fındık ceviz falan hiç yoktu bende oda olabilir ma benim fareler bırakmazki:roflol: babalı oğullu buldularmı kese kağıdını bitirene kadar oturuyorlar başına tarçını hiç duymamıştım olabilir evde var denerim yanlız vitamin hapıyla balık yağına gelince onlar iştah açıyor artı balık yağı kilo aldırıyor ama yanlışta biliyor olabilirim bende yemek hiç yok ekmekte çorba varsa çorba içiyorum
bende diyorum kim anıyorrr beniiilülülülülülü
sennnn halaaaa kg veremedinnnn dimiiii atlı kosstursunnnn seniiii :dilcikar:
deguşum hoşgeldinna.s. yaptırmadınmı şu klavyeyi kızz:uhm:
ayyy canım benim hoşgeldinŞeniz nerelerdesin kız sen yoksam eniştemi buldun da seni bizden kopardı:mymeka: evet daha öncede çok çınlattım kulaklarını onları görmedin heralde yok anacım bu sefer koşar adım gidiyorum inşallah toslamıcamda artık çok sıkıldım deguşum bende mezun olup gurula yazcam buraya hem ben takımda yoktum nan:mymeka: haberin yokmu 1 aydan fazla oldum ara verdim hayal gazladı geri döncem ama eski motivemi kazanmış olarak dönüyorum:teytey: o zaman kim dalga geççek görcez:dilcikar: destek ol köstek olma:mymeka:
yok enisteee anacımmm meslekden kacıyorlr anacım :mymeka:
serseri jletcım dilencii takiteyim ona göreeeea.s.
7. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ
GENEL SONUÇ:
9 kişilik bir takım.
3 kişi yarışmamıza son bir ay içinde katıldığından analiz dışı.
Bu durumda 6 kişinin kilo verme analizi yapıldı.
Bu 6 kişiden, 4 kişinin durumu üzerinde konuşulması gerekiyor.
Serseri
Yarışmaya 18 Mayıs 2007 tarihinde katıldı. Aradan geçen 20 aylık zamanda 200 gram verdi.
dilenci
Yarışmaya 4 Nisan 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 9 aylık zamanda 1.5 kilo verdi.
Jjuliet
Yarışmaya 4 Temmuz 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 6 aylık zamanda 4.3 kilo verdi.
Şirin
Yarışmaya 22 Ağustos 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 5 aylık zamanda 3.6 kilo verdi.
İlkerim
Yarışmaya 24 Ekim 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 3 aylık zamanda 4 kilo verdi.
Almıla74
Yarışmaya 31 Ekim 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 3 aylık zamanda 4.5 kilo verdi. Takımın en iyi kilo vereni. :hooray:
Şekercim
Yarışmaya son bir ay içinde katıldığından analiz dışıdır.
dimplehawk
elifsun
Üzerinde durulması gereken arkadaşlarımızın listesi
serseri / dilenci / Jjuliet / Şirin06
Bu dört arkadaşımızdan aşağıdaki soruları cevaplamalarını rica ediyorum.
1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmana nasıl yardımcı olabiliriz?
4 - Kardeş takımınız olan 4. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan Almıla74 den koçluk yapmalarını ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?