Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

julyet haksızlık etme kendine saçmalama sadece yapcam de sonrasına bak,
ya takımda en kötü durumda olan benim 3 küsür kilo vermiş görünüyom 6 ayda ama verip alıyon ve onları gören yok,
bundan sonra önüne bak...
2 ay sonra püskütten bida rica ederiz bakarız son duruma sen iste yeterki...

almişim gel bi öpim senii Şeniz
nan sirseri 20 ayda 200 gram haa :roflol: aman alaam yapıstım yere gülmekten :roflol:
sen şimdi beni görsen :roflol: :roflol: vrya tam zamanında ayrılmışım yırttım :roflol: aşem 20 ayda 200 gr :roflol: aritmetik hesaplarsan ayda 10 gr vermek istediğin kilo neydi bilmiyom ama 10 yıl sonra yani 120 ay sonra 1200 gr vercen nan:roflol: sen bu rezilliğe gaza gelmezsen daha bişiy demiyim sana hayal beni öle hırslandırdıki aşem cumartesiden bu güne 1.5 kilo sabah akşam spor içimde portakal elma muz ve yeşil çay ağacı çıkçek artık her yerim nasıl ağrıyo bi bilsen sabah akşam spor yapıyom yoğurt ve meyve ağırlıklı birde sıvı çok tüketiyom bi görsen çok mutluyum nan:teytey: sanki göbiş gitti gibi geliyo
bu aralar iyi gidiyom da almişim sen 3 ayda bense :roflol:

olsun en azından 20 aydır burda olanlar var:roflol:
kızım dünde yazdım ya aşem zayıflamak falan istemiyi onun derdi takımın en eski ilk tek ve daimi sahibi olmak:jeyyar:
hayalim aynen devam canım ama her yerim ağrıyo işyerimi görsen sağımda elma solumda portakal çantamda muz var aklıma geldikçe birini yiyomcokacimcoook yeşil çay yapıp gelicem isteyen varmı:içelim: ha bu arada almişim senide tebrik ederim canım şu yanındakinide dürtsene acık:mymeka:

petüşş sirseri gibertiticek diyim sana

biliyom kafamımı patlatır neremi patlatır artık bilememde belki gaza gelir kaldırır bitaraflarınıda günde 200 gr verir:roflol: hiç ümidim yok ama bakarsın yapar hem bisiklette aldı
jujum ben bu hafta listeye girebilirim 63 kiloydum cumartesiden bu yana 61.5 olmuşum inallah 60.5 e veya daha altına inerim yksa listeye girmem takım aldığım kilolardan zarar görmesin ama ben inanıyorumki düşücem belkide altına incem:teytey: :sm_cool:

dün yediklerimi yazayım ya aklımdayken
sabah:2 dilim peynir,5 zeytin,1 tk reçel,1 dilim kepek ekmeği
ara:form bisküvi
öğle:3 kepçe çorba,yarım haşlanmış patates,bol salata,1 dilim ekmek
ara:1 kuru kayısı,1 elma
akşam:1 kase çorba,brokoli salatası ve 1 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma,1 portakal,1 küçük ayva
yatarken:1 sb süt

45 dakika da spor yaptım kaydirigubbakcemile2

betüşüm süper gidiyosun tatlım aynen devam etcez,
benimde karnım hala acıyo ama valla akşam mekik çekerken gözümden yaz geldi acısından ama demekki eriyoki bu kadar hissettiriyo bana,
akşam yağmur yağıyordu ana rağmen yürüdüm,
biz bu kadar ağrıyı acıyı çekiyoz e elbet alcaz mükafatını betüşüm,hamladığımızdan o ağrılar gececek bi kaç gün sonra malum az azda olsa yapacaz bırakmak yok...

petüşüm -1 kilodan takım zarar görmez canım ben telafi ederim yerimseniben
nan petüş sirseri cuma paylasım alanına ne yazmıs görmedin mi böyle sözler onu gaza getirmezmiş
o yüzden sirserim basaracak inanıyorum yerimseniben. sirserim seni sevdiğimden takılıyorum biliyorsun değilmi

şirinem sende bugün hemen yaz birde dilencim sende yaz emi
bu arada ilkerimide tebrik etmeden gecemizem. o da kısa zamanda cok güzel ilerliyor.
hani yenilenler hani içilenler hani sporlar :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…