Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nirvancım hayırlısı olsun iyi dileklerimiz seninlea.s.gelelim Allahın lalesi petüşekaydirigubbakcemilekızım sen manyakmısın lider değişmini nerenden uydurdun:mymeka:juju mezun olsun sen geçersin demişti şimdi lafı neresinden anladında bu kadar uzun cümleler kurdun:roflol::roflol:lider mezun olsun bu konuyu o zaman konuşuruzşutarafagitti

nan petüş akşam senmi içtin ben mi içtim kafamçokkarıştı
sirserile düşüyoduk birbirimizi mesaede :mymeka:

saa gelelim sirseri mayın
mezun olunca da liderliği bırakmıcam :dilcikar: senle petüş ikinizin yarısının karesi bile liderliğe yetmez delikafadulden

ayy ben az önce birazcık mutlu oldum
sonra kestane şikeri yidim yok yok benim mutlu olmamam lazım
o zaman almişi gecemem

heriiif gel bakim kavga edeiiizzzz senlen :mymeka:

canım ben sana kocluk yaparm üzülme sen yaaaa kıyamam sana :teselli:a.s.

Allah yolunuzu açık etsin umarım sizin için doğru bi karar olur.. :teselli:
bende sana çok ısınmıştım
bende tşk ederim
selametlee :a015:

amma da konuşmuşsunuz haaaa:mymekakuyana kadar cnm çıktı
şirinim cnmcnm kıyamam ben sana gel bakimmm yanımaŞenizolcak tatlum seninde juliminde bebişi olcek bisde teyse olucazz üzme kendini
bide nacizane fikrim bende çok hasta olan biri olrak söylüyorum bunu hayatına ada çayı sok cnm gerçekten mükemmel bişi ben artık her zabah bi bardak içiyorum bu kışda hasta oldum ama yatmadan geçirdim allaha şkr
antibiyotik bi yeri iyi ederken diğerini kötüleştiyo
dilencimmm bebek aspirinin bu hafta oğlumun drna sordum karaciğer yetmezliğine sebep oluyomuş kesinlikle kullanmayın dedi tabi oğlum için bunu dedi bizler için nasıldır bilemiyorum ama sen genede dra bi sor istersenyerimseniben
petüşüm sendeki azim banada geçti zabah platesimi yaptım 1 saat yürüdüm yediklerim gayet iyi ve bendede giden bişiler varrrrrr:sm_cool:
serserrim sen istedikten snra yaparsın yaptında ben gene yapacağına inanıyorummm ha gayrettttttttkaydirigubbakcemile2
julimm heriflen düselmedin mi daha yavru kuşummmm hadi düzelin sen dinleme oo petüşş cadısını gidiver kocanın yanına:jeyyar:
ilkerim vede almişim mükemmelsinizzzzzza.s.
nirvancım hakkında hayırlısı olsun
dimple ve elifcim sizlerde iyi gidiyosunuzzzz
deguşum arada uğra buralara sensiz olmuyoo gülümmmm:1hug:
hayal nan bizimkilerden daha çok yazmışsınnnn:roflol:ama azmin takdire şayen ilham perimsinn şikerimmmm:asigim:
son olarakk gelelim kuru fasulyenin faydalarınaa yanii bana bende başladım hayatımda değişikliklere spor yapmaya başladımm kaldırdımm popomu yerden ve kafama danketti artık bende kendim içim bişeyler yapıyorumm yemelerimmm düzenliiii şimdilik herşey güsell gidiyooooo
son olarak hepinizii öpüüyooorummmmmmmŞeniz

ayy nihayet okudum hepsinia.s.
serserimm üzme tatlı canını inan hepimizin morali bozuldu almiş hariç onu da çok tebrik ediyorum bu arada,sen gene zayıfsın ve aksıyo diyetin ya bana noluyo bu yaşta bu kilo.bu sefer olacak sersericim.bu bisikleitinin gelmesini ve püsküütün analizinin dönüm noktası olduğuna inan senin için:lepi:

nirvancım yolun açık olsun eğer tekrar okuyabilirsen, mutlulukalr seninle olsuna.s.
zeytincim bilmiyodm bunu bizimkiler ailecek yutuyo bi sorayım o zaman iyi gelsn derken karaciğerimizd sorun olcak:uhm:

ben defter tutacak kadar dikkat edip 3 gündr yürüdüğüm halde kilo aldm kızlar bu lanet ilaçlardan heralde artk bugün ağladım resmen ve bıraktım yok ark tekrar 3 hanelileri göze alamam:1no2::1no2:

okul yine başladı yaa yine kahvaltım simitmi olacak çok aksatyo rejimi bu iş ve kabızlık yapıyo o tarz yemek napsamki:uhm:

dilencim hemen pes etmek yok bakim :mymeka:
sabahları simit yerine ekmek arasına peynir koy
ben işe giderken öyle yapıyorum
arasına domates salatalık
miss gibi

kıss seytin şaşkalozu bak takımda yer var istersen giriş 1000 tl :jeyyar:

dilencim ben yıllardır sabahları kahvaltı yapmayan bir insandım :1no2:
ama takıma katıldıktan sonra çok düzenli bi şekilde kahvaltı yapmaya başladım sırnaşık şey
ve alıştım da şimdi kahvaltımı yapmadan kesinlikle çıkmıyorum yasakkelime
canım kahvaltı için bi 10 dakikanı ayırmalısın bence a.s
çünkü her sabah her sabah simit yemek diyetine sekte vuracaktır delikafadulden
zeytin peynir kepek ekmeğiyle kahvaltı yapabilirsin mesela kaydirigubbakcemile5

günaydınna.s.degummmm ösledim ben seni daha sık gelseneŞenizol canım sen benim koçum ol kaydirigubbakcemile2dilencim seytinim destekleriniz için Şenizdilencim kilonu sabitlemek için harekete ağırlık ver kuzum moralini bozma ve kahvaltı için al kepek ekmeği ve peynir ya da kalorisi düşük labne falan sür ye ben bu sabah öle yaptım 2 dilim kepek ekmeğine labne sürdüm ve bi paket süt içtim:lepi:şirin sen de yürüyüşünü yapmışsın seytin plates yapmış ohhhhh analiz hepimize iyi geldi:jeyyar:

kıss seytin şaşkalozu bak takımda yer var istersen giriş 1000 tl :jeyyar:
julyyyyy:mymeka:
cnmcımmm benim laptop yok bu annemlerin bugün yarın vericema.s
benim ki gelsin ondan snraaa sizinleyimmmmm:sm_cool:

evet cnm bu kadar ciddi olduğunu bende bilmiyodummm dr ben çabada görevdeyken hergün bi çocuk gelirdi dedi:1no2:

cnm bak şöle yap istersen hafta sonu kendine 1 hafta yetecek kadar yemek pişir akşamları onu yersinnnn
sabah ve öğle için ise kepekli ekmeğin arasına peynir domates falan koy okulda yersin yada sadece 15 dk erken kalkarak peynirini ekmeğini falan yersinnnyerimseniben

alayınıza günaydınnnnnnnnŞenizŞeniz

kıslar bu elme sirkesi mükemmel bişey hepinize tavsiye ediyorummmmmm:içelim:

dün yediklerim cokacimcoook
sabah:5 zeytin,1 tk reçel,1 dilim kepek kemeği
ara:form bisküvi
öğleilav,nohut ve bol salata
ara:5 kuru kayısı
akşam:çorba,yoğurtlu yağsız makarna
ara:elma,portakal ve havuç
yatarken:süt
45 dakika da spor hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…