geçmişi daha yeni okudum:mymeka:ben 58 e düşüp sonra tekrar kilo aldım tamammı:mymeka:dalga geçmeye devam ederseniz başka takıma giderim:dilcikar:ayrıca kızlar başka koç istedim hiç tanımadığım birisi olsun ki bana müdahale etsin ben şımarıklık yapmıyımben almişide 4.takımdakileride tanıyorum tolerans gösterilsin istemiyorum anlatabildim miyerimsenibenbenim sorunum spor yapmamak onuda çözdüm mü geriye bi şey kalmıyo yıkmam gereken hihoyyytbi kez ve son kez daha söylüyorum bi kez söylenir dalga geçilir eyvallah ama konu uzadımı çok canım sıkılıyo kilom konusunda yani espri yapılır kladırırım ama uzatılmaz değil mi ? aynı şeyi sizin yaşadığınızı düşünün hoş olur mu?
bu arada almişi ilkeri tebrik ederim a.s.
merhabalar arkadaşlar hepinizdn ayrı ayrı özür diliyorum kaç gündür girip szlere haber veremediğim için ama zor bir dönem geçiriyorum bir karar aşamasıdaydık ve haftasonu katıldığımız bir toplantıda hayatımıza bir yön verdik son dönemlerde malum her yerde kriz var eşiminde benimde işlerimiz bozuldu ve arkadaşlarla birlikte ortak bir iş kurmaya karar verdik ve kaç gündür onun peşindeydik ne yazıkki üzülerek aranızdan ayrılmak zorundayım o kadarda sevinmiştim aranızda olduğum için çok mutluydum ama bu planlarımız arasında yoktu kısa bir yurtdışı seyahatı yapacağız ne zaman dönerim bilmiyorum ama hepinizi tanıdığıma çok sevindim işler yoluna konduktan sonra mutlaka tekrar geleceğimm.
Gösterdiğiniz yakınlık ve sevecenlik için hepinize çok teşekkür ediyorumm..
Sevgiyle kalın...
julyyyyy:mymeka:
kıss seytin şaşkalozu bak takımda yer var istersen giriş 1000 tl :jeyyar:
zeytincim bilmiyodm bunu bizimkiler ailecek yutuyo bi sorayım o zaman iyi gelsn derken karaciğerimizd sorun olcak:uhm:
okul yine başladı yaa yine kahvaltım simitmi olacak çok aksatyo rejimi bu iş ve kabızlık yapıyo o tarz yemek napsamki:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?