• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

beniki dijital canım gayet memnunum
yanlız normal tartı ile dijital tartı arsında kilo farkı oluyo haberin olsun

canımm sırnaşık şey belirtmemişim ben mutfak tartısını kastettim hani gr tartanlardana.s. sana iyi yürüyüşler. ben de bişeyler atıştırayım yürüyecem birazdanŞeniz

Kızlar ben iş buldum. Burada meslek yüksek okulunda derslere giricem. Heyecanlıyım aslında ama biraz da tedirginim çünkü bebiş de var ya nasıl olacak acaba :uhm: evde bile çok yoruluyorum inşallah herşey yolunda gider...
Bu arada sizleri de çok özledim biliyor musunuz ve karar verdim şimdi kiloları alıp doğumdan sonra tekrar döncem buraya ama sizi bulabilir miyim bilemem hepiniz yakında mezun olacaksınız değil mi kaydirigubbakcemile5
işin hayırlı olsun canım sen gel daha mezun olmucak çok var burda sen doğurursun tekrar kilo verirsin şem hala burda olcak seni bekliyo olcak:roflol:

petüşün tiyoları işe yaramadı
iyice kötüledik artıkbenneyaptımki
nan daha başındsın :mymeka: ne kötü reklam yapıyon
herkese günaydın hayırlı ve güzel haftalar,
betüş size güzel haberi vermedimi :)...
sabredemedin dimi sabretsen geberirsin zaten:mymeka: dur hele çıkışla aynı olayım öyle hem sözümü harfiyyen uyguluyorum canım sanırım kısa zamanda tamamdır yerimseniben
biraz daha dursun dönüşüm muhteşem olmalı:lepi:

dilencim sen bakma bunlara dediğin gibi bunlar bir yerde yanlış yapıyo evlen hemen sen muhakkak kötü yönleride var ama herşey bizim için:asigim:
bu arada hepinizi öpüyorumŞeniz bugün hep dışardaydım az önce geldim

betüş ben bişi dimedim ki kendin sen söledinmi diye sordum,
hem kimin ağzında durmuyo bişiler gördük ve özel olaraktan görişiciiiiiiiiiz senle zaten heç merak etme,
betüş hafta sonu yaptığım egzersizden karın yağlarım sızlii eğilip doğrulunca acii yaw:),
ama artık eve gidince hiç bişey yapamasam mekik çekcem biraz etki etcek inş,
ayrıca ben ii gidiyom he regli bi atlatsam daha süper olcak ya maşallah bana,
şuan nasıl şişim anlatamam size,
bide afbuyurun gaz sancısı gibi sancı var karnımda ay gebercem ya,betüş eriyom eriyom...

merhaba kızlar.bayadır hiç nete giremiyorum.bakıcımızı işten çıkardık.şimdide yenisini bulamıyorum.oğluşumda birazcık hasta.onun için onu bırakamıyorum.bu cuma bildirimde yapamadım. yeni bakıcı bulana kadar pek uğrayamayacağım.inşallah cumaları kilomu bildiririm ama.herkese öpücükler.görüşürüz...

hayalim valla aynen cuma akşamı fazla yüklenmişim karnım nasıl acıyo bi bilsen bugün biraz daha iyi artık alıştı hamlamışım anlıcan ama herşey süper gidiyor 63 le başladım bakalım yarın sana son durumu bildircem sanırım 61 falan
bu arada jujum benim ayrılırken kilom kaçtı canım hatırlamıyorumda :uhm:

betüşüm seni çok ii anlıyorum ben valla :roflol:,
cumartesi seni aradım ya spor yaparken nasıl yüklendiysem gözüm karardı başım döndü sor attım kendimi koltuğa,karnım hala yanıyo derin nefes alınca içime çekince falan...
dedim betüşü arayım bi ne yaptı saldımı sözünü tutuyomu,
bende eksildim cumadan beri inş bu hafta koyduğum hedefe incem cumaya...

jujum başlangıç kilom yenisimi yazılcak yoksa 60.5 mi ben cumaya anca 60.5 olurum heralde ozaman bi dahaki haftaya girerim:sm_cool:
yok canım salmadım sen sözünü tuttukca bende tutucam ama ben çok ara verdiğim içim diyete zaten takımdaykende tam yapmadığımdan :roflol: hele spor senin hızına yetişmem 1 haftamı alır hem söz verdim sende bu desteği unutma gerçekten uzun zamandır bu kadar motive olmamıştım 2.5 günde neredeyse 1,5 kilo verdim diyet spor yürüyüş ve sıvı tüketimi herşey sayendeŞeniz çok teşekkür ederim artık serseriyle flört etmicem :dilcikar: çünkü ne zaman böle heveslensek o beni yarı ylda bıraktı:mymeka: işede yağmur olmadıkça yürüyerek gidip gelicem:sm_cool:

betüşüm sen iste ben varım hep burdayım pesde etmem daha verilcekte 13,5 kilom var daha,
hoş onu versem gene budayım sen tamam hayal dur diyene kadar seve seve yeterki tut verdiğin sözü,
burdada yağmur çok hiç dinmedi mübarek benim çıkışa kesilirse yürüyeceğim inş,
hoş kesilmesede yürüyüm diyorum da bakalım zaten çantayla zor oluyo,şemsiye falan bakcam artık ne yapabilrsem,
eve gidincede Allahın izniyle önce namazımı kılcam yatmadanda en kötü 100-150 mekik çekcemm öle yatcam erimek lazım hedef güzel ama gitmek için zorlamak gerek,
bugüne kadar yedikte ne oldu aldık başımızı gittik güzelmi olduk hayır en azından artık dikkat edelim kendimize ham sağlıklı olalım hem güzel,hemde seksü:roflol:...
betüşüm senböle devam et çok kısa zamanda sonuç alcaz inanıyorum ben bize sende inan...

kızlar merhaba bu hafta sonu cok yoğun olunca kacırdım bi de malum gündeyim tatlı yememeye calışıyorum ama kacamaktan da geri durmuyorum iyi gidiyordum kendi kendime nazar değdirdim spor hareketlerini hafta sonu yapamadım evim kalabalıktı bugünden itibaren devam

inanmasam şimdiye çoktaaaaaaaan bırakmıştım didm ya dönüşüm muhteşem olacak diye:teytey: aynanın karşısına her geçtikçe mutlu oluyorum deguştan sonra en iyi gaz veren sen oldun deguşumla 58 e kadar düşmüştüm ama mezun olunca :a015: kaldım dımdızlak çünkü gaz vermeye çalışan serserim tam bi hava gazı o alışmış buraya ayrılmak istemediğinden bende ona uydum:roflol: :roflol: takımın asil üyesi olarak kalalım diye yeni gelenlered bilgiçlik taslayalım diye:roflol: naniknanik ama baktımki bu işe yaramıyo taslasam ne gelen gidiyo inan ki senle şu başladığımız birliktelik olmasa ben daha dönmücektim buralarda sadece maydonozluk yapacaktım:roflol: yaz gelince yazlıkların içinde psikolojik bunalıma girince tekrar diyete :mymeka: ama yaza kadar incecik olcem inşallah

dilencim sen bakma bunlara dediğin gibi bunlar bir yerde yanlış yapıyo evlen hemen sen muhakkak kötü yönleride var ama herşey bizim için:asigim:
bu arada hepinizi öpüyorumŞeniz bugün hep dışardaydım az önce geldim

hihoyyythihoyyyt aslansın bee betüş:jeyyar:

kızlar nacizane tavsiyelerim olcak sağlığımız ve diyet için ben kendime bir yazı hazırlayıp dolabıma astım.
herkes kendisine uygun olan bir checklist hazırlasın.artizliğe bak checkliste ne nannaniknanik kontrol etmek için bir yazı.

benimkinde şunlar var
2 bardak yeşil çay
2 ceviz 10 fındık 5 badem 10kuru üzüm
2lt su
en az 30 dk spor
2 - 3 günde bire denk gelecek şekilde supradyn,balık yağı hapı,bebe aspirini (kalp sağlığı için,rejimde özellikle güçsüzleşiyor ve vitaminde bazı şeylerden eksik kalabiliriz die çünkü kızkardeşimin saçları döküldü az yediği için:nazar:)
en az 1 elma
en az 1 kase yoğurt (karın yağlarını eritiyor)
1 bardak light süt
1 çay kaşığı tarçın (insülin dengesi sağlasın tatlı krizine girmeyeyim diye)
10 sigarayı geçme:delphin: a.s

evet sizin ekleyeceğiniz bişey var mı?
gerçekten işe yarıyor ister istemez gözüm takılıyor.

Back