Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beniki dijital canım gayet memnunum
yanlız normal tartı ile dijital tartı arsında kilo farkı oluyo haberin olsun
işin hayırlı olsun canım sen gel daha mezun olmucak çok var burda sen doğurursun tekrar kilo verirsin şem hala burda olcak seni bekliyo olcak:roflol:Kızlar ben iş buldum. Burada meslek yüksek okulunda derslere giricem. Heyecanlıyım aslında ama biraz da tedirginim çünkü bebiş de var ya nasıl olacak acaba :uhm: evde bile çok yoruluyorum inşallah herşey yolunda gider...
Bu arada sizleri de çok özledim biliyor musunuz ve karar verdim şimdi kiloları alıp doğumdan sonra tekrar döncem buraya ama sizi bulabilir miyim bilemem hepiniz yakında mezun olacaksınız değil mi kaydirigubbakcemile5
nan daha başındsın :mymeka: ne kötü reklam yapıyon
petüşün tiyoları işe yaramadı
iyice kötüledik artıkbenneyaptımki
sabredemedin dimi sabretsen geberirsin zaten:mymeka: dur hele çıkışla aynı olayım öyle hem sözümü harfiyyen uyguluyorum canım sanırım kısa zamanda tamamdır yerimsenibenherkese günaydın hayırlı ve güzel haftalar,
betüş size güzel haberi vermedimi :)...
dilencim sen bakma bunlara dediğin gibi bunlar bir yerde yanlış yapıyo evlen hemen sen muhakkak kötü yönleride var ama herşey bizim için:asigim:
bu arada hepinizi öpüyorumŞeniz bugün hep dışardaydım az önce geldim