• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın herkese
çok kötüyüm karnım acaip agrıyo canım acayip tatlı çekiyo
bugün bi bitse idi senağlama

şirincim hastalıktan kurtulamıyosun bi türlü ya :bbo:
bi gün de geldiğin de bugün çok iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum de yahufisfisfis
bak kocan üstüne kuma getirecek ha bu gidişle sengözlerimebaksanab

elifcim hosgeldin yerimseniben
hafta sonları dikkat etmek cok zor oluyo
saatler sasıyo zaten benide cok etkiliyor
vucut alısmıs hep aynı saatlerde yemeğe hafta sonu serserm gibi oluyorum

hoşbuldum canım
evet yaaa haftasonlarını seven ben artık sevmiyorum :)))
uyku düzeni yeme içme herşey değişiyor yaaa
bi tembellik çöküyor insanın üzerine
mirmirmirmirmirmirmirmir

şirincim hastalıktan kurtulamıyosun bi türlü ya :bbo:
bi gün de geldiğin de bugün çok iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum de yahufisfisfis
bak kocan üstüne kuma getirecek ha bu gidişle sengözlerimebaksanab

dogru söylüyosun güzelim bu kış kurtulamadım hastalıktan ama bu her ay olandan
:1shok:
birazda moralimde bozuldu 9 gün geçikmişte belki bebiş vardır diye umutlandım ama
hastanacagımın belirtileri başlayınca bugün moralimde bozulda
gerçi bu ay istemiyordum hem dünya kadar antibiyotik kullandım hemde röntgen çektirdim
demekki istiyomuşum bir yandansenağlama

Rejimi bırak, seks yap!

İtalyan profesör Bruno Fabbri, ‘Seks Bir Spordur’ adlı kitabında, ateşli yatak dakikalarının, spor ve diyetle aynı sonucu verdiğini kalori hesabıyla kanıtladı
News 2000 adlı bir İtalyan haber sitesi, bir tür spor olarak nitelendirilen seksin, insana hatırı sayılır miktarda kalori yaktırdığını açıkladı; bu ‘değerli bilgi’ kısa sürede e - maillerde dolaşmaya başladı.
İtalyan profesör Bruno Fabbri’nin "Seks Bir Spordur" adlı kitabından derlenen bilgilere göre, spor ya da diyet yerine seks yapmak da aynı sonucu elde etmeye yarıyor; kalori yaktırıyor ve kilo verdiriyor. Sevişmek süreye ve kişilerin tercihlerine göre çeitli oranlarda kalori yaktırıyor. İşte örnekler:

Soyan, yakıyor!delikafadulden

• Partnerini soyan bir kişinin harcadığı enerji 12 kalori.
• Giysiler kolay çıkıyor, düğmeler kolayca açılıyorsa harcanan kalori 8’e düşüyor, ancak tek el kullanılırsa kalori yine 12’ye çıkıyor.
• Soyma işlemi ‘dişlerle’:1shok: yapılıyorsa, soyan kişi 87 kalori kaybediyor.
• Çiftlerden biri bir oyuna sürüklerse harcanan kalori de 187’ye kadar çıkabiliyor.
• Seviştikten sonra yatakta gevşemek de enerji harcatıyor.
• 18 dakikalık yoğun seks aktivitesi, büyük bir dilim çikolatalı pastaya denk.
• Bir şişe beyaz şarabı yakmak için ise 52 dakikalık bir masaj seansı gerekli.
• 53 dakikalık Fransız öpücüğü 1 ‘çizburgere’ bedel. Şeniz
• Peynirli ve domatesli pizzanın yarısını yakmak için ise 26 dakika aralıksız seks ve bir orgazm gerekli.
:

teorisine göre acilen evlenmeliymişim:roflol:
:utangac:

dilencim biz evliyizdi ne oluyo ki çogumuz evlendikten sonra aldık bu kiloları:1shok:
sen evlen bi bak bakayım evliliğin ilk aylarında kaç kilo alıyosun:roflol:
biz yeni evliyken eşimle her hafta kilo alıyorduk millet dalga geçiyodu bizimle
bunlar kilo alma yarışı yapıyorlar diye:roflol:
eşim izin bitip işe başlayınca verdi ben se hala aynı:roflol:

gittim doktora jujumbenneyaptımki bi torba ilaç verdi 2 şişe şurup bulantı için ağrı için derken 4 çeşit ilaç oldu neyselem :delphin:verdiğin linki yeni okudum jujum haberin olsun şirinem sana da geçmiş olsunŞenizalmişşşş çatmam nan şirinime:mymeka:keyifsiz işte kız alla alla:teselli:dilencim sen de tedavini hemen bırakma ki iyileşme sürecin uzamasın doktor ne kadar kyuullan dediyse kullan...elifsun sen çok sessizdin kuzum konuş şöleeeekaydirigubbakcemile3offf başım ağrıyo benim bende hastalık hastasımı oldum nedir:1shok:

dogru söylüyosun güzelim bu kış kurtulamadım hastalıktan ama bu her ay olandan
:1shok:
birazda moralimde bozuldu 9 gün geçikmişte belki bebiş vardır diye umutlandım ama
hastanacagımın belirtileri başlayınca bugün moralimde bozulda
gerçi bu ay istemiyordum hem dünya kadar antibiyotik kullandım hemde röntgen çektirdim
demekki istiyomuşum bir yandansenağlama

canım hayırlısı buymuş bak antibiyotik almışşsın üzme kendini:teselli:

dilencim biz evliyizdi ne oluyo ki çogumuz evlendikten sonra aldık bu kiloları:1shok:
sen evlen bi bak bakayım evliliğin ilk aylarında kaç kilo alıyosun:roflol:
biz yeni evliyken eşimle her hafta kilo alıyorduk millet dalga geçiyodu bizimle
bunlar kilo alma yarışı yapıyorlar diye:roflol:
eşim izin bitip işe başlayınca verdi ben se hala aynı:roflol:

kız siz nerde hata yapıyonuz koca bilim adamları yalan mı diyecek hehehe:))))
:roflol: :roflol:
yorum yok :roflol::roflol:
noldii bu konida hassasmisunn:jeyyar:
:dilencim sen de tedavini hemen bırakma ki iyileşme sürecin uzamasın doktor ne kadar kyuullan dediyse kullan...offf başım ağrıyo benim bende hastalık hastasımı oldum nedir:1shok:

canım soracam zaten ama tedavisi yok zaten bu hastalığın destek amaçlı kullanılıyo ama benm gibi kilolu biri için fazla riskli sadece destek olacak bi ilacı kullanmak.yani bu ilaçlar sadece kaşınmasın die:1no2: ben de öle hastalık hastası oldm ya internetin zararları işte her bilgiye ulaşmaktan acaba bende de mi var diyo insan...sağlık haberleri okumaktan bıktım valla ne iyi gelir hangi meyvede ne var bende çinko mu eksik vs die delircem:1ninca:

:roflol:kızım burası diyet bölümü +18 başka bölümde:roflol:ama benden sana bi abla tavsiyesi evliliği flört döneminde olduğu gibi sanma:delphin:o eski adam gidiyor daha kaba biri geliyor yerine:roflol:ay çok gözünü korkutmayayım da geneli böyle malesef:delphin:

yaaaaaa :utangac: azcık gülümseteyim dedim sizi ondan bea yasırnaşık şey
ne korkaıcam serserim yabenmki şimdiden kaba-tatlicadiarzu- :mymeka:
bu arada hassas tartı kullanan var mı 25 ytl civarı.almayı düşünüyorm artk daha dikkatli olmak istiyorum dacokacimcoook

Back