• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gel almişim alırım Şenizama sonra olacaklardan sorumlu değilim ben sana neler neler yapar yediririm evde biliyonmu sen:roflol:yani sen beni değil ben seni kontrolüm altına alırımdelikafaduldenbende çoğunuza veremiyom rep demek ki yeni vermişim:jeyyar:

gel almişim alırım Şenizama sonra olacaklardan sorumlu değilim ben sana neler neler yapar yediririm evde biliyonmu sen:roflol:yani sen beni değil ben seni kontrolüm altına alırımdelikafaduldenbende çoğunuza veremiyom rep demek ki yeni vermişim:jeyyar:

yok nan bende öle bi irade var ki çelik gb sengözlerimebaksanab
komşum içli köfte yapmış onu bile yarısnı bi gün yarısını bi gün yedim a.s
biliyon mu sen,
ben yeterki kafama koyayım :jeyyar:

betüş ben sağa yollim onu nan faceye koyarsın :roflol:...

benim öle fotolarım var canım duvara karşı her ne çeşit istersen sanalla işim yok sen kendin koy canım nasılsa bu şişko halinle hiç öle foton olmucek:roflol: :roflol: :roflol: ben en çok atmışlardayım sen kendine bak cicimkaydirigubbakcemile3

eveeeeeet gitmeden gelelim fasulyenin faydalarına
benim bildiğim bi gaz yapar ama neysee bugünde takımı gazlıcaz artık delikafadulden
kacıncı olduğumuza bakamadım sanırım pek iyi olmayacak
anlamadığım bi hafta iyi bi hafta kötü yok mu bunun ortası
hadi aslanlarım görim sizi haftaya Çok üzgünüm çoook

89, hafta 90, hafta
Jjuliett: 55,2 - 54,1 falla diyim meesun olmama ramak kaldı
sirserii: 63,0 - 6- 63,5 1. UYARI naptın be sirserim ne güzel gidiyodunkaynananın yemek yaramadı sana :mymeka:

şekercim:67,1 - 66,6 1 UYARI ( zamanında bildirim yapmadı)

almiş : 55,0 - 54,5 a.s. yetişceğini sanyosun bana ama umma mamut gönlünü avut :roflol:

ilkerim : 72,0 - 71,0 a.s. 60 ları görmeye az kaldı

dilenci : 97,6 - 97,0 a.s. yürü be dilencim su 80 lere bi gelelim hihoyyyt

dimple : 61,4 - 60,9 a.s. 50 lere gelsek artık züper olcak kanımca yaparsıon sen yaparsın :lepi:

elifsun: 59,0 - 58,5 a.s paylasımda bulunmaya gayret edersen daha da güzel olacak

sirin : 62,0 - 61,5 a.s. şirinem sana güveniyorum 2 hafta içinde 50 lerde görelim seni

evet bu haftalık bende bu kadar.
daha bir sürü işim var
terapistim bekliyo hattaa
0183vx1mm5.gif

yapıpmda ve yayında emeği gecen herkes saolsun varolsun
hade bana bas bas
msn569kf1fx7.gif

Kızlar ben iş buldum. Burada meslek yüksek okulunda derslere giricem. Heyecanlıyım aslında ama biraz da tedirginim çünkü bebiş de var ya nasıl olacak acaba :uhm: evde bile çok yoruluyorum inşallah herşey yolunda gider...
Bu arada sizleri de çok özledim biliyor musunuz ve karar verdim şimdi kiloları alıp doğumdan sonra tekrar döncem buraya ama sizi bulabilir miyim bilemem hepiniz yakında mezun olacaksınız değil mi kaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlarrrrr Şeniz
şuan keyif çatıyosunuz biliyorum kaydirigubbakcemile
bense çalışıyorum ve yine kendi kendime konuşucammm bugünn galiba kaydirigubbakcemile3

neysemm ,
işte dünkü yediklerimmm :kahve:

sabah: peynirli sandöviç+süt(0 şeker)
öğlen: orman kebabı+1 kepçe çorba+1 dilim kepekli ekmek
ara: nescafe(tek şekerli)
ara: elma
akşam: bezelye yemeği+brokoli salatası+1 dilim kepekli ekmek

kalleyim işin hayırlı olsun.yorulacak olursan bırakırsın bi dene benceyerimseniben

kızlar çookk dikkat etmeme rağmen ilaçlar beni hep uyutuyor ve kalori falan yakamıyorum.bu hafta sadece koruumaya karar verdimfisfisfis

şu anda da 50 dk yürüdüm yağlandım etki etsin duşa gircemsırnaşık şey ama kortizonlar vücutta su tutuyomş ondan pek etki etmicek korumak bile çaba istiyor.çok korktm bu işten.haftaya kontrole gitçem bırakçam ilaçları.zaten tedavi etmiyor tedavisi yok bunun sadece destek işte kaşınmasın diye:çok üzgünüm:

herkese iyi haftasonlarıa.s.

Back