• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dilencim
suan önemli olan senin sağlığın diyet değil
kullanman gerekecekse kullanacaksın tab
kasınmak en nefret ettiğim seydir
sinek ısırığına bile dayanamam ben
peki bu neden oluyomus sinir stress falan mı

evet canım öyle düşünülüyor tam bi sebebi bulunamamş çünkü. ben de yaşadıklarımı düşününce stres olabilir diye düşünüyorum.hatta bu kaşıntı tedavisinin yanında bazı tedavilerde sakinleştirici cinsinden ilaçta yazılıyomş,stresten olduğu düşünüldüğü için:çok üzgünüm: keşke hiç bi şey takmasak..
diliencim büyük geçmiş olsun canım :teselli:
inşallah bir an önce iyileşirsin :Saruboceq:
ya 2 yılda mı geçiyomuş bu melet :bbo:
sen şimdi 2 yıldan önce evlenemezsin söylim fisfisfis

senağlamasenağlama ühhüüü niee evlenemiyorum yaaaaaaa. el bileğimin iç tarafında var 4/5 dökünti bide minnicik olanlar var başkalarının görmediği.bide ayağımın altında.öle suratımda yok kızz.evlencem bennn:oklava: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ilkerim sana da teşekkür ederim cnmŞeniz

günaydınnna.s.dilencim geçmiş olsun canımcımŞenizilker almiş juju sizide tebrik ederimŞenizben bu sabah unuturum diye yatmadan önce tartılmıştım ki unuttum yine sabahbenneyaptımki63,5 çıktım:mymeka:bu arada hala uyku düzenim oturmadı deliricem oynatmaya az kaldıdelikafaduldenbu hafta hiç spor yapmadım bırak spor yapmayı yemek yapacak halim yoktu bu hastalık beni öldürüyobenneyaptımkijujum listeye sen ekle beni ben işime dönüyorum:a015:

serserim sağol da sen de mi hastasın gözümden kaçmş herlade çok geçmiş olsn sana da. daha önce de sormştm da multi vitamn kullanan var mı aranız da bazı şeylerden eksik kalıyoruz jujum mesela sende baya az yiyorsn hiç düşünüyonz mu vitamn almayı.
serserimm kederli olmaa!

bu arada hemen dünkü menümü de yazayım :kahve:

sabah: domates-peynirli sandöviç+çay
ara: sıcak çikolata (içecek olanından yaniii yanlış anlaşılmasın :jeyyar:)
öğlen: yarım kıymalı pide+salata+ayran (başka seçeneğim yoktuu :utangac: )
ara: nescafe
ara: portakal
akşam: çorba+4-5 lokum hamsi+salata
ara: meyve salatası

evet canım öyle düşünülüyor tam bi sebebi bulunamamş çünkü. ben de yaşadıklarımı düşününce stres olabilir diye düşünüyorum.hatta bu kaşıntı tedavisinin yanında bazı tedavilerde sakinleştirici cinsinden ilaçta yazılıyomş,stresten olduğu düşünüldüğü için:çok üzgünüm: keşke hiç bi şey takmasak..

senağlamasenağlama ühhüüü niee evlenemiyorum yaaaaaaa. el bileğimin iç tarafında var 4/5 dökünti bide minnicik olanlar var başkalarının görmediği.bide ayağımın altında.öle suratımda yok kızz.evlencem bennn:oklava: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ilkerim sana da teşekkür ederim cnmŞeniz

hı iyi o zaman ya ben vücudunda falan da var zannediyodum :1hug:
hırt hırt kaşınırken herif yatktan atardı seni heee :bbo:

günaydıııınnnnnnnnnŞeniza.s. nasılsınız bakem sadece son sayfaya bakabildim dilencim serserim geçmiş olsun canım hepinize başarılar bugün cuma kocaman öpüyorum mesanedeyimyerimseniben ay kızlar buraya girerken bi reklam gördüm:roflol: evinizden işiizden okulunuzdan ne derdiniz varsa internet üzerinden psikolojik danışma diye:roflol: ben vermedim o reklamı karıştırmayın sakın:roflol: mesanedeyim

7, TAKIM 90, ETAP
Jjuliet ( 54,7/54,1/0,6/%1,10)
Serseri ( 62,5/63,5/-1,0/%-1,60)
Gelişimci (kendi isteğiyle ayrıldı)
Şirin (61,5/61,5/0,0/%0,0)
İlkerim (71,5/71,0/0,5/%0,70)
Almıla74 ( 55,0 /54,5/0,5/%0,91)
Şekercim ( 66,6
dimplehawk 61,0/60,9/0,1/%0,16)
elifsun ( 58,4/58,5/-0,1/%-0,17)
dilenci (97,3/97,0/0,3/%0,31)

7. TAKIM TOPLAM KİLO (