Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar kızlar benim kilom ortalığı karıştırmış üzüldüm gecen hafta 74 olmuştum juliet 1.5b kilo vermem gerektiğini yazmıştı uyarı almamak için maalesef bir kilo verebildim 73 kilodayım ama sıkı rejimi bozmadım bol yeşillik yiyorum bol da su içiyorum

Oooo kimsecikler gelmemiş bugün delikafadulden
6. olmuşuz kızlar bu uyarı işi işe yariicak galiba sonuncu olmamışız kaydirigubbakcemile2
Julyetim geç de olsa doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı yıllara, inşallah seneye doğum gününü bebişin ve kocişinle beraber kutlarsınız a.s.

Bugün yediklerim sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek
Öğle 5 kaşık kereviz yemeği 1 kase yoğurt
İkindide 1 portakal ve akşama da barbunya yemeyi planlıyorum...

Arkadaşlarım merhaba, uzun zamandır sizden ayrı kaldım. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun, julietcim senin yaş gününde kutlu olsun. Umarım bu sefer müjdeli haberi almıştır...
Ben bu hafta sonu biraz kaçırdım... ama ama hemen toparlıyorum, merak etmiyorum.
4. takıma da selammmm

mrb arkadaşlar..kimseden pek ses çıkmamış bugün.... neyse ben hemen yediklerimi yazayım ve kaçayım
sabah:2 kepek ekmek üstüne peynir..4 zeytin..1 salatalık..1 meyveli şekersiz çay

ara:1 fincan şekersiz kahve

öğle:1 tane ızgara tavuk göğsü..1 haşlama patates..1 küçük kase salata 1 dilim kepek ekmek..

kızlar
hafta sonu kocamın yanına gittim izmire :sm_cool:
bugün üzgünüm biraz tabi senağlama
tam alışıyorum:dance: sonra tekrar ayrılıyorum kocişimden :çok üzgünüm:
napalım biraz daha dişimi sıkcam artık
hafta sonu yemekleri biraz fazla kaçırdım ama yasakkelime
cumaya kadar toparlarım inşallah sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…