öff ya benim de öylebilmiyorumkismileEVET HEMDE COK ACILINDEN SINIRDEN OFKEDEN KUDURUYOM RESMEN OYSA DUN NE KADAR MUTLUYDUM NESELIYDIMM BIDE REGLIM YAKLASTIIbilmiyorumkismile
kahvaltı menüm:
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
4 zaytin
biraz peynir
domates und kırmızı biber
ve tabiki çay
öff ya benim de öylebilmiyorumkismile
bekliyorum valla geçse de kurtulsak...bunun psikolojisi de etkiliyo yaa:sinifsinif:
tam buğday ekmmeği daha tok tutuyo sanki...
ben çavdar ekmeği yiyodum geçen gün tam buğday aldım bana daha doygun geldifisfisfis
sen iyi başlamışsın hadi bakalımalkisalkisalkis
bizim de bir an önce toparlanmamız lazımhihoyyyt
hadi bakalım hop hop:dance:
bi daha zararlı yemeklerden söz etmeyelim yaaohaoldumsmile
valla işte ben oğlum 4-5 aylıkken gitmiştim o zaman emziriyodum,ona göre diyet vermişti güya...
günde 6 öğün...sabah kalkınca mutlaka 1 çay bardağı kadar yağsız süt ya da 2 tane falan diet bisküvi...metabolizma çalışsın diyeymiş...gece yatmadan önce de öyle bi şeyler vardı...
çorba içme demişti,yemeklerin suyundan alma...onları yağ olarak düşün demişti...normal beyaz peynir hiç yok...light peynirler,yağsız olacak...
tatlı krizi için ülkerin kellogs k bar ı var yaa onun kırmızısı baygınlık veriyo ondan ye demişti
günde en az 20 dk hareket
ama o diet o zaman bana çok ağır gelmişti yapamamıştım
aslında yapmak lazım
çok tuhaf kısıtlamalar yapmış ya. sütle bisküviyle kim doyar. ben mantığımia yatmazsa bidaha gitmem. çorbanın kalorisi fazla değil ki. aslında diyetisyen psikolog gibi olmalı. kişinin yapabileceği bir diyet listesi vermeli. bakalım tanışınca anlatırım.
kahvaltı menüm:
1 yumurta
4 zaytin
biraz peynir
ve tabiki çay
und mu :))))))))))
ayy cimcime kizz ne güzel egzersiz yapiyorsun..
bende bugün 100 defa kolumu kül tablasina uzatip geri cektim hahahayyyy :roflol:
pregant ayh allah iyiligini versinnnn :)) güldürdün beni
und kelimesini okurken hönkk oldum:)))
kahvaltı menüm:
1 yumurta
4 zaytin
biraz peynir
ve tabiki çay
ayy cimcime kizz ne güzel egzersiz yapiyorsun..
bende bugün 100 defa kolumu kül tablasina uzatip geri cektim hahahayyyy :roflol:
pregant ayh allah iyiligini versinnnn :)) güldürdün beni
und kelimesini okurken hönkk oldum:)))
fatoooot gııııııııııı neeeeeediyon özledim ay sizi sinirden giremedim pek netede tickerime da dikkatinizi çekerim çok şık duruyor bekleyemedim günü 92den 87.5 oldum innnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaallllah bizim gurubu birinci edeceğiz ee siz neler yapıyorsunuz birazdan portakal yicem canım çok kötü börek istiyor 2 tepsi pişiyor şu an fırında ayyyyy nasıl koktu çinden gelmişler bunlar kesin kes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?